çinliler de yükleniyor androide bildiğim iki tane marka zte nin nubia z5 modeli ve oppo nun find 5 modeli onların özelliklerde xperia z ile aynı gibi ve malzeme olarakta sağlam titanyum gövdeli felan modelleri var bunlarda beni cezbetti ama türkiye ye gelmiyecek sanırım listede yokuz![]()
xperia u kullanıyorum.. jb beklerken aynı özelliklerdeki go jb aldı ancak u almıcak.. bu tarz saçmalıkları engellerse aldığıma asla pişman olmadığım, kullanmaktan zevk aldığım xperia serisinden seve seve devam ederim
telefona gelirsek, gerçekten heyecanla inceleyebiliceğim zamanı bekliyorum,muhteşem![]()
Ya bu telefon nasıl acaba inceleme şansım olmadı daha bunu almak istiyorum aslında ama sanki hatları biraz kaba gibi duruyo kullanan var mı?
CUP Edition
Finansinvest
Sony magazasina incelemek icin girdim incelerken HTC j butterfly la yanyana getirip ekranlarini kiyasladim o kadar bariz farki bende hic beklemiyodum acikcasi sony de calisan adam ne yapacagini bilemedi yeni HTC baya iyimis dedi gulustuk ve ciktim adama diyecek birsey kalmadi![]()
xperia u vardı bende sony tövbe ettim sattıktan sonra.yetkili servisi sadece kullanıcı hatası demek için kurulmuş sanki.Türkiye şartlarında sony alınmaz berbat bir yetkili servisi var.telefon sarj almıyor diye servise gönderildi. kullanıcı hatası dediler .birde yetkili servisleri ankarada bir şerefsiz firmaya vermişler.bence uzak durun.
S4 ve HTC One yanında özellikleri zayıf kalıyor şu iki cihazı görmeden yorum yapmak istemem ama aynı yakın fiyata ve aynı dönemde satışa çıkacağı için çok şansı yok..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Garantisiz almak ne kadar dogru ama suda var Türkiyede yukarıda dendıgı gıbı bende daha once samsungda yasadıgım uzere garantıden gerı donus hep kullanıcı hatası oluyor![]()
Ben onu bılmıyordum o zaman burdan almanın hıc bır manası yokmus. Cok kararsızım ekran olayı ıyıce aklımı karıstırdı. HAlbukı daha ıncelemeden 2 dk lık reklamda telefona bayılmıstım![]()
Xperia Z konusunda pis kararsizlardan birisi de benimHtc One ya da Butterfly'la arasinda gidip geliyorum da tipi cok hosuma gitti Xperia'nin bilmiyorum biraz daha yayginlassin da bakalim
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)