Ben "lastik basýnçlarýna neden bakmadýnýz" diye sorduðumda ustanýz bana "lastikler þu an sýcak. Ben basýncýný indirirsem lastik soðuyunca basýnç daha da iner" dedi ve kontrol etmedi.
Aklýma yatmadý ama birþey demedim.
Sonuçta sokak arasý bir rot ayarýnda deðil, bu iþi ciddi yapan, yarýþ geçmiþi olan bir garajda idim.
Çarþamba öðlen saati geldim, benden önce bir maserati vardý, kredi kartý ile ödedim ücreti.
Belki hatýrlarsýnýz.
Arabayý biraz süreyim, çekme olursa gelirim elbet.
PS: Hatta konuþmalarýmýzý çalýþanlarýnýza da sorabilirsiniz. Arabanýn plastik karter korumasýný da sökerek altýna bakmýþtýk. Bunu hatýrlarlar.
Okumadan imzalamam.....
Usta dogru olani soylemis, sicak lastigin basinci artar soguyunca havasi duser sicak lastigin havasini indirdiginizde lastik soguyunca ilk olmasi gerekeninde altina iner. Normalinden fazla basinc varsa icinde sicak lastik icin konusuyorum lastik hacimsel olarak daha da buyumez sadece sertligi artacaktir. Buda arabanin rot aci ayarlarini yapmaya engel bir durum degildir.
Bunu piste vs girenler cok iyi bilir. Piste girmeden lastik havalarini indiririz daha sonra gazlarken yuksek sicaklik ve basinca ulasir. Sogutma turunda bu sicaklik ve basinc duser. Bir kac saat daha soguduktan sonra basinclar iyice asagi duser ve en son herkes pistten cikarken havalarini yukseltir.
Ustamiz aslinda dogru mantikla is yapmis ancak iciniz rahat etmesi ve memnuniyet acisindan her zaman ucretsiz kontrol hakkiniz mevcut , butun musterilerimiz icin gecerlidir.
Her iþte olduðu gibi bu rot iþinde de iyi usta bulmak çok zor. Senelerce maslak içinde orada burada yaptýrýp memnunum zannediyordum ama taa ki Hunter'a gitmeye baþlayana kadar. Tek dezavantajý çok yoðunlar. Erken gidilmezse ciddi vakit beklemek gerekiyor.
Anadolu yakasýna geçtiðim bir gün sgs'ye de uðramak istiyorum, her þey son teknoloji ve titiz çalýþýyorlar.
yeni arkadaþýn kayýnpederine alýnan mazda 3'ün rot ayarýný yapmak üzere gittik çayýmýz bitene kadar iþ bitmiþti. Kendi aracýma daha nasip olamadý girmek![]()
Þžimdiye kadar gördüðüm en profesyonel en iyi ve yeni cihazlara sahip rot balans servisi SGS otomotiv lastik...
Ataþehir bana çok uzak olsa da tek adresim SGS artýk
Aracýma 4 yeni jant montajý + rot ayarý yapýldý
Lastiði janta takarken kesinlikle janta temas eden yara verebilen bir unsur yok
Bilen bilir sýradan rot ayar cihazlarý tekere monte edilirken o sivri týrnak kýsýmlarý jant ve lastiðin arasýna yerleþtiriliyor ve bir þekilde jantýn boyasýna zarar veriyor
SGS de ise rot ayar cihazý Hunter Hawk Eye Elite acaip hassas bir cihaz ve aparatlarý tekere takýlýrken lastiði arkadan kavrýyor janta zarar verme ihtimali yok.
Rot ayarý yapan usta bilgili iþini ve müþteriyi dinleyerek yapýyor, diðer ustalar da titiz ve dikkatli çalýþýyorlardý
Binlerce liralýk jantlarý böyle yeni ekipmanlara sahip bir mekan var iken levye ile taktýrmak bana ters geliyor, hunter maslak ise sevmiyorum gitmem daha
Konu tuFAN tarafýndan (12-09-2020 Saat 18:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu titiz rot-balans yerlerinin ankara muadilleri nerelerdir?
If you have no LAG, you have no turbo..
Bir de þöyle dýþý plastik olan teker sökme lokmalardan olsa SGSde tam olur
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
Bijon anahtari etrafi plastik olandan bizde de mevcut lakin metal olanin da plastik olaninda cizme riski her zaman var sonucta onlar da sert plastik ve sokme aparati yuksek hizda ceviriyor onu. Aldik onlardan da ancak mukavemetleri pek kuvvetli degil cabucak dis plastigi kiriliyor.
Hassas nokta o lokmayi bijona takarken duzgun takmak ve jant bosa ciktigi zaman dusurmeden cekerek almak gerekir ve bizim en cok dikkat ettigimiz noktada odur. Yapilan hatalarin en buyuklerinden biride budur. Jant sokulunca usta tutmaz ve jant toz sacinin uzerine duser ve yamultur. Biz cok titizizdir bu konularda. Dilerseniz ozellikle isterseniz diger lokma ile sokun diye mevcut oda tabiki sizin isteginiz uzerine disi plastik olanla da sokebiliriz ama guvenin bana ustanin titizligi daha onemli orda![]()
Ben de bugün öðlene doðru SGS Alperen'in yanýna uðradým. Rot ayarý yapalým düzelsin derken,
Lastikte balon vardý, aynýsýndan sýfýr 1 adet aldým deðiþti,
Sol arka jantta yamukluk varmýþ düzeltildi,
Rot ayarý berbat durumdaymýþ düzeltildi,
4 lastik balansý yeniden yapýlýp 32 hava basýldý o da tamam,
Bir de son olarak hiç bir lastikçide görmediðim bir balans makinesi ile 4 tekerin yüzeyi kontrol edilip, hangi tekerin hangi poryaya takýlacaðý belirleniyor ki araba lastik yüzünden saða sola çekmesin diye sanýrým. Onun da ayarý yapýldý.
Otobanda denedim OK gibi gidiyor maþallah.
Ayrýca Alperen de dahil, tüm personel gayet güleryüzlü, sorduðum her soruyu detaylý olarak cevapladýlar. Bana çok uzak dahi olsa bu iþler için gideceðim tek adrestir kendileri...
@AlpEren özelden konuþtuk hatýrlarsan,geçen hafta 100 tl ye rot ayarý yaptýran arkadaþlar olmuþ bu konuya yazan. Bana yapýlan fiyatlandýrma ile alakalý bir hata var sanýrým,kontrol eder misin?
tam 2.5 saat boyunca o kadar güzel ayar yapmýþlardý ki aracým fabrikadan çýktýðý gibi ok gibi olmuþtu maþallah.... Derken dün akþam 50km hýzla içi su dolu bir çukura girdim sað ön ve sað arka küt küt vurdu çýktý, þu an direksiyon düz araba sola kayýyor, Allah'ýn cezasý bi aptal çukur yüzünden tüm emeklerimiz boþa gitti. En kýsa sürede tekrar Alperen'in yanýna gideceðim...
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)