Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
armagan kenan ikinizide tebrik ederim, dostca keyifle araba denemissiniz. Kenan in arabasinin ayarini ben yaptim. Stock long block 2.0L araba, 97 pompaya gore ayarli, meth katki ivir zivir yok, gt30R turbosu ve hydra ems var. Daha gideri var aslinda ama kenan amir bana yeter bu gunluk binicem dedi biraktim, altlarda sti in geride kalip sonradan gelmesi avcs calismadigi icin oluyor, harnessta sikinti var o yuzden avcs yi calistirmadim.
335 ufak dokunuslar ile bile cok gena giden bir araba, ben her zaman 335 i m3 e falan tercih ederim zaten gidisi, durusu, konforu herseyiyle cok guzel bir araba.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
3.35 ler çok deli araba oldu bu turbodan sonra
masalalh ıkı aracada
oha 335 iyi yürümüş hakketten...
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
kenan ın sti ın sesi çok güzel 2 araçta on numara maşallah
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlarMotoru fazla yormadan, çok sıkıştırmadan uygun modifiyeler yapmaya çalışıyorum bakalım
![]()
Evet haklısın normal kullanımda da hemen 120lere çıkıyor. 120 üstünü hiç görmedim ama 75-80deki performansı bile tabi farklı oluyor aracın. Dikkat etmek gerek. Intercooler ve oil cooler iyi olacak inşallah... Bu arada sana da hayırlı olsun sen de yeni aldın sanırım![]()
armagan kardeşim bizi kırmayıp geldigin için tşkkkr ederiz 4 kez flan denedik en güzelide bu video olmuş korhan üstadımın dedigi gibi daha gideri var sti nin.
ama amirim fazlasını istemeyip bu kadar yeterli bana dedi korhanıma da cokk tşkkr ediyoruz ayarlar için cok uğrastı cok sagolasın elleri dert görmesin
yapacagın degişiklerden sonra tekrar deneriz armaganım farkı görmek için saygılar....haa sanada bi kahvaltı borcumuz var bilesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)