pert olmuş diye duydum siyah gsi doğru mudur?
Printable View
evet doru duymussun suan kartal oto sanai sitesinde yatıyor
Evet alan arkadaş 4.gün Emek'te yarmış gidiyomuş KF1500 tabi..250 lik doç'a vurmuş,sonra sağdaki soldakine kendi zor çıkmış allahtan sağ çocuk...
Şimdi ona bir gsi daha alacaz :) Onuda koşturalım abi diyor :)
swordun vti varken denıcektı dusgun bi gsila:) gercı vti burlarda:) dusgun ama hıs sanmıorum 1.6 acısından sonucun ıyı olcağını:):) bılıorus sonucta 2 aracında nasıl gittiğini..
mahşallah mahşallah:icon_tup:
Varsa tanıdık bildik Gsi ben hertürlü denerim :) Boş halimle (sadece son susturucu) geçmiştim şimdi nassı olur acaba :D
istanbuldaysan her kosulda deneriz fazla rakip aramana gerek kalmaz ben seninle yürürüm
burda yazdığım sözlerin arkasında duracak bi kişiyim ama benim gücendiğim tek sey astra gsi lerin bukadar küçümsenmesi ona dayanamıyorum lütfen astra gsileri öle kolay yabana atmayın biz daha miyadını doldurtmadım bu arabaların bu kasasının
İbrahim bu pazar organize varmış galiba oralarda deneyin işte ..Dolu vtec ve senin son halin zevkli olur :)
Gelmek isterdim ama Biz Sonerle deneycez Standart Typer vs Standart Clio rs :D
ben sözümün arkasındayım abi herzaman beklerim
Gsi yaşına rahmen hiçte küçümsenecek bi araç diildir, bakımlısına denk geldin mi üzer :)
ibrahim arabanda neler war şu anda araçta extra olarak ?
sadece çip ve lex var yeterli sayılır
abartı bişi yok ne yazıyorsa
Xor'un vti da dolu sayılmaz headers,egsoz,filtre var.Güzel bir deneme olur:)
o arkadaş eger istanbuldaise pazar günü güzel organizasyonumuz var deneriz onunla
bende filtre + egzost sanayi header war bu hafta işim war önümüzde ki hafta kısmet olursa denerim
ok olur ister roll ister drag ölüm yok sonunda
aynen her ikiside uyar :) dediğim gibi 2.senkromenç sorununu da çöz daha rahat ederiz