s4 note2'den donanım olarak biraz üstün olur sonra note3 gelir sonra s5 falan derken böyle gider paracıklar:D:D
Printable View
s4 note2'den donanım olarak biraz üstün olur sonra note3 gelir sonra s5 falan derken böyle gider paracıklar:D:D
bulamadim ama?
SamMobile Firmware Page
Burnumun kenarlarını ovuşturunca elime bulaşan bu Çizi kokusunun hastasıyım
Hocu orjinal olandan bahsediyor Fatih sanırım, 4.1.2 var.
SamMobile Firmware Page
görmüyonmu hafız 4.1.2 yi:D
S3 için ekranı ikiye bölen bu 4.1.2 Headers çıktımı ?
link veremiyorum
arama kısmında 9100 yaz arat aşağıya sıralanıyor
Bu arada bu sürüm nete sızdırılmış test sürümü! bilginiz olsun
haci abi ben gugilda search ettigimde bulamiyorum bi link paylasabilir misin rica etsem ?
dukkanda islerde durgun olmadi yukliyim bakiyim vsvs yada feedback`leri okusam da yeter :o
4.1.2 versiyonun pil omru zayif haberiniz ola he ama gunde 2 kere sarja takiyorsaniz sikinti yok ama 1gun cikarmiyor.
bu S3 mini yeni çıktı ve hemen indirime girdi yahu.
999 dan 949 a düştü
Samsung i8190 Galaxy S III Mini - Telefon - Hepsiburada.com
orijinal rom yükledim bu sefer telefon hiç açılmadı bende telefoncuya verdim, en son hangisi varsa onu yükle diye at kafası 2.3.4 varken 2.3.3 yüklemiş.
şimdi dokunmatik kötüleşmiş ve yukardan aşağı inen wifi felan ikonlar siyahken böyle grimsi bi renk olmuş. acaba bu sürümden mi kaynaklı yoksa ekranı felan mı çin malı ile değiştirmişle güvenemedim. nedir sizcE?
galaxy s2
Türkcell T30 MaxiPro 5 almayı düşünüyorum. Çok telefondan anlayan birisi değilim. Android 4. 8 mb kamera 720 hd video kayıt yapabiliyor. 512 rama sahip. Nasıldır sizce iş görürmü ? 850 lira gibi bir fiyatı var
daha önce T10 kullanıyordum.
1 hafta önce t21 yani maxiplus 5 aldım
T10 o kadar kötüydü ki beni androidden soğutmuştu.
maxiplus5 den ise o kadar memnunum ki anlatamam 499 lira fiyatıyla bence mükemmel.
muhtemelen t30 da güzeldir ancak 850 liraya
Xperia Arc S(hepsiburada da şuan 849 TL)
alabilirsiniz
s3 ü yan çevirince klavye tam ekranı kaplıyor, forumu göremiyorum
onu nasıl düzeltirim, ekranın yarısını kaplasın