BMW M5 E60 vs Opel Astra OPC Motec - YouTube!
3.50 den sonra ''sen istiyor duj'' falan dediler sandım, nolıy dedim bunlar ne ayak![]()
BMW M5 E60 vs Opel Astra OPC Motec - YouTube!
3.50 den sonra ''sen istiyor duj'' falan dediler sandım, nolıy dedim bunlar ne ayak![]()
bbm pin :2B244451
gerçekten güzel giden bir araç videodaki OPC ,,daha önce izlemiştim videolarını birazda araştırmıştım speclerini mitsubishi evo IX TD05 turbo var araçta ve 426bg 516nm gibi bi güce sahip![]()
bu videoyu izlerken cok sasırmıstım aynı opcnin baska videoları war cok sayıda
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
aslan parcası maşalah
vay güzelce olmuş
opc can alıcı gidiyor![]()
aynı canberk le ben gibiler.![]()
IN BOOST WE TRUST
bizim siteden olmasi lazim opc nin sahibi
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
valla çok güzel gitmiş maşallah opc ye. motor içi stock sanırım
peki bu m5 in erken vites atmaları 200 de gaz kesmeleri nolcak. bi an 400 lük modda sıkıyor sandım . m5 zaten 200 den sonra yürüyor .
opc de fazla iyiymiş taktir etmek gerek.
Bi ara sıteden bırının opc sı vardı kırmızı s.wagon ınsıgnıa ıdı sanırım yuklıcektı gırtlak spec yanı ona ne oldu son durumu nedır bılen var mı ?
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
bizim siteden derken sanırım sizde kırmızı insignia opc ile karıştırdınız
hatırladığım karadı ile stock olması lazım
bilerek mi geçiliyor yani sizce M5 ?? bence fazla birbirlerine bilenmeden arkadaş arası güzel bi deneme yapmışlar,,yoksa bencede m5 200-220km lerden sonra yakalar ve her türlü uzunda bi şekilde gelir geçerama şuda var defalarcada denemişler 2. vites hatta 1. vites bile basmışlar sanırım onlarda m5 zaten astranın tutunma sorunlarından dolayıda dahada yakın,,,astradan çekim videolarda mevcut hatta
3. vites 80km
2. vites 60 km misal
ama bana sorarsanız aslında astra bence başta biraz daha fazla bile açmalıydı ,,,sonuçta 507bg 1700 küsür kg luk bi araca karşılık 1395kg 429bg lik turbo bi araç![]()
buda bonus olsun![]()
motec astra--evo 9 500+--subaru sti 500+
bilerek geçiliyo falan demedim yazımdan bu mu anlaşılıyorbence m5 i iyi kullanamıyor bariz şekilde bazı denemeler çok erken vites atıyor ve çok erken bırakıyor.Astranın tutunma sorunu olabilir ama stock m5 bile 180 e kadar sarıyor . Uzunda ağırlık dezavantajı kalmıyor o yüzden biraz daha bassalar m5 in geçmesi lazım. 450-500hp araçların 200 civarı kesmesi bence saçma ,gerçeği yansıtmıyor.Astraya laf yok zaten oldukça başarılı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)