User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: The Makina | Range Rover Sport SVR

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra bu sefer arabadan çok kendini göstermişsin
    Tesla Model Y Sr

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bileklerimi kesecektim o nasıl bir şey yaa vallah çıkacam yurt dışına biz boşuna yaşıyoz
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    official olarak,
    7:59.74 Porsche Cayenne Turbo S (958.2)
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...eife_lap_times
    SVR 8.14 yapmış yine aynı listede var ama sınıfları farklı görüyorlar anlaşılan
    veya listede bi hata var ve şu doğru, 8.33 ; http://www.bridgetogantry.com/2/inde...suv-lap-record
    Bilemedim şimdi ama neyse, Makina fenaaaa yine de
    aslında bu konu bir hayli karışık. mesela; Land Rover firması hala inatla rekorun kendilerinde olduğunu iddia ediyor ve dediğin gibi, sınıfları farklı tutuyor. Top Gear, en hızlı SUV olarak Q7 E-Tron demiş Nurburgring kayıtlarına göre. yani hem göreceli, hem de riskli bir konu aslında, katılmıyor değilim. ama ben ne zaman ki Google'a girip; "Nurburgring SUV Record" yazıyorum, karşıma "Range Rover Sport SVR" yazısı geliyor. dediğim gibi; aslında riskli bir cümle söyledim ama sorun etmiyorum pek. kimler, neler söylüyor

Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel video ama doyamıyoruz
    bu doyamıyoruz olayı yüzünden içerik yaratmaya çalışıyorum abi

Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    azerı snırım arkds
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    azerbayjandan gelmıs sanırım arac eniştemde ınıfınıty aldı 4oo beygır gucunde azerbajjanda araclar uygun zaten turkıye gıbı degıl
    evet, Azad Zakirov. fiyatlar uygun ama inanılmaz uygun değil. Türkiye'den ucuz ama o konuda hak veriyorum sana.

Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugra eyv adamsın, ulan söyle *** kadar makineler neler cekiyor ya satalım su dslrı
    ben bayıldım ya, hastası oldum. bütün işimi hallediyorum vallahi.

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önceki videoları nekadar çok beğendiysem bunuda okadar çok beğenmedim Buğra
    çok fazla yapay geldi.Hep bizden biri gibi yorumladığını doğal olduğunu savunuyordum ama bu sefer ki sadece reklam amaçlıymış gibi geldi
    kusura bakma ben bu sefer beğenmedim
    (sadece bu video için konuşuyorum)
    abi kusura bakılacak bir şey yok kimisi beğeniyor, kimisi beğenmiyor. mesela birisi demiş ki; GoPro ile çektiğin videolar daha iyiydi. birisi de; müzik seçimlerin kötü demiş. yani herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. ben genelde izlenme payı ve video beğenilerine dikkat çekiyorum. o oranlarda sorun varsa, genel maksatlı bir sorun var demektir.

yapay olayına maalesef katılmıyorum. şimdi şöyle bir şey var; Azad ile yeni tanıştım. eski tanıdığım ya da 1-2 ay boyunca görüştüğüm bir arkadaşımız değil. evet, gerçekten çok iyi ve çok mütevazi bir çocuk ama aramızda illa ki bir çekingenlik söz konusu oldu. daha önce ki THE MAKİNA videolarında ki arkadaşlarımı uzun zamandır, hatta senelerdir tanıyorum ve biliyorum. sonuçta eski arkadaşlarım, neleri kaldırabilirler ya da nasıl bir karakterleri var biliyorum, gözlemleyebiliyorum.

mesela Azad ile şu an hala görüşüyoruz (2-3 saat önce beraber yemek yedik hatta), aramız daha iyi. daha fazla makara yapıyoruz. mesela ben o bölüm çekilirken Azad'ı ikinci kere görmüştüm. ikinci kere görüştüğünüz birisi ile ne kadar profesyonel olursanız olun, bundan daha doğalını kimse oynayamaz.

