arkadaşlar bilen varsa yardım ederse memlun olur profil resimlerimi ve bazı bilgilerimi saklamak istyorum ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim![]()
arkadaşlar bilen varsa yardım ederse memlun olur profil resimlerimi ve bazı bilgilerimi saklamak istyorum ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim![]()
Profılıne gır ondans nra sag tarafta cıkacak olan fotograflar sekmesıne tıkla . albumler acılacak profıl resmınlerı yazıyor orda sag atl kosesınde bır adam ısaretı gıbı bır sey var ona tıklat ondan snrasını yaparsın zaten![]()
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
normalde böyle konulara pek yazmam da sohbet bölümü iyice geyiğe döndü .. alel alade forumlardan farkı yok sohbet/genel/cinsellik futbol/yaşam tarzı vs diye gidicek yakında bölümler ondan korkuyorum...
google'a girip facebook profil fotoları gizleme yazdığınız da sayfalarca çooo...ook basit sonuç çıkıyor zaten ... yanlışsam tepki gösterin lütfen ?
google yazısına tıklayınca bak neler karsına çıkıcak : Google
Vala hiç biri yeni facebook la ilgili deyil ayrıca kişisel sorunum haklısın ama içinden çıkmadım cidden![]()
size verdiğim google linkinin 4.üncü sırasında şöyle bir link var
Facebook'da Profil Resmi Gizleme 2011 (Çözüm) | Teknobilim.Net 2011
Öteki konulara dayanarak açtım ama niyse bende patladı![]()
arkadaşım senin sorunun cevabına gelince de
burda resimli olarak var ...
Facebook Profil Resimlerini Albümü Gizleme Eylül 2011 | Bilgimanya.Com
yararlı bı konu bence sacma falanda degıl bende bılmıyordum şimdi öğrendim nasıl yapıldıgını sohbet bölümünde siyasi olmadıkca normal bi konu acılabılır bence zaten konu boş'sa adminler siliyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)