Günlük kullandığım aracıma disk alacağım.Bu iki markanın fiyatları diğerlerine göre makul.Hangisini önerirsiniz?
Günlük kullandığım aracıma disk alacağım.Bu iki markanın fiyatları diğerlerine göre makul.Hangisini önerirsiniz?
Konu 220T tarafından (11-11-2018 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Dün değiştim, ön disk balatalarımı.
TRW disk , Ferodo balata aldım. Km ilerledikçe yazarım ancak genel yorumlar olumlu yönde Ferodo için.
Bende bu hafta Ferodo disk ve balata siparişi verdim. Henüz takılmadı. Kullandıkça yorum yapabilirim.
Bende olumlu yorumlar okuduğum için Ferodo tercih ettim.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Kendi aracımda ferodo balata'dan şaşmam. 1 kez mecburen şaştım, sonra koşa koşa yine ,ferodo buldum ve aldım. Sanırım fabrika çıkışı disklerim de ferodo ama onların artık değişme vakti geldi. Delphi hiç kullanmadım, bir yorum yapamam.
ferodo'lar sadece fazla tozlanıyor diyorlar, onun dışında üzmez
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bende ferodo disk, brembo balata alıp taktırdım. İlk izlenimler gayet güzel.. tavsiye ederim.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
gm diske delphi balata kullandım ses bakımından çok porblem yaşattı ıslık çalma değil ötüyordu ama durması iyiydi
ferodo disk aldım disk güzel ama opar balata takıldı. Frenlemede ıslık sesi geliyor, , ferodo balata bulamadım maalesef.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)