Kardeşim,başka servise git yaylarını çıkart anlayan birisine taktır.Soldaki yayın yerinden kurtuluyo r ve yerine oturuyodur.Gerekirse hortumla falan hallet.Muhtemelen çok basit bişeydir.
Printable View
Kardeşim,başka servise git yaylarını çıkart anlayan birisine taktır.Soldaki yayın yerinden kurtuluyo r ve yerine oturuyodur.Gerekirse hortumla falan hallet.Muhtemelen çok basit bişeydir.
aynısı benim araçta oluyordu aks lalesi deişti düzeldi bi kontrol ettir akslarınıç takozları.. hortumları yayları
yetkili servisler pek uğraşmıyor böyle şeylerle başka bi düzgün peugeot özel servisi arar eder sorunu bulur bence. bende aks dyorum:D
ya ben sanayilerde uğraşamam, kimseyede güvenip arabamı teslim edemem. o konuda takıntılıyım biraz.
bide burası trabzon olduğu için, çok fazla alternatifimiz yok, iyi bi özel servis yok kısaca..
sonuç olarak aksı söylüyorum en büyük olasılık bu görünüyo. bunun yanındaki diğer olasılıklarıda söylicem. bakalım bulunabilecek mi
iskenderpaşa mah. Genç oğlu sokak no 15 Usta otomotiv tavsiye ederim bi baksınlar ben trabzondayken oraya getiriorum bişe oldumu ilgileniolar tabi tercih senin heryere güvenmem takıntılıym diyorsun =) basit birşeydir yay çıkmıştır aks lalesidir hortum vs baksınlar derim:)
Nasıl ki pempe jantlar tarzını yansıtıyor bence ordan çıkan seste bir tarzdır :D
bir araçla rampa yukarı sola manevralı bir kalkış yapılıp sağdan ses duyuluyorsa yada araç durdurulurken dikkat edersen tık diye ses gelmez tıırrrrrttt die uzun bi ses gelir buda o aracın %100 sag dış aks kafasının bozuk oldugunu gösterir kesinlikle değiştirip yorumlarını bekliyorum çünkü aynı şikayeti ben günde 20 defa müşterilerden duyuyorum sana tavsiyem budur.
sağ aksta boşluk vardır muhtemelen, bi yerden sonra sola dönüşlerde de takır takır vurmaya başlar. geçmiş olsun.
Evet sakın sanayiye gitme orayı bilmemde ist da sanayide yemek yapan yasını basını almıs kadınlar için arkasından ne konustuklarını ne gözle baktıklarını duydum. :D
akü yü kontrol ettirin söküldüğünde iyi takmayıp gevşek bıraktılarsa kayıyordur ve çarparak ses çıkarıyordur..
tek bi ses ya ama tok bi ses yani , kıt gibi böyle tiz bir ses değil. bende akstan şüpheleniyorum artık.
bu arada tekrar götürme fırsatı bulamadım servise, bu durumda kullanılmasının bi sakıncası var mıdır acaba? kullanmamaya çalışıyorum çok fazla ama, en az 1hafta daha götüremicem.
amortisör takozu.
geniş tapan lastik varsa frenlerken manevrada yapıyorsa çamurlukların arkasına bi bak derim lastik büyük ihtimalle çamurluga vuruyor bende o şekilde olmuştu....