eklemeden edemeyeceğim; sonlara doğru kendi yorumlarımı beğensemde, zoraki bir video doldurması olarak hissettim sonradan. ama onlarıda koymasaydım eminim ki başka kişiler; "ya çok kısa yapıyorsun!" diyeceklerdi umarım açıklayıcı olabilmişimdir abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ellerine sağlık biraz farklı olmuş bence güzelde olmuş. konsept var the makina olarak ama bu diğerlerinden biraz daha farklı geldi bence bu olumlu bişey. mikrofonun çok tiz ses alması biraz rahatsız etti beni özellikle mekana oturduğunuzda arka plandaki insanların sesleri acaba ayarlanabilir mi ? flame atması olağan üstü bişey araç çok iyi ve 44. saniye diyorum... tekrar ellerine sağlık çok iyi işler bunlar..
    teşekkür ederim. bütün bölümler birbirinden farklı olsun istiyorum. aynı konseptlerde ilerlemek beni yorar, izleyiciyi sıkar. farklı kafalarda denemeler yapmak istiyorum. ya süper benim düşündüğümü başkalarınında düşünmesi, vallahi mutlu oluyorum okurken. doğru bir şey yapıyorum demek ki. çok teşekkür ederim dikkat ettiğin için.

kullandığım kameranın ses olayı maalesef ki kötü ama sponsor firmam oldukları için elimden geldiği kadarıyla post içerisinde temizlemeye çalışıyorum ki, inan bana ses daha kötüydü bir kaç bölüm daha kullanabilirim ya da haftaya farklı bir kamera ile çekim de yapabilirim, bilmiyorum firma ile aramızda ki anlaşmaya bağlı. sonuçta THE MAKİNA maddi bir proje haline geldi kısa zamanda ve para kazanmaya başladım. DJI OSMO ile çekmek istiyorum ama bu sponsor olayından dolayı kullanamıyorum. gerçi o cihazında sesi problem diyorlar. aslında GoPro hakikaten güzel ses alıyor be neyse, Sony duymasın aman.

son bölümde ki mekan sıkıntı yarattı banada. sesi temizlemiş halim o bu arada normalde benim sesim maalesef inanılmaz zor duyuluyor. hatta sonra düşündüm, acaba tekrar mı çeksem diye ama toparladım. THE MAKİNA'yı bilgisayardan izlemek lazım aslında. telefondan izleyince sıkıntı oluyor bence. telefondan izleyenler olursa da mutlaka kulaklık kullansınlar, tavsiyemdir.

çok teşekkür ederim tekrar ve tekrar.

Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Emre abiye katılıyorum. Yaklasik 4-5 gündür videolar kısmına bakıp makina serisinin yeni bölümü geldi mi acaba diye beklerken bu video çok suni geldi bana. Emeğinize sağlık.
    teşekkür ederim. bekletebiliyorsam bile güzel bir başarı benim için. Emre abiye açıkladım, okursan mutlu olurum.

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer hepsinde olduğu gibi bunu da beğendim özellikle araç mükemmel
    teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-4 gun once ortakoy besiktas yolunda gazliyordu sesi duyunca bu ne diyip kafayi cevirdim range cikti :P
    hep gazlıyor, Azad'da sıkıntı valla

Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    44. sn'deki typeR benim araç olsa gerek reklam olmuş
    abi çok temiz ve mütevazi bir insansın. seni çok sevdim. umarım sen ve senin gibi insanlar daha iyi otomobillere sahip olurlar. sevgiler.

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra yine çok güzel olmuş eline sağlık ama bişey sorcam
    Neden "The Makina" doğrusu Makine bilerek mi e yi a yaptınız?
    teşekkür ederim başkan. "MAKİNA" aslında Latince bir kelime. "THE" kelimesi de *****, İngilizce. İngilizce ve Türkçe yapsaydım, çok eleştiri alırdım (gerçi bu şekilde bile alıyorum) onun yerine farklı bir tarz denemek istedim.

Latince'de "MAKİNA" demek, Türkçe'de "MAKİNE" demek. TDK'ya göre "MAKİNE" kelimesi de "otomobil-araba" gibi karşılıklara çıkıyor. esinlenme tamamiyle bundan ibaret yani her şey bilerek.

