İsmail abim maşallah, yine çeneleri yormuşsun! Maşallah uc sti a;)
Printable View
İsmail abim maşallah, yine çeneleri yormuşsun! Maşallah uc sti a;)
bir video daha buldum ya:) kim çekti bilmiyorum?
jg cupra revo stage4 ( 1,7bar) & uc sti (2.2 bar) - YouTube
Vay ismail abi esmissin yine massallah araclara:icon_tup:
Masallah uc sti ya Rabbim kzalardan belalardan krusun. ceco ayarı kacırmıs roll sonrsı eray abinın facede bombalar var taklalar cok iyi :hahaha:
Massallah araclara uc nin karsisinda bence nasil gittigi tartisilmasi lagzim cupra bencr gayet basarili uc zaten kendini kanitlamis bi arac tekrar dan massallah araclara
sizin roling anlayışınız buysa tebrik ederim olmayan bir denemenin her iki aracın devrinde deneme olucaktıki olmadı 1 saat kadar yola bekledik ismail abi 3 vitez bi 80 bas sen sonrada 100 de basarız dedi tamam dedim 2 vites bas dedi kırmadım bastım fakat 3 vitez 100 bekle bekle bekle gelen yok ....? nedeni cevapta yok ..... ve bu arada hadi bastık diyelim ve bastık 4 vites bitiyo bu videoda 210 gibi 5 atıyorum videonun sonrası neden yok neden konuşmamızda sonuna kadar diipte ben 5 vitese attığımda 220 gibi yanına geldiğimde aniden duvara çarpmış gibi frene basılıyo nedenini ben sölim nedeni geçiceğim için 100/200 dbn ortada arabam ortada böle bir konu böle bir video eklemek bence mantıksız nesee hemen akşam diin ben hazırım bide benim devrimde ismailin abinin deyimiyle allah ne verdiyse basalım 260/280 bırakmayalım bide onun videosunu izleyelim görelim ............ 0533 655 42 44 ararsanız gelirim.
İnan senide tebrik ederim bu şekilde hızlı bi araçla denediğin için
Bence dbn takılmamak lazım 100 200 de hızlısındır ama 60 150 si adamın hızlıdır.90 da basılmış video var 10 km bence redline a çok yakın değilse fark etmez. Kaldıki 4500 d/d de oluyomuş cupra 4200 gibi doluyosunuz dendi bilmiyorum.
Birde 100 200 ün hızlı ise üstlerde yani 200 e doğru yakalardın ama izlediğimiz 200 lerde boy farkı aynıydı bence kapatamazdın. Adamda yormamak için basmadı devamında. Bende olasam 3 4 boy fark olan araç 200 260 arasını kapatamaz. Çekerdin ayağımı.
2 de 3 te debriyajım kokuyo kaçırıyorum dedin 3 te 100 gibi bence çok daha fazla kaçırıcaktı bişey değişmiycekti.
2 aracada maşallah ancak uc cupradan hızlı
Masallah araclara ama sonunu gormek isterdik yuksek hizlarda..
inancım bak kardeşim yenilen pehlivan güreşe doymaz benim yaşım 43 oraya ben misket oynamaya gelmedim senile ben 90da bastım ne senin dediğin nede benim dediğim sen bnm bırak kapıma yanaşmaya arka tanponuma bile yanaşamadın 260 a kada senle gaz basım sonuç belli kardeşim emeklerine sağlık çok güzel bir araba yapmışsın ama uc sti gecebilmen için daha fazla şeyler yapmanlazım bende methanol,yakıt hiç birşey yok 97 oktanla ben bukadar gidiyorum gecersen baştacısın ama geçilirsen bulunduğun noktayı bil inan kardeşim sorunsuz mazeresiz deneme olsun dedin yarıştan sonra bana dedin yok balatan kaçırıyor yok bilmemne gerekyok böyle şeylere güzel kardeşim bak buda benim tel:0535-969-9897 harhangibir sıkıntın sorunun varsa ara çözeriz.:icon_tup:
Maşallah deneyen araçlara...Videoya göre tebrikler ismail abi.
Erdem atp turbo kit gtx3076r revo yazılım la 5000devirde doluyo 100km gelıyo, gtx3071r 4200-4400gibi gibi doluyo sanırım sana yanlış bilgi verdıler, uc sti 60-200de tabiki hızlı olcak cuprada normal lastık var basar basmaz oldugu yerde kaldı, daha önce ben kullandım ah cuprayı iyi biliyorum net 5000devirde 100kmde full boost yapıyo, birde 80 90da turbosu dolmamış bı arabayla turbosu dolu 5-10km üsten basan arabada hangısi avantajlı olur Erdem yapma bİzde binİyoruz arabaya videoda ismail abi bariz geride duruyo daha iyi arabasını doldurmak icın:) ona kimse yorum yapmıyo? başta açılan fark aynen kalıyo,
ismail abi 100geldıgınde 4 cekıcem dedi basmak istemedi dogrumu? altta kalcak cupra tam devrınde olcaktı bide aynı şekıl tam tersi denensede görseydık kafamızda soru işaretı kalmazdı:)
mami bende ordaydım,ismail bir bana göre bir sana göre diyip inanla anlaştı fakat sonra 100 le denenmedi yani inana göre denenmedi ve eyvallah bile demeden kayboldular böyle olmamalıydı bence ,uc çok hızlı bir araç fakat sözünde durmalıydı geçecekse öylede geçmeliydi ,durduğumuzda bize allah ne verdiyse 260 280 deneriz dedi 100 lede basacam dedi ,söz vermeseydi inan onla 2 vites basarmıydı,haksızlık değilmi söz sözdür,herkes biranda kaybolmalarını eyvallah bile demeden tasvip etmedi zaten kendisi bilir çıksın bu akşam sözünü tutsun yine geçsin helal olsun
Reşit yanlış anlamışım kusura bakma senle muhabbet ettik farklı anlamışım. Başkan bizde biniyoruz arabaya 100 de full boost yapan araba 90 da bastığında çok fark etmez kaldıki hızlıysa üstlerde geçer yada arayı kapatır. Anlatmak istediğim bu yani ceconun problemi ile uğraşmıyıp 100 den bassalardı 4 boy değil 3 boy olucaktı.
Erdem dedıklerın dogru olabılır ama sti 100de 3sonuna gelıyo 4 cekıcek dogrumu bence dedıgın gıbı 1 boy ıyıleşmez:D daha çok fark olur diye düşünuyorum birde 90da basılan vıdeoda ilerı gecip canlı izlemıştım ismail abi frene bastıgında arka tamponun çok yakındaydı cupra öyle 3-4boy fılan yoktu sanırım sen 2de bastıgı oldugu yerde kaldıgı denemelere dıyosun 4boy 5boy:)
fazla uzatmaya gerek yok bu şartlarda uc sti gecıyo zaten Maşallah bidaha denenirse bizde yeniden yorum yaparız ıkı araçada maşallah
ceco sanırım yanlış anlama oldu şafak kfl s2000 turbo sahibi şekerpınarda beklıyolar gibi dedi ismail abi için yada biz öyle anladık biz bastık şekerpınara kimse yoktu, bu arada geçmiş olsun sanada.