bu formatta fılm ındırdım ama ızlenmıyo bu sekılde ıkıye bolunmus durumda goruntu.bunu 3D nasıl ızleyebılırız. bilen varsa yardımcı olursa sevınırım..
![]()
bu formatta fılm ındırdım ama ızlenmıyo bu sekılde ıkıye bolunmus durumda goruntu.bunu 3D nasıl ızleyebılırız. bilen varsa yardımcı olursa sevınırım..
![]()
Scorpion TypeR
Televizyon 3D değil mi ? bunu izleyebileceğin televizyon 3 boyut sistemi Stereoscopic görüntü formatını desteklemesi gerekiyor veya en az 200 Hz olmalı..
var ama pc aktarmalı denedım.programıda buldum düzeldı goruntu.TV nın ozellıgıne gore ayarlanabılıyo oradan ama ses yok sımdıde.
Scorpion TypeR
stereoscopic player için bunlar.. burdan indirebilirsin
3dtv.at
içinde biraz ayar yapman lazım gözlük secenekleri falan var.. ayarlarını yaptıktan sonra izleyebilirsin
![]()
baya bi ayar yapmıstım ben yanlıs hatırlamıyorsam baya ayrıntılı bir iş. 1-2 kaynak nasıl kullanılıcagına dair
Görsel Rehberler - Stereoscopic Player ile 3D filmleri anamorphic gözlüklerle ileyin
3 Boyutlu Filmleri Elinizdeki Mevcut 3D Gözlüğünüz İle Uyumlu Hale Getiren Stereoscopic Player |
bu filmi izleyebilmen için tvnin 3d desteği olması lazım ve oynacıtının dts ses codeğini çözebilmesi gerekli bilgisayardan aktarıp izleme şansın bu film için yOk,
Benim TV 'nin mkv ve türevi dosyaları oynatma özelliği var ve DTS özelliği yok mecbur AC3 çevirip oynatıyorum.
Ama bilgisayardan TV ye aktarırken kullanılan kablo nedir ? ses taşıma özelliği var mı ? HDMI kablo ise ses taşıması gerekiyor..
sadece mkv destegı olması yetmıyor tv nın bu 2 lı goruntuyu cevırebılmesı yanı ust uste koyabılmesı ıcın tv nın 3d desteklı olması gerekıyor ornek lg lw5500 modelı tv de bu fılmı ızleyebılırsınız ?
teşekkürler. bakayım biraz.
hahaha.iz peşindeyim moruk
DivXm Portal - DivXm
ses olayı aktarmadan daha hdmi kablo takılmadan kesılıyo.format degıstıgınde yanı yanyana degılde normal 3d goruntu geldıgınde gıdıyor ses.
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)