User Tag List

Sayfa 9/22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
404 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Game Of Thrones - Taht Kavgaları

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jon ile Bran'in buluşmasını bekliyorum. İşte o zaman ortalık daha fazla karışıcak.

Şimdiye kadar ki en iyi ilk 3 bölüme S07E06 oynar ama son bir sezon kaldığı için diziyi acayip hızlandırmışlar. Eskiden bi yerden bi yere gitmek en az 3 bölüm sürerken şimdi aynı bölüm içerisinde hallediyolar. Dothraki ordusunun Lannisterlara saldırması bile 3x speed tadında gerçekleşti.

not: Yeni reyizim Arya, kız tam isviçre çakısı gibi olmuş
    Aynen Jon ile Bran'in buluşmasını ben de bekliyorum. Olay orda kopacak bence.

----Bundan sonrası spoiler içerir----

Ejderhaların biri gittiğine göre White Walkerlar ile savaş sırasında ejderhaların birini Dany, diğerini Bran kontrol edecek bence.

Ayrıca Arya hançeri neden Sansa'ya verdi anlayamadım.

Bir de bizimkiler etrafı sarılı beklerken Gendry duvara gitti, kuzgun duvardan Dragon Stone'a gitti, Dany Ejderha ile ile Dragon Stone'ndan bizimkilerin yanına geldi falan. Biraz hızlı gelişti. Sanırım White Walkerlar Eastwatch'a 1 - 1.5 gün uzaklıktalar. Burdan o sonucu çıkardım.

Jon sudan çıktığında kılıcındaki gözler oynuyor, dikkat eden oldu mu?

Daha bunun gibi si sürü soru var aklımda, artık sezon finalini bekleyeceğiz

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ejderhaların biri gittiğine göre White Walkerlar ile savaş sırasında ejderhaların birini Dany, diğerini Bran kontrol edecek bence.

Bir de bizimkiler etrafı sarılı beklerken Gendry duvara gitti, kuzgun duvardan Dragon Stone'a gitti, Dany Ejderha ile ile Dragon Stone'ndan bizimkilerin yanına geldi falan. Biraz hızlı gelişti. Sanırım White Walkerlar Eastwatch'a 1 - 1.5 gün uzaklıktalar. Burdan o sonucu çıkardım.

birini dany diğerini jon kontrol edicek bence cunku bran jon un targeryan odugunu bılıyor bulustuklarında soyleyecek

bran akgezenlerın ejderhayı warglıyabılır aslında savas nıght kıng ve bran arasında olacak nıght kıng branın peşinde

arya ve sansa lıttlefıngera oynuyolar bence yada arya lıttlefıngerı oldurdu onun yuzuyle sansaya sadakat testı yapıyor.

gendry hızlandırmaları lazım sezon fınalınde savas baslıcak artık onumuzdekı sezon boyunca savas surecek daha azor ahai meselesı var

İlker G.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizinin 7. sezonu da haziran ayında başlayacakmış, sanırım 8. sezonda final yapacakmış. Bu diziyle Prison Breakten başka hiç bir diziye delicesine bağlanamıyorum, biterse yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hançer olayını bende çözemedim. Ayrıca Jon kılıcıyla White Walkerları deşti ama hala yaşıyor. Sanırım White Walkerları tamamen yok etmek için yaşam ağaçlarına saldıracaklar. Bran sahnelerinde üç gözlü kuzgun olduğu sırada görmüştük.
    Benjen amcayı gönderen de kesin olarak Jon başkası değil. Fragmanda uçan kuş vardı o da sanırım Brandı.

Greyjoylar piyasa da mevcut değil. Halbu ki o herife hasta olmuştum. Özellikle Cersei'nin ne sevdiğini sorması parmaktan hoşlanır mı demesine kopmuştum.

Bu sezon koca haneler çok kolay düştü. Tyreller vs. hep gitti westerosu Dothrakiler mi fethedicek aluminyum

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahmini spoiler...O da ne yalan dolandı. Kitapta yer alan yamulmuyorsam 20bin kişilik tyrell ordusu hem kuşatmada yoktu hem de bi anda uçtu. Keza yine benzer bir güce sahip dorne ordusu da bi anda uçtu gitti. Bu sezon en çok şikayetçi olduğum şey bölümler çok yalapşap. Önceden ejderhanin kalenin etrafında dönmesi bile bir bölüm sürüyordu. Şimdi bir 2x speedde gidiyor her şey. Keyfi kalmıyor haliyle. Dizinin teorisyeni çok. Ama sızan senaryoyu okumamış olsam da kenarda köşede yediğim spoilerlar ile sızan senaryoda gittiğini söyleyebilirim. Herkesin tahmin ettiği üzere kalan iki ejderhadan diğerini jon sürecek. Bran de tahminimce savaşın en deli yerinde wight ejderhayı kontrol etmeye çalışacak. Son iki bölümün oluş sebebi cerseiye ölü ordusunu kanıtlama isteği tamamen bu durum oluşsun diye yazılan zorlama hikaye idi. Yoksa bunu gören cersei cana gelip dany'e aslında biz senle çok iyi anlaşırız diyecek yapıda değil.

