... her yerde aynı demekki. Japonyada olsa bu aynı. Adam kaza yapıo taklalar atıyor, ...durupta yardım edebilirmiyim aceba diye bakmıyor bile.
Printable View
... her yerde aynı demekki. Japonyada olsa bu aynı. Adam kaza yapıo taklalar atıyor, ...durupta yardım edebilirmiyim aceba diye bakmıyor bile.
ıslakta arkadan itişe dikkat etmek lazım kıçı bırakabiliyor bi anda
Benim yadırgadığım durum, adamın önünde araç takla atıyor. Arkadaşda hiçbirşey olmamış gibi ilerliyor. Kamera var ama insanlık yok :)
ya adamlar kamerasız yola çıkmıyor abi :D hep bunlara denk geliyor
O kadar süratli gitmesinin sebebi de altındaki arabaya aşırı güvenmesi. Fazla güven zarar
aga bu olayı aynen anlattığın gibi p.tesi ben yaşadım. arkadaşlarla çifte kumrulardan geliyorduk üçkuyular kavşağından güzel yalı istikametine giderken ufak bi dönüş var araç fwd ama bir anda bi bıraktı arkasını yanlamaya başladık fren yapmadan kontrayla düzelttim. ilginç bir şekilde durduk yere arkasını bırakıverdi
kimse yaralanmamış, öyle yazıyor
zaten kameranın olduğu araç suçlu soldan kağnı arabası gibi gidiyor.Türkiyede çok var bu tiplerden zorla insanı kaza yaptırıyorlar.
baya kötü olmuş fren yerine toparlama çabalarına girse bi nebze kurtarırmış
insan durupta yardım eder en kötü ambulans çağırır..dallama olan şöför cam car şöförü..kazayı yaptıran sığırda o zaten
Adam dallama demek talihsiz bir yorum olur, belki senna kadar iyidir ama insanlık hali, bir tansiyon düşer, göz kararı,el ayak kordinasyonu yitirilir hoop....
Allah korusun herkesi.
2 haftalık Nokian V lastiklerim ile bende 40 derece sıcaklıktaki asfaltta suya girince 3. viteste sapıttım geçenlerde, birazcık kontra vermek zorunda kaldım. Uzun zamandır vermiyordum, aksiyon oldu :D Allah korusun tabi..
M3 veya her ne ise, frenle fazla samimi olmuş videodaki abi.
Kontrolü kaybedince acemi sürücü olduğunu belli edip drek frenlere köklerse böyle takla atması cok normal