Sen niye öyle inandın ? Kendin yazıp kendinmi inanıyorsun.
Buraya şahıs diye bahsetme adımı yaz. Bak ben senin direk ne olduğunu yazıyorum.
Benim bu zamana kadar ÇOK ŞÜKÜR hiç kimsenin hiçbirşeyine hazımsızlığım olmadı olamazda. Bak orda ne yazmışım bu sorunların hiçbiri ZD nin hızlandığı gerçeğini değiştirmez yazmışım bumu hazımsızlık ? Benim bugüne kadar ne *** yaptığımı çevremdeki insanlar iyi bilir ben 10 tane yazılım değişip etrafta maymun olmam 1 kere yaparım TAM yaparım anladınmı ?
Ha şimdi o saldırma kısmına gelelim. Senin bu camiada nasıl araba denediğini herkes biliyor. Artık insanlar 2. kornada gaza oturmana alıştıkları için kendileride seninle denerken o şekilde basıyorlar çünkü hazımsız olan sensin. Arabasını denemek görmek isteyen böyle ufak işlerle uğraşmaz ! 100 kerede denesen 1000 kerede denesen 20 boyda fark atsan malesef yenemediğin aşamadığın bir egon var. Hadi ben saldırıyorum sana geçtin ya 3.35 benim aracım ya ben saldırıyorum sana. Bak Özgür senin için ne güzel yazmış zamanında :
Ne tesadüfki benim bahsettiğim şeyden yakınmış oda.
Olgar seni geçerken kaç kere denediniz birde dün gece kaç kere denedin elini vijdanına koy buraya delikanlı gibi yaz ! Hala daha utanmadan denk gidiyorduk ozaman yazıyorsun ya hakikaten gülüyorum. Komiksin.
Sana yapılıcak muamele senin insanlara yaptığın muamele ile aynı olmalı.
Olgara zamanında söyledim geçtikten sonra birdaha deneme çünkü o seni geçtiğinde aynısını yapıcak diye ama o zaman anlamamıştı şimdi anlamıştır. Dün gece telefonda boğazı patladı abi tekrar deneyelim video çekmicem arabamı göriyim benim devrimde basalım diye. Sen ne dedin ? Araba limitlerde yormaya gerek yok denedik gördük aksım koparNe arabaymış kardeşim birdahakine çekici ile getirin Ataşehire yorulmasın hardtune arabanız.
Hazır kit atıp hazır yazılım atıp kral oldunuz ya biz hakkaten sizin yanınızda bi *** yapmayalım oturup komikliklerinizi izleyelim.
Senden başka 1 kişi çıksın söylediklerini teyit etsin benim saldırdığımı hazımsız bir kişilik olduğumu söylesin ben özür dilicem. Ha ama benim söylediklerimi teyit edicek insanlar çıkarsa seninle aynı aracı kullanan kişilerden sen özür dilicekmisin YÜCE ŞAHSİYET ?
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Ben kaçmadım denedim yine inan kaçan biri varsa o sensin sen hiç yazma bilader buralara. Elalemin aleti ile gerdeğe girmeye hiç çalışma cesareti topla kendi arabanla gel. Kraldan çok kralcılar burada.
Yine diyorum ben kaçmadım senin gibi; sorunluda olsa denedim. Rövanş mı evet rövanş ben nasıl dün zd için geldiysem daha önceden 4 boy geçip. Haftayada ZD gelmek zorunda ha gelmiyorsa söylenecek söz yok millet ne demek istediğimi anlar.
Biz delikanlıyız bir telefona geliriz. Ben sen tüydükten sonra o gece KUKla denedim ne hikmetse cesaretini yine toplayıp beni arayamadın gittin KUK'u arayıp hafta içi onla denedin. İnan sen hiç ama hiç yazma.
İlk senle denediğimde aracın sorunluydu senide 3-4 boy geçmiştim video çekip koymayı biliyodum dimi koymadım aracın sorunlu diye. Devir değişti artık ben herkese yapacağım delikanlılığı yaptım bundan sonra delikanlılık yok.
ben senden yada hiç kimseden kaçmadım olgar yolda kaldım senin anlayışın bu ise ben sana bişey demiyorum haftaya hazırla kendini yok yakıtım kötü yok avansım kaçık yok şu oldı yok bu oldu anlamam bnde sana eksizsiz gelicem en atarlı geceden videolara devam ederiz tek bir gece senle denerim 10 deneme yaparız videoları ekleriz onuda görürüz ben kimsenin şylle gerdeğe grmiyorum benm yazdıklarım sana yada başkasına neden bu kadar battı o zaman kimse konuşmasınn hakan abiyle sen konuş ........
