starmaxx lastikleri petlas ın mış sizce nasıl? kullanan var mı? normal binek araç için?
starmaxx lastikleri petlas ın mış sizce nasıl? kullanan var mı? normal binek araç için?
utku selamoğlu
söylenebilcek tek şey çok ucuz, eğer aşırı bir performans beklemiyorsa sıkıntı olmaz, diğer lastiklere göre çabuk sertleşiyor bide...
ben 1 sene kullandım hiç problem yaşamadım , memnundum.
fiyatına göre gayet iyi kış lastiklerini kullanıyoruz o karda kışda hiç sorun yaşamadık![]()
RACE WERKS
benim aracımda starmaxx 185-65-14 var gayet memnunun yagmurda çin mallları gibi deil daha üstün performans gösteriyor kuru havalarda ısınması lazım
walla benim peder laguna 1.9dci de kullanıyor arabanın tüm zevkini aldı ben almam 205.65-16 kullanıyor
Family Rider
So So Slow rider
yaklaşık 3 yıldır satıyorum bayiliği var petlasla aynı ürün hiçbir sıkıntı yaşamadık,1yıl yol yardımı var 4 adet alanlara 1martta başladı..lastiklerin yapıldığı makine dünyada 2 tane 17tırla gelip 6 ayda montajı yapıldı.sadece montajında 2ton civata kullanılmış. 6ayda yaklaşık 30 mühendis tarafından monte edilmiş 250m uzunluğu var demişti bölge müdürü onun yalancısıyımexperin aracında (1,3 albea) 80000km yaptığına ben şahidim.
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
sonar aldım korka korka. çıkma 195/50/15. ses seviyesi yüksek ama beklediğimden çok çok iyi çıktı. sıfır marangonilerden çok çok daha performanslı çıkma olmasına rağmen.
Abdülkadir Özcan A.Ş. hakikaten baya büyük bir firma. ama Toyo yu mesela artık fazla getirmiyorlar. Daha çok Hankook ve maxxis.
utku selamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)