Alıntı mehmetugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videonun 69. Saniyesini gün içinde bir kaç kez izledim. Çok eğlenceli. Videonun başlangıç sahnesi şimdiye kadarkilerin en iyisiydi. Makinanın yıkanma sahneleri çok sürükleyiciydi. Hatta konuşma olmayan bölümler çok sürükleyici. Yani can sıkmıyor. Konuştuğun bölümler zaten güzel. Makinaya diyecek söz yok. Makina mükemmel. Ancak videonun bir kaç unsuru itici geldi. 1.5 milyon liralık jip direksiyonunda bu kadar genç birini görmek itici unsurlardan biriydi. Yol kenarında doğum günü kutlamak güzel bir şey ama videoyu renklendirmekten ziyade dağıttığını düşünüyorum. Videoların sonunda eve giderken tek başına yorum yaptığın sahneler daha eğlenceliydi. Eleştirilerimi the makina serisini severek takip ettiğim için açık bir şekilde yapıyorum. Genel olarak başarılıydı ve baştan sona bir kaç kez izledim. Youtube üzerinden beğenmeyi unutmadım
    videonun başlangıç sahnesini bende çok beğendim hatta aile bireylerine izlettim, bir hayli güldüler. seninle aynı fikirde herkes, teşekkür ederim gözlemin için.

ben bugün bir yorum gördüm YouTube'da; "çocuğun babasının milyon dolarları varsa çocuğuna gidip GOLF mü alsın?" diye. fazla takılmamak lazım, Allah daha çok verir inşallah, daha iyilerine binerler. ben hiç yadırgamadım, lütfen yanlış anlama benim dediklerimi. alışkınım girdiğim ortamlarda. kimler var, ne makinelere biniyorlar 18 yaşında birisinin (ismi lazım değil) garajında 3-4 otomobili var, hepside supersport ve unique. toplasan belki 5 milyon lira civarı tutar.

bende Mini var, 6 aydır binmiyorum mesela. Albea var, onu kullanıyorum. param var, ama binmiyorum. o kadar çok ortama girdim ki, Mini sarmıyor artık param olsada değiştirsem diye bekliyorum.

doğum günü olayı rica olduğu için ekledim, kıramadım. ben pek hayır diyemiyorum. fazla dağıtmadım zaten konsepti, kısa sürdü. ama bu konuda ki eleştirini söz dikkate alacağım.

mesela bak şu tek başıma yorumladığım sahneleri bir çok kişi sevdi, bir çok kişide sevmedi. birisi; "çok artistsin." diyor, birisi; "sen ne ayaksın?" diyor bana. deneme-yanılma yapıyorum biraz.

ben eleştiriye her zaman açığım ama yapıcı eleştirilere. senin eleştirilerinde yapıcı, sevdim. teşekkür ederim bu yüzden. takipte olmana ve bana, projeme değer verip değerli sözlerinle beni yücelttiğin için ayrıca teşekkür ederim. YouTube beğenin için ise ayrıca teşekkür ederim. yorumlarını orayada bekliyorum

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılarının devamını dilerim Buğra, zevkle takip ediyorum.

Hatalar olur, yeni bir konsept, deneye deneye en iyisini bulacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık buda diğerleri gibi harika bir çekim olmuş. Benimde birkaç beğenmediğim sahne oldu. Yukarı da söylendiği gibi cok sık makina kelimesını kullanmışsın. Ayrıca ard ardına vdeolarına bakıldıgında hepsınde jant boyutu frenler egsoz konusuldu. Mesela bu vdeoda dıgerlerınden farklı aracı yıkama sahnesi, cok güzel bir tat katmış. Arada farklı seyler yapmak kalıte ve ızlenme oranını arttıracaktır mesela ben ılk 3 vdeonu farklı zamanlarda belkı 20 kere ızledım. Yine bir sonraki çekimin de de ek farklı ve birkaç bişiler eklemen güzel olucaktır. Makina cok fena, çekim harika, muhabbetın güzel. Cok begendım eline sağlık.
    teşekkür ederim öncelikle. çekimleri beğenmene sevindim. valla bu konu beni baya bir mutlu etti. ilk defa bu kadar uzun yorumlar alıyorum, sevindim

