korandonun tekleme problemını cozuyoruz gıbı ınsallah sonra yukseltme ıslemı yapıp gelıcez arka tarafıdakaynatsak bırsey olurmu
![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
L200 ilk defa hoşuma gitti jantların markası nedir?
bu şekle sokmak artık baya kolay gibidirek kiti var 3 inç yükseltio
1.5 inçte bodylift kiti var
4.5 inç
tabi bunun üzerinde 37 lastik var muhtemelen onu çevirebilmek için difransiyelle oynamak lazım biraz![]()
TRde yapan 4 araç var hali hazırda
4xfour
Turgay bey
avcılar bir bey
bide tekirdağda bi veteriner arkadaşımız
mitsubishi offroad konusunda tek adres kartal oto sanayi İlfer Oto
Suan bu sekilde yapilmis L200 turkiyede yok on baagimsiz sakincaklar sokulup sabit dingil uygulanmis. Bu aractaki yukseltme 4.5'' den cok fazlam Ilfer oto konusunda hemfikirim sizinle birde necmi inaan var bilirsiniz birlas ve agaoglunun yaris servisligini veriyordu ve o araclari necmi usta hazirladi. O 3.5 lerin on torsiyon sistemi iptal edilip helezonlu sistem yapmisti..
Abi on taraf pajero ile cok benzerler. Ama bu yapilan aracinnki arka diff gibi sabit dngil. Birdee bu tritoncularinkullandigi yukseltme kiti cok guzel hazrlanmis 7 '' lik vardi bir abim icin zamninda detayli ilceleyip yurt disi ile gursmustuk. Biliyorsun triton L200 un benzinlisi.
ben bu trt deki zor yollar programına sardım bu aralar haftasonları kaçırmamaya çalışıyorum onlarda l200 kullanılıyor prgramramda güzel tarihi yerlere falan gidiyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)