Selamın aleyküm.
Arkadaşım kilitli diferansiyel almak istiyor kaynakla kilit sağlıksız olduğu için.
Şahin düz 1600 motora uyabilecek kilitli diferansiyeller varmı?
Miafiori diferansiyel türkiyede piyasada yok galiba.
Selamın aleyküm.
Arkadaşım kilitli diferansiyel almak istiyor kaynakla kilit sağlıksız olduğu için.
Şahin düz 1600 motora uyabilecek kilitli diferansiyeller varmı?
Miafiori diferansiyel türkiyede piyasada yok galiba.
Kaynak istemiyoruz. Tofaş olmasaydı kaynak yaptırabilirdim fakat tofaş olunca onun bendeki yeri ayrı ona zarar gelmesin![]()
bi takım bmw difransiyelleri kullanılıyor diye duymuştum sanki bi aralar ama hatırlamıom valla bilgili arkadaşlar birazdan aydınlatır ortalığı...![]()
normal şahin difransıyelı ne kadarkı ? attır kaynağı dene tatmin etmesse eskı haline döndür
kaynak olunca araba dönmüyor geri geri gitmiyor tak tak gıcık ediyor ondan istemiyor olabilirmi arkadaş ?
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Size ne adamın neden kaynak yaptırmak isteyip istemediğinden. Bildiğiniz teknik bir bilgi var ise yazın yoksa konuyu bulandırmayın. Burası köy kahvesi değil. Teknik bilgi paylaşım platformu.
Konuya gelince istersen Amerikan arabası diff'i bile takabilirsin gerekli kaynak montaj ayak braket işlerini yaptıktan sonra. Direk uyan bir diferansiyel arıyorsan sadece Mirafori diffleri sanırım direk takılabilir. Onun dışında ne takmak istersen işlem gerekicektir. En uygun fiyatlı ve yaygın olarakta BMW araçlarından çıkanları bulabileceğini düşünüyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bmw nin kovani degilde icini kullanamazlar mı acaba ?
Diff rulman yataklarinin boyutlari ve cikis mili rulman yatak boyutlari uygun ise uygun boyutlu bir isleme merkezi bulup degisiklikler yapilabilirse neden olmasin?
Ama sadece cnc isini bile yaptiracak yer bulamayabilirsiniz. Cok detayli bir istir.. Tek bir parca icin ugrasacak yer az belkide yoktur
bizde 2005 model bir partner adventure vardı onlardada LSD kilitli diferansiyel sistemi mevcut.bir araştırın belki uyabilir ve daha uygun fiyatlı olabilir bilgim yok sadece öneri
Hakkı Can Eryüzlü...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Solid diferansiyel olarak türkiyede 2.9 ford capri bulunabilir bence ben olsam arka takımı komple daha kolay bulunabilen Alfa 75 ts ye çevirirdim.
Konu hakkinda bilgim yok ama atiyorum bi markanin komple arka kısmı uygulansa dif aks amortisör vs vs daha sağlikli olmaz mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)