Şu ET değerleri hakkında genel bir bilgi sahibi olan muhakkak vardır.
ET değeri küçüldükçe ne olur Büyüdükçe ne olur ?
ET değerinin ofsetle ilişkisi tam olarak nedir ?
Honda civic eg ve ek nın ET değerleri ne olmalıdır ?
Teşekkürler.
Şu ET değerleri hakkında genel bir bilgi sahibi olan muhakkak vardır.
ET değeri küçüldükçe ne olur Büyüdükçe ne olur ?
ET değerinin ofsetle ilişkisi tam olarak nedir ?
Honda civic eg ve ek nın ET değerleri ne olmalıdır ?
Teşekkürler.
yani jantın iç kısmından bijon deliklerinin orası ile dış çemberine kadar olan mesafe dir dimi bro yanlış anlamadıysam.
peki göbek dış çembere yaklaşınca et değeri küçülürmü büyürmü ?
ET degeri ne kadar az veya " - " olursa o kadar disarida durur jant. Cogaldikca da iceri dogru girer. Offset denilen sey aslinda ET olcusudur. Kullandigimiz "offsetli jant" derken aslinda 'jant derinliginden' bahsediyoruz. Offset baska, jant derinligi baska bir seydir.
ET15 alırken cok dısarda durur demisti herkes, taktık öyle birsey olmadı
En güzeli deneyerek görmek![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bu sizin takacağınız janta göre değişir ofsetli biey istersiniz bbs gibi ofsetli halde basarsınız yada spoon takıp dip basılır yere bu arada dip fikriniz varsa 15 ten yukarı düşünmeyin
9.0offset 45ET
8.5 '' 30ET/35ET
7.5 '' 25ET/30ET
tamamen takıcagın jant ıle dogru orantılı değil aslında..Modelin bir önemi yok onemli olan ET ve offset değerlerinin tutarlı olması.. misalen 10.5offset ET85 bulursan girermi girergibi..
- K -
________
Dr.Ecu
Birşeyler okudum ama kafa basmadıKangoo Aracıma 15' spoon aldım ET 38 iç kısıma lastik sürtme yaptı . 1 cm Flanş vs koymak gerekti uğraşamadım satmaya veya takasa karar verdim.. Yeni alacağım jantım ET si ne olmalı ? ET 38 sürtüyor ET 35 vs mi ET 40 VS mi bakacağım ? Teşekkürler..
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
yeni konu açmadan bir hort olsun
bir arkadaşımın 2013 i30 için 18 inç jant bakıyoruz. üstündeki orjinal jantlarının et değeri 45 miş. 18e geçildiğinde 38 et değerine sahip bir jant taksak çok dışarı çıkar mı veya kaç et jant takmak en uygunu olur?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)