Deger güzel maşşallah ama dyno gercekten saglıklı ölcümü yapilmiş ise
Maşallah.. yeni setupla rolde ne yapar merak ettim![]()
DTi
typer durumları bir acayipleşti artık 300 e dayandı egzantiriksiz birde egzantirik vs olsa neler olcak
garip işler oluyor ama hayırlısı diyellim![]()
Team PAŞAOĞLU
x typer y typer z typer icin her zaman bunu soylemem bir ton typera bindim kullandimda testte ettim yanlis anlamani istemem ER Her zaman degisik giden bi typer di hala da oyle oldugunu cok iyi biliyorum.Zamaninda en hizli kpro lu typeri kprosuz olarak gecti.suanda emini ki eski specleriyle bile olsa ( Toda N2 egzantrikli zikindirik DC headersli halinden bahsediorm ) cogu araca kafa tutardi stok kingte ilk 3 e oynar o araba onun kapagi icin biz aylarca ugrasmistik.Her araca yazmam cunku araba in nasi gittigini ve gidebilicegini cok iyi biliyorum...![]()
Maşallah VAP typer'agerekeni yapıcaktır..Çekirdek kolamı aldım vidyoları bekliyorum.Artık antalyayı rehin alırsın
![]()
ome-R
Hayirli olsun, birkac sorum olacak.
1 Ortam sicakligi 35.8 derece celcius iken IAT nasil 32.2 derece celcius oluyor?
2 Vtec engagement point'i kac yaptiniz
3 Dyno operatoru wheel / engine arasindaki cikan ciddi fark icin ne yorumda bulunuyor?
Lutfen bu mesajlara sadece konunun / aracin sahibi cevap versin, sundan olabilir bundan olabilir gibi seyler yazmayin. Tesekkurler.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Emegi gecen herkeze tesekkurler.. Ozellikle sabaha kadar ter doken bayram ustaya...veriler dogrumu yanlismi bikacgun sonra hep beraber gorucez... İns istedigimiz gibidir.herkeze saygilar
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
Guzel guc yuroyu tebrik ederim bayraminda ellerine saglikkazasiz belasiz ins arac sahibi arkadasta guzel surebilirse ses getircek sonuclar cikabilir
@gunes ambitient temp 35 olabilir ama dyno fanini unutuosun galiba iat 32 cok bilebu arada operator serencebey aciklamayi yazdi whp icin
Cevre sıcaklıgını olctuklerı cihaz güneşte filan mı duruyordu?
Fan çevre sıcaklığından daha düşük bir ısıda üfleme yapamaz ki.
bence termometre bozuk yada oradaki değerler hatalı, serencebey duy sesimi, cilalarım nerde benim!
Built to fall....
özgür alışsın arabanın hakkını verir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)