Aracıma coilover düşünüyorum, bu işi yapan iki firma öne çıkıyor.
Sizce hangisi? Namiştain-Başaran
Kullanan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
Saygılarımla.
Aracıma coilover düşünüyorum, bu işi yapan iki firma öne çıkıyor.
Sizce hangisi? Namiştain-Başaran
Kullanan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
Saygılarımla.
ikiside custom olarak kaliteli iş yapmaya özen gösteriyor.
Ama tecrübe olarak nam bir adım çıkar öne.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
bir de şakiristein var. (söyledikçe gülme geliyor)
heralde bir daha amortisör patlatırsam bu şekilde coillere geçebilirim. kyb amrtisörlerimin fiyatları arşa değmeye başlamış. 200TL'ye aldığım amortisörler 340TL olmuş.
fiyatlar da 750-1000TL civarında sanırım. kullanan arkadaşlar varsa sevinirim. ben de böyle bir konu açmaya gelmiştim.
Gerçekten bu ürünleri kullanıp memnun olan varmı?
Bakın güvenlik durumu pek tartışmaya açık bir durum değil kimse bana orjinalden farkı yok vs anlatmasın.
Sadece merak ettiğim şu eski accorduma yaptırmıştım yaklaşık 3 kere daha gittim hep bi ayar bi kontrol bi patlama (5 sene önce) tabi ozaman bukadar yaygın değil yeni yeni gelişiyordu.Arka tarafı ön taraf ile uyumlu basınca kapalıkasa minibüs gibi arkası çok sekiyordu
şimdi gelinen durum nokta ne? 6-7 bin TL kw ye verilirmi yoksa 1000 tl civarı bu tarz bir coil alınırmı?
amaç arabayı yerli bir yapmak değil.Sadece daha dik bir duruş daha iyi yol tutuş vs
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
bunları korkmadan nasıl takıyosunuz arabanıza , araç bunların üstünde gidiyor sonuçta.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Başaran Amortisörden 5 yıl önce alınmış halen ilk günki gibi kullandığımız coilover var. O yüzden başarandan şaşmayın sorun yaşamazsınız kesinlikle. Basıklığı sertliği nasıl olsun isterseniz ona göre yapar gönderir.
Benim beynim yanıyor insanlar arabaya bunları neden takarlar diye düşündüğüm zaman.
IN BOOST WE TRUST
Bir de şu açıdan düşünelim, benim aracım 207. Araba zaten 30-40 lira bandında. Bu araca 5-6 liraya coilover almak ne kadar mantıklı ?
80-100 lira bandında bi aracım olsa o zaman bende zaten 700 liralık coil almam.
Bu arada 2 aracımda da başaran coil kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Tabi bu coillerle piste çıkıp aracın sınırlarını zorlamıyorum. Custom coili pistte tecrübe etmek bence de pek mantıklı değil.
kullanılan yaylar sonuçta gene inşaat demiri değilmi...
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Beni sakın yanlış anlama lütfen ama 30-40 liralık arabaya ne maksatla coil takıyorsun?
Ya coilin iyisini tak yada takma yay tak.Konunun senin malının fiyatıyla alakası yok kardeşim senin canın önemli burada Allah korusun X süratle coillerden biri cortlar sen ne olduğunu anlayamadan kendini bariyerde bulursun
Sonuçta 6-7 lira olan coillerde ciddi bir arge test deneme yanılma bile yapılmıştır.Ama bizde yapılan ürünler al 10 cm bastı tamamla bitiyor.
Senin açına dönecek olursa takma aracına coil bırak orjinal kalsın yada en kötü yay.
Son olarak bu demek değilki kw de alsan sorun çıkmayacak illaki çıkar ama % ye vurunca devede kulak kalır
Kazasız belasız sorunsuz sürüşler
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
neden coil veya air sistem ihtiyacı duyulur? ya da yay presletmek?
amaç daha iyi bir yol tutuşu ise; eibach, h&r, kw, vogtland vs. gibi kalitesi belli spor yay (bütçeye göre koni amortisör kombinasyonu ile) bu sürüş dinamiği artırılması yeterli değil mi?
dip basıklığın görsel şölen dışında bir faydası artısı var mıdır?
Ne mutlu Türküm diyene
Bence şakiriştain
RenaultSport
Megane RS 225
Baraşaran derim her türlü. Iki tarafında yaptığı birebir aynı iki araca bindim. basıklıklarıda eşit. Başaranın yaptığı bariz konforlu ve sekmiyordu.
Byte-R
instagram: dogancglr
pekala şu durumda yorumlarınızı merak ediyorum.
Aracımda Eibach yaylar var orj amortisör üzerinde ve tabi ki amortisörler patlak
amortisörün milini yaya göre kısaltacak ve içindeki yağı yaya uygun biraz daha kalın bir yağ ile değiştirecek olsak bunu kim yapar ve düşünceleriniz neler olurdu?
Basaran kullaniyorum cok sert geliyor acikcasi kotulemek amacli demiyorum ancak gicirti geliyor birde kullanici deneyimi olarak gorun . Gidip baktirmadim baktircam yakinda![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Şu an yapılan açıklamalar eskiye oranla sekme ve konfor kaybı gibi sorunların ortadan kalktığı doğrultusunda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)