JG CUPRA 100/200 6,4sn
Senin yazdıkların ne batacak bana. Kendi konunda yazmayıp burdamı yazıyorsun. Senin sıran haftaya değil ondan sonraki haftaya. Aracın yolda kalmadı karşıya geçtin. aracına yakıt koyduğun için 97 oktana göre yapılan ayarın tutmadı. Yakıtı bitirdin aracın basınç tuttu yine yürümeye başladı.
Yakıttan mı diğe anlamak için aracına yine yakıt koydun yine kesti araban. Ben neler oldu o gece herşeyi biliyorum yolda kaldım ayağı yapma.
Haftaya ZD ile ondan sonraki hafta seninle inan görüşmek üzere.
İnan önceden Olgar ile ZD denediğinde ZD nin debriyajı kaçırıyordu değilmi ? Ama denediler ve Olgar geçti. Bu mantığa göre dün gece Olgarın tekrar denememesimi gerekirdi sence? Ben o günde söylemiştim bence debiyajı kaçırırken denemesi çok mantıksız boşa deniyor diye Reşitede söylemiştim o zannediyorya hazımsızım saldırıyorum falan kendi kendine inanmışHazımsız insan böyle yorum yaparmı ?
Bak debriyajını değişmiş methanolünü bağlamış arabası gayet güzel gidiyordu geldi Olgar tekrar denedi yani doğru olanı yaptı. Bu sefer Olgarın arabasında sıkıntı vardı yinede birşey demedi kendi açtı konuyu koydu videoyu Maşallah dedi. Tekrar denemek istemesi çok doğal değilmi.
Benim sinirlendiğim kısım Olgar hiçbirzaman ne viteste nede hızda direten bir insan değil kim nerde basıyorsa orada basıyor erkende bassa geçte bassa bırakmıyor devam ediyor yani şark kurnazlığı yapmıyor.
Araban sorunsuz gayette iyi yürüyor bunu görüyorsun peki öyleyse 1 kere deneyip 50 km yol boyunca önden önden cruiseda gitmenin mantığı nedir? Psikolojik savaşmı bu yada sinir etmek içinmi yapıyor. Zannedersin sıkıştırması yüksek 2.5 bar basıp nos kullanıyorda limitlerde arabayı zorlamamak lazım denedik gördük deniyor. Benim tek takıldığım nokta buydu bu yanlış bir hareket yarın öbürgün biri çıkar aynısını yapar 1 kere dener video çeker dahada denemez ozaman nedemek istediğimi çok iyi anlar. Olgar arıza ışığı yakarken arabası keserken bile basmaya devam eden insan bu adama yapılıcak şey değil bu. Sonra çıkıp denk giderken 20 kere denerim demekte kendini kandırmaktan öteye geçemez herkes biliyor o gece kimin denk olduğunu.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
ZD gercekten eksiklerini giderince hızlanmış hakan abii allah agız tadıyla gazlamanı nasip etsin
bgn zd geçmiş haftaya bmw gecer dier hafta zd bu işler böle dillmi maksat zevk almaksa
bence kalp kırmaya değmez typeR m3 denemelrine donucek gibi![]()
Caesar´isimli üyeden Alıntı
Tarih: 19.11.2010
Mekan: Ataşehir MC
Kendini güvenen herkesi cuma günü ataşehir semalarına bekliyoruz. Amaç hem muhabbet hemde 2010'un Roll Kingini seçmek
Herkes davetlidir. Karşıdan bu yakadan, ankaradan, izmirden, düzceden, yunanistandan.
Hem Bayramın son günü oluşu hemde stres atmak adına muhteşem bir buluşma düzenleyelim.
Bu konu altında yarın için herkes birbirine atar yapabilir, gider yapabilir serbesttir
Buradan sesleniyorum Cupralar ne zamandır Ataşehir semalarında gözükmüyorsunuz Duyduğuma göre 2.4 pik 2.2 cont yürüyor olmuşsunuz. Gelin arabalarınızı görelim Deneyelim Video çekelim Öyle 2.2 cont videoları yayınlamakla olmuyor bu işler
Bu sefer kaçmayın güzel denemeler olsun:P
Bu konu herkese davettir. Önemli bir kaç husus vardır onlar şunlardır;
1. Birbirinin hayatını tehlikeye atacak türden hareketler sergileyecek kişiler gelmesin.
2. Arabasında sorun olan kişiler, o2 sensör arızası alıyorum, arabam çatırdıyor, patırdıyor, patlıyor, debriyajım yok, bagajda 23 tane kolon var mazeretli kişiler gelmesin. O gün gelipte deneme yapan herkesin aracı sorunsuz kabul edilir.
