Merhaba TT Ailesi benim ciddi Derecede Bir Sorunum var.. Anca Buradan Alcagım Yardımla Bu Sorunu Cozebilirim..
1.5 2 Ay Önce Aracıma Syron Race 1 Marka 225 45 17 ebatında Lastik ve 17 İnç Jant taktım. Lastikler Gerçekten berbat ötesi Taktırdıgım günden beri Konfor Sıfırında Altında. Ufacık Taş parçasının üstünden Geçsem Ön takım dagılcak Gibi Oluyor Hissediyorum Kokpitte.
Neyse Jant lastik taktıktan 1 Hafta Sonra Araba Bayagı bi yükseldigi İçin Eibach Sportline Marka Spor yay taktım Gayet güzel Oldu Aracım Görüntüsel.
İşte sorunum bu Mesela Ufacık ya ufacık Bi Cukurdan geçsem Hani Lambur Lumbur bi Cukura girersinizde Ön takım dagılcak gibi Bi Ses cıkarta Vuruntu Sesi aynı o sekilde ses Geliyor Bu Nerden geliyor Ön takımlardan mı Yoksa Lastikler Esnemedigi İçin Janttan Dolayımı Geliyor ?
Bi kaç gün içinde Lastikleri Değiştirecegim İnanılmaz sert ve Konforsuz Bi lastik Keşke Gidip Petlas veya Kumho alsaydım Bunları takcagıma. Neyse Zararın neresinden Dönersen Kardır.
Lastik olarak Ne tavsiye edersiniz Konforlu ?
Aklıma suan 2 Marka var ;
1. Continental ContiSport Contact 5
2. Pirelli Cinturato
bu 2 Lastik markasından Birini Düsünüyorum 225 45 17 ebatında. Sizin farklı bi model Öneriniz varsa dikkate Alacam Konforlu Yumusak Sessiz Bi Lastik istiyorum..
Evet genel sorunlarım bunlar. Sanki megane 2'ye degilde Taş arabasına biniyormussunuz Gibi arabanın icinde Konforsuzluktan Durulmuyor Valla Bi An Eski ebatlarım 205 55 16 ya dönmeyi bile düsündüm... Yardımlarınızı bekliyorum..