MAKİNE-MAKİNA kelimelerini evet sık kullanmışım, bende rahatsız oldum sonradan. hatta istesem silebilirdim. bunu dikkate alacağım. jant, frenler, egzos vs... bunlar hep merak edilen konular olduğu için sık-sık yineliyorum, inceliyorum. başka şeylere yönelmek lazım, doğru. ama ben test yapamam ya da farklı bir bakış açısı getirirsem doğru olmaz, haksızlık ederim otomobil duayenlerine. sonuçta benim bilgilerim kısıtlı, kendime o kadar güvenemiyorum şimdilik. belki ilerleyen dönemlerde ya da bölümlerde farklılaştırabilirim ama bunlar hep zamanla olabilecek şeyler. "THE MAKİNA" henüz yeni bir proje ve daha çok gelişmesi, daha çok fırın ekmek yemesi gereken bir proje. yavaş-yavaş inşallah.

araç yıkama sahnesini bende sevdim, iyi bir fikir oldu. artık LIFESTYLE olayına doğru gitmeye başladım. mesela yeni projelerde güzel süprizler olacak ki, hakikaten seveceksiniz ben eminim. araç incelemelerini biraz daha arkaplana atıp, araçlarla neler yapılır ya da nerelere gidilir konularına biraz ağırlık vermeye çalışacağım. bizim ülkemizde otomobilleri genelde alma sebepleri biraz farklı. kimisi gazlamak için, kimiside hava atmak için alıyor. bunun ortasını yakalamaya çalışıyorum. bunu sunup, insanların yaşam stilleri ile birleştirmem lazım. bunun için de çabalıyorum.

güzel yorumların ve yapıcı eleştirilerin için çok teşekkür ederim.

Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra bu sefer arabadan çok kendini göstermişsin
    abi, deneme-yanılma yapıyorum. tepkileri merak ediyorum

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bileklerimi kesecektim o nasıl bir şey yaa vallah çıkacam yurt dışına biz boşuna yaşıyoz
    biz yanlış hayatlardayız, sorma

Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılarının devamını dilerim Buğra, zevkle takip ediyorum.
    Hatalar olur, yeni bir konsept, deneye deneye en iyisini bulacaksın.
    teşekkür ederim Doğu. aynen, denemek lazım. bugün "THE MAKİNA" olur, yarın farklı bir proje.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EF-SA-NEEE Video çok iyi ama mesela böyle az bilinen arabalarda biraz teknik veri verilse daha iyi olur diye düşünüyorum en azından kaç lt,kaç hp gibi bilgiler arada söylenebilir.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı yorumu buraya da yazayım

Buğracım tarzın çok güzel, zevkle izliyorum.
    Yanlız, arada minik minik teknik detayları serpiştirmeni bekledim.
    mesela bu makina kaç HP ?, kaç kilo ? 0-100 0-400 fabrika değeri? vs vs gibi.
    kolay gelsin

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen kadranı gösterirken bile ben orda yakıt durumuna bakıyorum ister istemez durumu anlayın hadi eyvallah
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vıdeo cok ıyıydı konusmalar da ıyıydı ama arac hakkında bıraz daha teknık bılgı versenız. mesela kaputu acsanız yavruyu goreydık ıyıydı. dogal yorumlarınız da bıtırıyor ayrıca basarılanızın devamını dılerım ve vıdeolarda bıraz daha teknık bılgı ve bıraz daha uzun olsun saygılar.
    o degılde vıdeoyu ızledıkten sonra 90 hp dızel aracımdan sogudum amk.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize sağlık. Cidden en özel araçlardan birini konuk ederek çok güzel bir iş çıkartmışsınız.