3. Seyretmek için yavaş arabalar lütfen gelecekseniz de emniyet şeridinin dışına çıkmayın.
4. Alkol kesinlikle yasak, alkol alacak olan veyahut daha önceden alkol almış bir kişi kesinlikle gelmesin papaz olmayalım. Kimse kimsenin hayatını, arabasını tehlikeye atmayacak.
5. Ehliyeti olmayan, ehliyetini kaptırmış arkadaşlar lütfen gelmeyin. Bir arkadaşımızın başına hoş olmayan şeyler geldi bu olay yüzünden. Rica da etseler, yalvarsalarda sadece izlemeye gelin.
6. Her türlü Cupra gelebilir
OLGAR BU SENİN YAZDIKALARIN ÜZERİNE BEN SENİNLE DENEMEYE GELDİM BUNUN ÜZERİNE DAHA FAZLA KALP KIRMAYA GEREK YOK MADEMKİ ARACIN KÖTÜ VE YAKIT BASINÇ VS. SORUNUN VARDI BENİMLE TEKRAR ISRARLA DÖNÜŞTE NEDEN DENEDİN ?....
zd9000 cupra
Bence Olgar abi böyle bir sıkıntın olduğunu söylüyorsun geçen kendinde belirttin aracında sorun olan gelmesin denemesin diye keşke sende denemeseydin abi
ZD geçmiş olay bitmiş.Rövanş denen kelime yanlış.
Hakan abinin insiyatifine haftaya deneme yapmak veya yapmamak ama yapmak zorunda değil bence şekerpınara bu yüzden bir daha yakıt harcamak zorunda değil yani.hakan abinin denemelerini beğenmeyen denemez bir daha olur biter uzatılcak bir hadise yok bence.
bu kadar konuşmadan sonra yüz yüze nasıl bakılıpda denenir o da ayrı bir durum...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bence çok temiz bir deneme olmuş olması gereken normal sonuç bu mademki aracın sorun var neden tekrar deneme yaptın geçen senin açtığın sohbet konusunda mazeret kabul edilmez dedin neden şimdi sorun çıkartıyosun her iki aracda maşallah zd9000 ayırca maşallah.
Ya hakan ne dedim sana o.c olayim video cekmeyecem dedim aracin sikintili oldugu belli ben o an dusunuyorumki yakit koydum ama 2 kere gaza bastim borularda hala benzin olabilirmi belki yakit hala gelmiyordur dige sikmak istedim aracim duzelir belki dige umut ettin ama sen lan bisey olurda gecilirim elimde video varken gerek yok dige dusundun ve tuydun 2 de basalim diyorum 2 de sen gecersin gerek yok diyorsun 300 e sikalim diyorum sen gecersin gerek yok diyorsun. Bundan ne anlasilir?
hahhaa komik olmayın Allah aşkına ZD ile denenmiş olgar geçmiş ZD mazeret belirtmiş ve tekrar denemişler ama bu seferde Olgarın sorunu varmış
eeee nolmuş tekrar denenir olur biter sorun ne derdiniz ne anlamıyorum ha olgar bu basınçta böyle yürüdüyse hakkıyla yürüdüğünde RAHAT geçer bence
bide bence kovboyuda 10 boy geçer bu videoya göre![]()
( reşit kankaaa sefiyoruz seni )
Ben niye gittim dun o zaman yigit? 4 boy gectim banane mi deseydim? Peki rovans yok. Maasallah aracina Zd nin.
Ben bu hafta hakanla denemeyecektim ayrica resit geldi bana hakan aracini yapti gormek istiyor dedi msnden hadi yalanlasin. Olm ayrica bu adamlarin arkasindan sallayip tutan siz msnde bana karsi falan ne degistide bu hakan yalakaligi yigitcim anlamadim.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
E oyle biladerim durust olmak lazim. Sizin stp ile atarli oldugunu zamanlarfa hakan ve resit icin soyledigin seyler [cupra tayfasi] aklima geldide bi an o yuzden sasirdim sadece ha simdi seninde ustune gelmesinler erken basarlar hizli kornaya basarlar herkes biliyor niye takiyorsun demistin sadee.
Diyemezdim yigit ben diyemem sorunluda olsa basarim. Bide ben yakiti koyduktan sonra hic denemedim arda ile enes vardi atasehirde shellde koyduk ve araci oyle biraktik sinra hakanla ciktik zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)