Güncellemedim henüz zaman bulamadım.. Bu gün güncelleyeceğim siteyi de :)
AppStore da arama bölümüne girip benim adımı soyadımı yazdığın zaman (facebook tan biliyorsun zaten) bütün uygulamalarım çıkar :)
Printable View
Güncellemedim henüz zaman bulamadım.. Bu gün güncelleyeceğim siteyi de :)
AppStore da arama bölümüne girip benim adımı soyadımı yazdığın zaman (facebook tan biliyorsun zaten) bütün uygulamalarım çıkar :)
Ben sana insan gibi normal bir soru sordum , sen burda bıdı bıdı ne kadar boş beleş şey varsa yazmışsın, sorduğum soruların hangisinin cevabı var şu yazdığın boş ve ukala yazılarda ?
ama bana her zaman yapıyorsun bunu nedense belliki bi kastın veya garezin var. Ha umrumda mı inan değil :)
Seni görende dünyayı kurtardın sanar, sen bu ukalalıkla, çok bilmişlikle ne yazarsan yaz biyere gelemessin. Yetenek adap edeple birleşince başarı getirir, kibir ve ukalalıkla değil...
Başarılarının alçak gönülüllükle devamını umarım.
Paylaşım için teşekkür ederim ..... :)
Çok çok uzun yazdım ama vazgeçtim.. Hiç bir yazdığına cevap yok artık.. Cevabını aldın sen, ötesini gereksiz buluyorum.. Art niyetsiz olarak daha kıymetli öneriler, fikirler, sorular var burada.. Zamanım daha değerli..
Zira bu konu; uygulamayı geliştirmek ve hepimizin daha rahat kullanımına uygun hale getirmek, ve tüm arkadaşlarımın direkt uygulama ile ilgili olarak bana ulaşabilmeleri, sorunlarına yardımcı olmak için açtığım bir konu..
Hakkımdaki yorumların için teşekkür ederim. :)
Uğurlar olsun
istediğin kadar editle..Alıntı:
Pofpoflasaydım seni eminim geliştirmene yardımcı olacak bir mesaj olarak okurdun , ama sen bu kafayla hiç bir şey geliştiremessin , eleştiriye ve öneriye fazlasıyla kapalısın.
Evet sana art niyetli bir post attım çünkü 10larca emsali olan bir uygulamayı türkçeye çevirip nasa yazılımı yazmış gibi burada böbürleniyordun gerçekten komiksin.
Ömrümde ilk defa forumda birini engelleyeceğim şimdi istediğin cevabı yaz yazma sanada uğurlar olsun.
Pofpoflama.. Bak burası bu şekilde olmuş.. Ama şu şekilde olsa nasıl olur de, devamına bakalım..
Facebook twitter paylaşımı yok.. Olsa güzel olmaz mıydı diye bir öneri geldi, mükemmel fikir dedim, teşekkür ettim. Adama, "vay sen benim açığımı buldun, vay sen benim uygulamamda eksiklik buldun" mu dedim adama?
Artniyetli olduğun o kadar belli ki.. Özellikle abuk sabuk şeyler yazdığın için böyle yazarım..
Kaşınan kaşınır heryerde.. Lafı yiyip oturduğunda da bana "çok ukalasın, çok bilmişsin, çok bilmemnesin vs" diyorsun.. Salak yok karşında senin..
Niye kaşındın? Bu kadar millete bir şey yazmadım da niye senin o abuk sabuk yazdıklarına böyle bir şey yazdım?
Şu yaptığım programların 1 tanesini yapsana hadi.. Ellerinden öperim.. Bir şey bilmeyip ona buna *** atan insanlara hayatta tahammül edemem, etmem..
Uza uza şimdi hadi.. Artık bir şey de yazıp çizme..
Bu konuda haklısın değilsin tartışmam ama şu bold yaptığım yer oldu mu şimdi ? Herkes herşeyi yapmak bilmek zorunda mı yada sen yapıyorsun başkası yapamıyor diye ezmeye çalışmak zorundamısın ? Ama senin genel tarzın bu zaten hoşuna gitmeyen yorum olursa saldır karşındakine.
