Selamlar, dün gece kar yağdı Antebe. Gerek gençlikten gerek Adanalı olup kara alışkın olmadığımızdan bi gaza gelip arabayı çıkardım bende gece 2 buçuk gibi. 12'de de çıkarmıştım gayet güzel kontrol edebiliyordum o zaman birazda onun gazına geldim açıkçası. Neyse, sağa doğru bi viraja girerken yanlışlıkla el freninede dokundum ve arabanın arkasınıda yanıma aldım. Kayarken, tam ön sol janttan kaldırıma çarptım. Jant kapağı kırıldı, jantta gözle görülür bi eğilme vs yoktu. Kaportada da hiçbir sorun yok. Zaten çooook yavaştım ve kaldırımın yüksekliğide maksimum 6 7cmdi. Sağına soluna bakıp yavaş yavaş eve geçtim. Gitmesinde durmasında bi problem yoktu gece.
Bugün yolları bayağı açtılar geri. Anayollarda kar vs kalmadı, dün kardan dolayı göremediklerimi göreyim diye arabayı bi güzel temizleyip çıkarttım. Temizlerken tam sağ tam sol vs yaptım taşıyıcılarda aksta rotta vs gözle görülür bir problem yok. Yola çıktım, arabada sağa sola çekme sorunuda yok. direksiyonu bıraktığımda dümdüz gidiyor. Balans problemide hissetmedim şimdilik.
Yalnız şöyle bir sorunum var, araç düz giderken direksiyon 10 derece kadar sağa bakıyor. Direksiyonu düz tutarsam bariz sola gidiyor. Sorun nerde olabilir? Sadece ön düzen ayarımı bozulmuştur ? Öndüzenciye gidince cezamız ne çıkar tahmini? Bu arada araç vtec2