ehuehehe kanka sana senın araba kotu dıyenlere sole onu, bana ne sarıyosn ya gıt umutla dene:D hem senın araban gordugum en ıyı gıden be en yakısıklı GSI yineliyorum!
kanka saka bı yana araba bıtsın senı arıcam ılk senle basalım sen anladın onu;)
Printable View
soner valla ben makinayı doldurmadan gel canımm deneyelim sonra çok ah çekersin:D:D
emrecım bende sana katılıyorum oyle dusunuyorum ama hgt yı yanlıs tune edıolar genelde işi bilmeyenler tarafından kullanılan bır araba sanırım mutlaka senın araban gıbı ıstısnalar olmalıdır ıclerınde dıye dusunuyorum cok da hafıfe alınıcak bır araba deıl bence 2.0 hacim 155hp 20valf 5 silindir defter üzerinde güzelde yolda bıde gorsek super olcak:)
kesınlıkle katılıyorum sıze bı vtı sahıbı olarak sahsen nette ıstedıgım her parcayı rahatlıkla bulabılıyorum 2. el olsun sıfır olsun uygun fiyata rahatlıkla bulabılıyoruz hazır parcalarla modıfıye rahat oluyor valla:) sızın ısınız daha zor bıraz daha akıl, mantık ve para gerektırır, ne dıyelım ıns yeterlı sevıyede HGT parçaları da gelır tr ye:icon_tup:
Malesef o iş çok zor. Italya'da FIAT'ın araçlarını modifiye üzerine çalıştığı Abarth firması var herkes bilir. Honda'nın Mugen'i gibi... Abarth'ın özel üretim araçları ve modifikasyon parçaları malesef Koç'un politikası yüzünden ülkemize gelmiyor. Zaten Koç, değil Abarth'ı FIAT'ın ürettiği bazı araçları da TR'ye getirmedi zamanında. Halende getirmiyor gerçi...
Combo bu konuyu açan hgt li arkadaşla haberleştik onunla deneyecez bizim vti'ı,işlerini halletsin bakarız vti yüklenmeden önce ;)
Az havalar düzelsin vti ile gelecez izmire, cuma yetiştirebilirsek Uğurun gsi ile bir iki araba deneyelim sorunu çözdük gibi ;)
kadir abi ben bu konuyu açarken esasen bu si hgt muhabbetini baz alarak açmıştım asıl si ile hgt tokatlıyoruz diyen arkadaşlarla denemek isterdim vti videosu sadece bi ölçü olsun dedim hgt lerde yürüyebilir anlamında
ya bırde ben su konuda cozum ıstıyorum fıltrelı egzozlu hedarlı bı vtı ve ızmırdekı bızım ıyı gıden hgtmız denemesı ıcın cok ugrastık ama denıcek vtı cıkmadı ben ıddalıyım hgtmız ıyı gıdıyor.kendı aracımda bu kadar merak yapmadım :) bu cuma bı vtı gelsınde denıyelım
valla süper olur şimdi bizde izmirin hgt lerini merak eder olduk onlar orda denerler bizde burda ama bi kez daha söylüyorum yukarıdada belirttim ben bu konuyu aslında si ile hgt tokatlıyoruz diyen arkadaşlar için açtım
ulen sırf bizim tayfa için bi vtec alıcam herkes geçktikten sonra da zevkine pert edicem :D