htc desire eye kullanan var mı ?
Printable View
htc desire eye kullanan var mı ?
Son gelen güncellemeden sonra nette yavaşlama yaşayan var mı?
Bunu bile 2. denemede yazabildim :D
Arkadaşlar selam bir süredir tabletinde bir sorun yaşıyorum hem google talk hemde play store da giriş hatası alıyorum, intenette çözüm olarak uygulamalarda verileri sil hesabı kaldir tekrar kur diyor ama kaç defa yapıtım olmadı.enson tekrar kaldırdım hesabı verileri sildim tekrar giris yaparken arayüz üzerinden değil de online olarak giriş yap dedim. Oauth artik desteklenmiyor diyor fakat oauth2 e nasıl geçerim bulamadım.nedir bu durum yardımcı olabilecek olan varm mi?
Yav Note 3 Neo hediye geldi, usb ile bilgisayara bağlayamadım. Kafayı yiyeceğim neyi nerde yanlış yapıyorum ben :) usb driver yüklenmiyor bir türlü. Bluetooth yazılımı yüklemeye çalışıyor beceremiyor falan.
bugun note 2 cıhazıma s6+note 4 karısımı bır room yukledım ılk defa telefonun dunyası değişti resmen ne bır takılma nede uygulama guncellerken donma sıddetle tavsıye edılır
Bu guncellemeler falan satici oyunu.guncelledikten sonra cihazda kesin bir yavaslama basliyor uygulamalarin boyutlari artiyor sonra ister istemez seni yeni telefona yonlendiriyorlar
şu roomu hocam
http://yesilcin.com/note-2-tufansdly...-t30992.0.html
Turkcell T60 inceleyen var mı?
Discovery air son gelen güncellemeyle baya baya hızlandı. ADamsın gm. =)
Dün bimeksten satin aldigim IPS ekranlı cihazda siyah renkte belli olan bir yada iki adet -sanirim yanyana- ölü pixel mevcut. Bu konuda garanti iade degisim prosedürünü bilen, bimeks calisani yada yardimci olabilecek biri var mi? Pixeller göze batmiyor ancak titiz biriyim ve telefondan sogumak üzereyim. Bu konuda yapabilecegim birsey var mi?
Bimeks müsteri hizmetleri teknik servisi bölümü telefonlara cevap vermiyorlar.
G.M. Plus 2 ısınma sorunu hakkında yardım edebilecek kimse var mı?
Maalesef MediaTek6592T ısınan bir işlemci.Belki custom rom yükleyip işlemci hızını düşürseniz belki(garantiden çıkarıyor)
Samsung S6 kullanan var mı ? Varsa son gelen güncellemeden sonra şarj sorunu yaşayan oldu mu ?
Vodafone Vf6 serisi kullanan var mı aramızda?
Fiyat ve performans güzel geldi bana. Bikaç kişiden olumlu feedback alırsam telefonu almayı düşünüyorum.
zenfone 5 vardı 2. tel olarak galaxy alpha aldım 2 gün şarjı gidiyor :)