Bir ton ekstra teoriler var her zaman olduğu gibi. Örneğin rheaghar'ın yaşıyor olup hatta onun jagen hgaar olduğunu söyleyen hatta aryayı seçmesine sebep olarak halası lyannaya çok benziyor olmasını(bir kaç yerde bazı karakterler bunu aryaya söylemişti) falan göstermişler. Yok işte saçının bir kısmı gümüş o yüzden ölmedi falan diye. Tabi hikaye bu teorilere oldukça açık, çünkü yapı gereği bir çok boşluk var ve onlar sayesinde merak uyandırıp ilgiyle bağlıyor.

Uzun lafın kısası umarım klişe Hollywoodvari bir son ile bağlamazlar diziyi. Umarım ilerde bahsederken işte bütün bunlar Bran'ın rüyasıymış falan diye küfretmeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o degılde kaldı 1 bolum kım beklıcek 1 sene be

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tahmini spoiler...O da ne yalan dolandı. Kitapta yer alan yamulmuyorsam 20bin kişilik tyrell ordusu hem kuşatmada yoktu hem de bi anda uçtu. Keza yine benzer bir güce sahip dorne ordusu da bi anda uçtu gitti. Bu sezon en çok şikayetçi olduğum şey bölümler çok yalapşap. Önceden ejderhanin kalenin etrafında dönmesi bile bir bölüm sürüyordu. Şimdi bir 2x speedde gidiyor her şey. Keyfi kalmıyor haliyle. Dizinin teorisyeni çok. Ama sızan senaryoyu okumamış olsam da kenarda köşede yediğim spoilerlar ile sızan senaryoda gittiğini söyleyebilirim. Herkesin tahmin ettiği üzere kalan iki ejderhadan diğerini jon sürecek. Bran de tahminimce savaşın en deli yerinde wight ejderhayı kontrol etmeye çalışacak. Son iki bölümün oluş sebebi cerseiye ölü ordusunu kanıtlama isteği tamamen bu durum oluşsun diye yazılan zorlama hikaye idi. Yoksa bunu gören cersei cana gelip dany'e aslında biz senle çok iyi anlaşırız diyecek yapıda değil.

Bir ton ekstra teoriler var her zaman olduğu gibi. Örneğin rheaghar'ın yaşıyor olup hatta onun jagen hgaar olduğunu söyleyen hatta aryayı seçmesine sebep olarak halası lyannaya çok benziyor olmasını(bir kaç yerde bazı karakterler bunu aryaya söylemişti) falan göstermişler. Yok işte saçının bir kısmı gümüş o yüzden ölmedi falan diye. Tabi hikaye bu teorilere oldukça açık, çünkü yapı gereği bir çok boşluk var ve onlar sayesinde merak uyandırıp ilgiyle bağlıyor.

Uzun lafın kısası umarım klişe Hollywoodvari bir son ile bağlamazlar diziyi. Umarım ilerde bahsederken işte bütün bunlar Bran'ın rüyasıymış falan diye küfretmeyiz
    Rhaegar Targaryen - Game Of Thrones Viki

Resme bakınca Jagen Hgaar direk.
    Sen kalk 7 sezon adamı bize p.ç diye yuttur. Sonra o çocuk dizinin en sevilen hanelerinin ortak yapımı çıksın.
    Rhaegar yaşıyorsa vay aluminyum vay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rhaegar Targaryen - Game Of Thrones Viki

Resme bakınca Jagen Hgaar direk.
    Sen kalk 7 sezon adamı bize p.ç diye yuttur. Sonra o çocuk dizinin en sevilen hanelerinin ortak yapımı çıksın.
    Rhaegar yaşıyorsa vay aluminyum vay
    rhaegarın cesedi fılanda yok aslında adam dırek suya gomulmus jamie gibi aynı

İlker G.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski sezonları nerden indirebilirim acaba

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski sezonları nerden indirebilirim acaba
    6 sezon var bende moruk 1080p HD

Harici disk ayarla kopyalarım bırak eve diski

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah hacı abi hard disk 1TB çantada duruyor o tarafa geçtiğimde bırakırım.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de üç gözlü kuzgun ile Bran geçmişe gittiğinde babasına bağırıyor ve orada tepki veriyor babası. Bence hikaye patlayacak. Yine night king savaşı kazanacak olaylar bitmeye yakın Bran geçmişe gidip kendisine zamanında anlatılan bu White walkerların varolmasına neden olacak olaya müdahalede bulunup farklı bir paralel evren işlenmesine sebep olup her şeyi kökünden çözecek bu da benim tahmini sonum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6. bolum hd olarak internete dusmus kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim ama 2 hafta bekleyemem derseniz sabredin )
    Gerci bolumde baya bir sacma yer var hafiften bilim kurguya agirlik verilmis ama.. efsane
    FOR US BY US

[/CENTER]

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 bölüm var başkan bu sezon, 2 bölüm var daha yüreğime indirme

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6.bölüm sızdırılmış pardon

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    6.bolumun linkini Rica etsem PM olarak atarmisiniz

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 5. bölümü izlemiştim 6. bölüm çıkmış sağlam spoiler yedim
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    linki pm'den atıyorum. Mega link olarak vericem dizi siteleri yüklemedi. Altyazıyı nerden bulucağınızı biliyorsunuz

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insan hiç bitmesin istiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)