burda yorumlar gerçektende çok güzel 2 3 güne kadar alıcam hayırlısıyla. anti virüs kullanıyormusunuz telefonlarınızda?
Printable View
burda yorumlar gerçektende çok güzel 2 3 güne kadar alıcam hayırlısıyla. anti virüs kullanıyormusunuz telefonlarınızda?
bende geçtiğimiz cuma aldım, şimdilik gayet sıkıntısız sorunsuz kullanıyorum. ön yargım vardı ama inceleyip yorumlara bakınca direk aldım. mcafee kullanıyorum virüs içinde.
tmm bende yüklerim virüs programını ne kadara aldınız? kasma yaparmı acaba yüklenince birde.
normalde 57 tl gibi bir rakam söyledi ama bu telefonu aldığınız için indirimle 25 tl dedi. kasma vs bir sıkıntı yapmıyor.
tmm tşkler.
samsung un mini versiyonlarına kanmayın
normalinin küçük boyutlusu zannetmeyin özellikleri beş para etmez normalinin yanından geçmez.
aşağıdaki siteden istediğiniz telefonla karşılaştırabilirsiniz
s3 mini nin ağzını burnunu kırıyo söylemedi demeyin.
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - General Mobile Discovery vs Samsung I8190 Galaxy S III mini kıyaslaması
ben kullanmadım fakat bu gün bir arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti, fiyatını görünce hayran kaldım. f/p olarak 1. sırada bana göre.
bencede s3 miniden çok iyi
s4 mini güzelde s3 mini tırt..
Ucuz etin yahnisi 1 : pil yerine kasarak girdi
Ucuz etin yahnisi 2 : sarj kablosunun ucu (mini usb) telefondaki yuvaya kasarak girdi
Ama 650 tl ye aldigim icin hic mi hic etkilenmedim bunlardan hehehe :)
Alin cok guzel telefon
İncecik
Ekran buyuk foruma rahat giriliyor cepten :)
General Mobile Discovery seçmek için haklı nedenleriniz
Telefon şebekeleri üzerinden teorik olarak daha yüksek veri aktarım hızı (Yaklaşık 3 katı)
Discovery ile sınırsız flash desteği, I8190 Galaxy S III mini modelinde flash desteği yok
Fotoğraflarınızı, büyük ve kaliteli baskı için %60 daha detaylı çekin (8mp-5mp)
Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Bu modelde hem işlemci çekirdeği daha hızlı hem de çekirdek sayısı daha fazla. İşlem gücü açısından tartışmasız çok daha güçlü bir cihaz.
Çoklu çekirdek gücünü kullanan uygulamalar ile bu modelde daha fazla işlem gücüne sahipsiniz.
2,4 kat daha yüksek çözünürlük
Yaklaşık %38 daha büyük ekran
%23 daha ince tasarım (7.59mm ile discovery nerdeyse rakipsiz)
Yaklaşık 2 kat daha yüksek çözünürlükte video
%34 daha keskin yazı, resim ve video
okuduğunuzu anlıyor musunuz acaba :soru:
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - General Mobile Discovery vs Samsung I8190 Galaxy S III mini kıyaslaması
general mobile discovery cidden çok iyi. bende iphone 4 var ondan bile kat kat hızlı yani s3 mini onla yarışamaz bile
honda gibi piyasası artıçak bu telefonunda yok satar yakında :)
o telefon zaten yok satıyor ben telin adını sanını bilmezdim yani general mobile ı bir kurtlar vadisinden zamanında biliyordum 8890 benzeri sürgülü teli vardı polat alemdar kullanıyordu bir ordan aklımda yer etmiş..
bu telefonu dh forumunda ki orda bu işlere meraklı arkadaşlar çok yere göğe sığdıramıyorlar bende telefon aranırken konuları okurken sıkçana discovery tavsiye edenler vardı ordan yer etti aklımda sonrada araştırınca baya bir memnun insan gördüm şaşırdımda normalde markacı bir toplumuz alternatif yeni markalara açık değilizdir ama baya baya tutmuş tel..
GM çinde fason üretilen bir türk firması denmiş ancak. Elektronik devrelerinin hepsi türkiyede yapılıyor ve Anel grup bünyesinde. Montajıda burada yapılıyor.
çok iyi gerçekten de parasına göre harika :)
Satılık Discovery 3 aylık ;) ilk çıktığında almıştım ;) bugün yeni güncelleme geldi iPhone 5s aldığım için boşta kaldı
bende 1 ay oldu hanıma aldım gayet güzel gm,şu kendi içinde storeoid diye mağazası var dhaa hiç giremedik uygulamayı açıyorsun kapatıyor vsvs bendeki cihazdamı acaba mağazadamı sorun var.varmı başka kullanamayan ?