Ankaradaki SVR geçen ay misafirim olmuştu
    Rengi ve detayları gerçekten harika. Yaptığım seramik kaplama uygulamaları sonucunda inanılmaz güzel sonuç çıktı ortaya

Araçta fabrika çıkışı ayarlanabilir egzoz var. İçeriden bir tuş ile sesi azaltmak veya artırmak mümkündü.

Vahşilikte son nokta

https://www.instagram.com/p/9q2qo_sdA9/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim her bir bölüm ayrı güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EF-SA-NEEE Video çok iyi ama mesela böyle az bilinen arabalarda biraz teknik veri verilse daha iyi olur diye düşünüyorum en azından kaç lt,kaç hp gibi bilgiler arada söylenebilir.
    teşekkür ederim. olabilir, bazen atlıyorum. Mazda RX-8 bölümünde detaylıca yer vermiştim aslında, doğru. dikkate alacağım.

Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı yorumu buraya da yazayım
    abi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kadranı gösterirken bile ben orda yakıt durumuna bakıyorum ister istemez durumu anlayın hadi eyvallah
    yakıt bir hayli hızlı düşüyordu ben hatırlamıyorum kaç kere benzinliğe girdiğimizi. aynı durumdan müzdaribiz

Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vıdeo cok ıyıydı konusmalar da ıyıydı ama arac hakkında bıraz daha teknık bılgı versenız. mesela kaputu acsanız yavruyu goreydık ıyıydı. dogal yorumlarınız da bıtırıyor ayrıca basarılanızın devamını dılerım ve vıdeolarda bıraz daha teknık bılgı ve bıraz daha uzun olsun saygılar.
    o degılde vıdeoyu ızledıkten sonra 90 hp dızel aracımdan sogudum amk.
    teşekkür ederim. dikkate alacağım. ama bir de şöyle bir şey var; kaputu açarsam Saffet Üçüncü ve Celal Pir kafasında, ne alaka diyecekler. sonunda bu konu ile ilgili herhangi bir tecrübem ve eğitimim yok. onun yerine kısa kısa veriler, bilgiler söylemek daha mantıklı olur. Mazda RX-8 videosunda yapmıştım ama kısa bir geçiş. o tarz olabilir.

bu arada bende kendi otomobilimden soğudum teşekkür ederim tekrar.

Alıntı d.berkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize sağlık. Cidden en özel araçlardan birini konuk ederek çok güzel bir iş çıkartmışsınız.
    Ankaradaki SVR geçen ay misafirim olmuştu
    Rengi ve detayları gerçekten harika. Yaptığım seramik kaplama uygulamaları sonucunda inanılmaz güzel sonuç çıktı ortaya
    Araçta fabrika çıkışı ayarlanabilir egzoz var. İçeriden bir tuş ile sesi azaltmak veya artırmak mümkündü.
    Vahşilikte son nokta
    teşekkür ederim. Ankara'da ki SVR'ın içi yanlış hatırlamıyorsam ve yanlış bir bilgi almadıysam eğer siyah diye biliyorum. merak ettim, siyah nasıl duruyor diye? iç mekan fotoğrafları var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hüsor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim her bir bölüm ayrı güzel
    teşekkür ederim

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sony duymasın ahaha DJI OSMO inceledim değişik bi alete benziyo. bu arada karadeniz kurgusu sana aitmiş videoyu izledikten sonra dedim içimden otopark çok gelişti diye birde baktm imzan var altında hll spr dwm

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ses fenalar da, koltuğa yapıştırmış seni Buğra, Tebrikler.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra, konsept çok güzel. Videonun uzamasını beğendim. Trailer havasından çıkıp komple bir eser haline gelmiş.
    Konsepti bozmadan belki bir çıt daha teknik bilgi serpiştirebilirsin araya.
    Eline sağlık.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gene yapmışsın Buğra. Harici mikrofon takılıyorsa MX100'e tak. Yoksa Osmo'ya harici tak. Ben aldım OSMO. kendi mikrofonu sadece senkron tutturmak için kullanılır o kadar kötü.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)