Bütçe yoksa hiç birşey yapmamak daha mantıklı. Canınızdan ya da malınızdan olduktan sonra iş işten geçer. İlla yapacağım diyorsanız da bütçenizin bir tık altı bir araç alıp, yapmak istediğiniz şeylere de bütçe bırakmalısınız.
arabayı yere vermek terimini yay keserek vs işlemler yaparak gerçekleştirdiğiniz hataları döviz kurlarına mı bağlıosunuz. 25 yıldır arabalarla ilgileniyorum 25 yıldır bu işlemler her arabaya yapılıyor. Dolar 1 lirayken e yapılıyordu.
IN BOOST WE TRUST
Dolar 1 lirayken de alım gücü düşüktü dolar 4 lira oldu yine alım gücü düşük. Kıstas bu değil, ama insanlar araçlarını kişiselleştirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Doğru ya da yanlış yapılıyor bu tartışılır ama herkes imkanları doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyor.
namiştain ile yakın çevremde sorun yaşayanlar oldu, başarını bilmem ama bence hiç birine yaptırmayın gidin mühendislikle hesap kitap yapılarak tasarlanıp yapılmış marka coilover alın, sonra e5 te sekip sağa, sola vurup takla atmayın
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Arabayı yere basıcaksın aga, araba dibi görücek it gibi yol tutar. Deneyim burada önemli olan. Ayrıca özel sistemle ısıtıp yapıyorlar ekstra yol tutuş katıyor, zaten bu iş bilek işi 3 şerit direksiyon çekiyoruz bana mısın demiyor. E5'te bilen bilir.
Aynen kanka biliyorsun senin Golfu dip bastık orjinalinden daha konforlu oldu. Zaten arabayı yasal sebeplerden yüksek yapıyorlarmış bize Nam'da öle dediler yoksa fabrikadan da basık çıkacak. İşi bilen hemen basıyor tabiki.
Ben kesinlikle şakiriştain derim.
2 aracımada orda yaptırdım coilleri. ben öyle deli gibi viraj kasan piste cıkıp hayt höyt yapan biri değilim. Görsellik amacıyla yapıyorum bu işi. Dip basık halde orta sınıf sekme yasıyorum ben. öyle yukarda söylenenler gibi cok asırı zıplama hoplama olayı yok.
Sen nasıl istersen öyle yapıyor coil'i. ben tam düşsün araba dedim.Coil i en yukarı aldıgımda bile 5 cm yay var gibi araba![]()
#KGdetanirlar
Amortisörün patlaması genel birşey değildir. Türkiye'de yolların durumu ***** oldukça özenilerek yapıldığından mezar tipi çukurlara aniden yakalanmak içten bile değil. Bu orjinal amortisör ya da coilover olmuş sonucu çok değiştirmiyor o nedenle. En basit kıstası şu şekilde alabilirsiniz. Örnek olarak KW ürünlerinin TÜV belgesi mevcut ve muayene ile ilgili problem yaşamazsınız. Peki ya custom coilover denilenler ?
Ya Burç sen ne anlarsın iki tane dandik kw ürünü sattın diye neden Türk malı sanayi işi orjinalinden daha iyi olan ürünleri bokluyorsun
Tüv de neymiş hem kw dediğin ürün xxx abimin yaptığı kadar arabayı basmıyor
OKUMADIK SÜRÜNÜYORUZ başlığı açmak istiyoruz biz bize KW yi savunma burda![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
KW daha iyiyse neden daha fazla basamıyor sorarım? Dip basıyoruz arabayı sanki pamuk gibi geçen peder bindi inşaat işinde o da ne olmuş bu arabaya inanılmaz rahat diye tebrik etti beni. Biz de inşaat işindeyiz bu arada.
Ben bir hata yapıp şakiristaindan coil yaptırmıştım. 1 hafta kullanmadan söktürdüm. Olan cebimdeki paraya oldu. Şakir esnaf ve iyi niyetli bir arkadaş hakkını yemeyeyim ama yanındakilere diyecek kelime yok, cehaletleri de cabası.
Savaş MotorSports
ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş eskiler. çakma coillere güvenip de yol yapmak büyük cesaret.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)