Bedava reklam yaptığın forum üyelerine futursuzca yaz yazabildiğini
Yaptığın programlara baktımda bir kaç tanesi dışındakiler zaten onlarca emsali olan programlar
by BE Labs - iOS Applications
Başarılar sana Steve Jobs :D
Ben o boldla yazan yeri gördükten sonra daha muhattap olmak istemiyorum zaten.
Arkadaş gitsin kumda application yazsın. 10 yaşındaki kardeşim bile öyle bir cümle sarfetmez eminim.
ama bende aynı kafada olsaydım şöyle bi mesaj yazmam gerekirdi..
uuu ben 2 tane üniversite bitirdim bitirseneee ... benim yaptığım işleri gel yapsana yiğosaa.. ama demem tabi.. ben quantum değilim..
futursuzca yaz yazabildiğini olayı yok.. Önüme gelene yazıp çizmiyorum..
Direkt bir amaç dahilinde bir kötüleme var, cevabını veriyorum..
kimseyi de ezmeye çalışmıyorum. ancak sırf kötülemek için, sırf gıcığı var diye yazıp çizerse birisi ben de veririm cevabını kimse kusura bakmasın..
ha bu yönetime rahatsızlık veriyorsa, bu ayrımı göremiyorsa, rahatsızlık veriyorsam basarsınız cezamı her neyse, beni atar mısınız, no post mu verirsiniz ne yaparsınız, ondan sonra siz sağ ben selamet.. Bu kadar basit..
amaç konunun piç edilmesiydi, amaca ulaşıldı.. Tebrik ediyorum..
eline sağlık abi süper uygulama
dilerm android telefonlar içinde aynı uygulamayı yaparsınız. ayrıca belirtmek isterimki birçok navigasyonlarda önceden tespit edilmiş radar mobesa yada kamera ikazı var zaten. fakat bunun için böyle bir uygulama varsa onu almak isterim. navigasyona okadar para bağlamaya gerek yok bence.
Uygulama için elinize sağlık.
Keşke başlık kadar iddialı bir yazılım olsaymış.
Bu programı yükleyip gaza abandıktan sonra ceza yememek elde değil. Sanırım veritabanından faydalanıyorsunuz. Başlık fazlasıyla abartılı kısacası
Ben gaza abanmani tesvik edecek bir uygulama yapmadim. Olayi yanlis anlamissin sen:)
Bir dahakine senin istediğin başlığı koyarız o zaman :)
Geçen ay ipad imi torpidoma yerleştirdim ve bu programı kullanarak istanbul - marmaris'e gittim.
Yol boyunca işaretli radarların %90 ının yeri doğru.
Hatta özellikle karşı şeritten gelen sellektörlü uyarıları dikkate alarak takip ettim.
Bu programın amacı siz ölümüne gazlayın sonra radar görünce yavaşlayın diye değil.
Uzun yolda insanın zaman zaman hızlanma ihtiyacı oluyor. Hatta biçok zaman90 la gidebileceğinizi zannettiğiniz yerde hız limiti 70 oluyor. Bu gibi durumlar için kullanımı mantıklı.
http://s8.postimg.org/4qv8t2uol/IMG_0097.jpg
yazılım için tebrikler, bu kadar pratik düşünceli ve kafası çalışan adam dolu olan türkiyeden bu tarz işlerin çok daha iyilerinin çıkmasını bekliyorum açıkçası
ama eleştrilere fikirlere sorulara daha ılımlı yaklaşmak gerekli bence de..
Peki bakalım öyle yaparsın o zaman :)
Tarih oldu demek %100 çözüme kavuşmak demektir. Ben ölümüne gitmek,gaza abanarak tehlike içerisinde gitmek için söylemiyorum. Madem bir ürün çıkartıyosun ortaya çıkardığın ürün kadar reklamını yap. Üçlüğü dörtlükmüş gibi göstermenin alemi ne.
Neyse emeğine sağlık program faydalı gerçekten ona sözüm yok fakat tarihe karışma mevzusu düşündürücü:)