arkadaşlar, aracımda diskler baya incelmiş durumda. giderken,direksiyon hafif çevirdiğimde vs viraj alırken, frene basarken vs çok ses geliyo. neyse sonuç olarak muayneye felanda gircek önümüzdeki günlerde sanırım böyle geçmez. değiştiricem her türlü muayne olmasada. değiştirmişken başka markalara yönelsem mi diye düşündüm. ama nette brembo vs mesela gayet uygun fiyatlara görünüyo. ama bu bana biraz saçma geldi, orjinal olmayabilirler mi acaba? peugeot orjinal parça olarak baya pahalı nettekilere göre.
ucuza çıkaralım derken, kullanım süresini düşürmek istemiyorum. ayrıca önemlide bi konu, risk oluşturabilcek yada ileride sıkıntı çıkarabilcek şeylerde istemiyorum.
bu nette satılan markaları önerirmisiniz? önerirseniz hangisini? orjinalliğe nerden emin olabiliriz? yoksa hiç riske girmeden peugeot orjinal parça olarak mı değiştirelim,aslında benim kafam rahat olması açısından yetkili servis dışında hiçbir şey yaptırmadım,pek böyle şeylere sıcak bakan biri değilim. ayrıca sonradan sıkıntı çıkarırsa daha da canım sıkılır.
ekonomik durumlar biraz sıkışık olduğundan değerlendirmeyi düşündüm. bilenler fikirlerini eksik etmezse sevinirim. yada kullananlar vs varsa.
birde şuan balatalar vs kontrol edilmedi,disklerin incelmiş olup balataların sağlam olma ihtimali olabilir mi? çünkü frenlemesinde vs aracın hiçbir sorun hissetmiyorum. sadece ses var ve bakıldığında diskler baya incelmiş görünüyo.
teşekkür ederim şimdiden.