Valla bende s4 ile yaşıyorum bazen.
S4'ün orjinal usb priz adaptörlü şarj aleti var, birde samsung bayisinden aldığım orjinal şarj aleti var.
Usb priz adaptörlü olan diğerine göre daha hızlı şarj ediyor
Printable View
Valla bende s4 ile yaşıyorum bazen.
S4'ün orjinal usb priz adaptörlü şarj aleti var, birde samsung bayisinden aldığım orjinal şarj aleti var.
Usb priz adaptörlü olan diğerine göre daha hızlı şarj ediyor
Adaptörün çıkış akımı orjinaline göre yüksekse hızlı şarj eder ama ısınmaya yol açabilir...
Ben artık Ace 2'nin 0,7A'lik şarj aleti ile 2 saati biraz aşkın bir sürede şarj ediyorum.
Orjinal adaptör çıkışı 1A civarındaydı yanılmıyorsam, 2A çıkışlı şarj aleti cihazın pilinin aşırı ısınmasına yol açabilir, eski telefonumda harici güç kaynağı ile pili beslerken hızlı dolsun diye yüksek akım veriyordum ama ısındığı için de patlama riskine karşı hep tedirgindim :) Nacizane tavsiyem, orjinal adaptör çıkış akımının çok fazla üzerine çıkmayın...
Konuyu ben açmıştım ve sorunumu 0,7A'lik tek parça Ace-2 veya blackberry şarj aleti ile gidermiştim. Denemenizi tavsiye ederim...
Böyle mal bir firma yok evde note var s3 var kutudan cikan orjinal usb kablolu sarjlar sarj etmio sabaha kadar el surmeden durursa anca doluyor,
S2, BlackBerry sarjlari hemen dolduruyor ve bitmesi daha uzun sürüyor, tamamen samsungun malligi
Bende s3 kullandım orjinal sarj ve benzerleriyle hiç iyi sarj edemedim gece 12'den sabah 9'a kadar %50 olduğunu bilirim en son huawi marka cep telefonunu yanında verilen sarj aletiyle denedim çok hızlıydı hemen doluyordu :)
Şİmdi telefoncuya gittim şarj aleti denemeye.. Dün orjinal s4 şarjı ile telefonu doldurdum ne güzel bugün telefoncuda dolmadı... şarj olmadı napacağımızı şaşırdım garantiye versem mi diyorum ama onlarda telefonu çok tutuyor ellerinde.
sıkıntı yazılımsal, garantinin yapacağı bir şey pek yok. Şarz aletini değiştirin. Ben arkadaşla şarz aletini değiştirdim, onun telefon benim şarz aletiyle gayet kısa sürede doluyor, benim ki aynı şarz aletiyle 7 8 saatte şarz olmuyor. lumia 620 nin şarz aletiyle sıkıntısız dolduruyorum. 5 6 aydır kullanıyorum, ısınma batarya şişmesi gibi bir sorunda yaşamadım.
Bugün artık hiçbir kabloyu ve şarj cihazını tanımıyor cihaz. ben pazartesi samsunga bırakmayı planlıyorum muhtemelen şarj girişinde sıkıntı var.
Şimdi 0,7 amperlik s3 minin şarjıyla şarjda ama hiç dolmuyor %16 şarjım vardı.. hala öyle 10 dakikadır :)