User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: e46 3.28ci-3.30ci piyasası

EdgeVII
    Misafir

e46 3.28ci-3.30ci piyasası

Selamlar,
    Bugünlerde 2001 model 3.28 yada 3.30ci bakıyorumda,1-2 sene keyfi kullanım için 2. araç olarak, lakin almadan önce klasik şey takıldı aklıma : bunların piyasası hareketlimidir,kolay satılır mı temiz tutulduğu sürece , satarken zarar ettirir mi.

Birde fiyat aralığı çok uçuk 1999-2003 yani makyajsız kasada..
    38-40 civarına temiz bulmak mümkün müdür bunları ?
    Satarken manueli mi makbüldür tiptronik olanımı. Genelde tiptronik olduğu için manuel almaktan çekiniyorumda

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı araclara bakıyordum.valla yüksek fiyatlardan dolayı gecici olarak bende bu isten vazgectim.gecen sene 35 lik araclar bu sene 40.ayrıca coguda kazalı veya temiz degil.e46 328 zaten 330 fiyatına ve cok az sayıda. adam akıllı bir 330 45bin tl üzeri. 40 bin likler ise yaramaz yeni bir arac cıkmadıysa ilanlara. ikinci elide pek parlak degil yani satmaya kalksan 2-3 ay beklersin cünkü favorilerimdeki cogu ilanlar bu sürelerde satıldı.Anca cok temiz ve ucuz olmalı cabuk satılması icin.Bu sınıfta tiptronik sanzıman satısta daha kolaylık saglayacaktır.

EdgeVII
    Misafir
    Boyası değişeni çok umrumda değil açıkcası yeterki kazası ciddi kaza olmasın, 3-5 tane 38-40lık buldum hatta özellikle M tamponlulardan uzak durdum, bir tane var normal tamponlu temiz duran birşey bakalım anlaşabilirsek servistede sorun cıkmazsa düşünüyorum aslında.. Tavan fiytım zaten bu yukarı cıkamam,eğer temiz 330 bulamazsam elim mahkum 3.20ci lere bakıcam gönlüm el vermesede..

Bu 2000 3.30 larla 2001 3.30lar arasında 3.20lerdeki gibi motor farkı var mı ? Çünkü 1 yıl ile 1200 lira vergi oynuyor

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000model 3.30yok zaten 28 var. ben de kaç aydır bakıyorum ama mantıklı değil fiyatları.. mesela ankaradan ilana giren bi 330 var labarna diye bi galeriden.. hakkaten km si 110.000civarında arabanın sahibi bi arkadaşıımın arkadaşı 43 yazıyo ilanda.. boyasını bilmiyorum ama tut ki onu aldık m teknik yapmadan binmem ben şahsen gitti 2.000lira jantı güzel değil bi de jant alsak 1000de ona yaz.. lpgsiz de binemem ben şahsen 3.0 motora gitti 2000daha oldu 5000..

48000liraya geldik.. öyle olunda e cabrio 325ler de bu para diye onlara bakmaya başlıyosun.. buda eski kasa ama yaa diye e90 bakmaya başlıyosun vs vs böyle gider..

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000model 3.30yok zaten 28 var. ben de kaç aydır bakıyorum ama mantıklı değil fiyatları.. mesela ankaradan ilana giren bi 330 var labarna diye bi galeriden.. hakkaten km si 110.000civarında arabanın sahibi bi arkadaşıımın arkadaşı 43 yazıyo ilanda.. boyasını bilmiyorum ama tut ki onu aldık m teknik yapmadan binmem ben şahsen gitti 2.000lira jantı güzel değil bi de jant alsak 1000de ona yaz.. lpgsiz de binemem ben şahsen 3.0 motora gitti 2000daha oldu 5000..

48000liraya geldik.. öyle olunda e cabrio 325ler de bu para diye onlara bakmaya başlıyosun.. buda eski kasa ama yaa diye e90 bakmaya başlıyosun vs vs böyle gider..
    aynen alpercim dediğin gibi bmw nin sonu yok gittikce gidiyo o yüzden e46 m3 alana kadar beklemek lazım

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    triptonikler daha makbul bu kasada...
    duzgun 330 veya 328 40 ve uzeri maalesef
    cabrio dersen 50ye yaklasır eski kasa
    gene en mantıklı arac 330cabriolarda benmkisi suanda tavan fiyatını vermişsin sana uymaz ama fikir olsun sanada link veriyorum

BMW 3 Serisi 3.30Ci 2003 Model 54.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 61073496
    BOZBEY

EdgeVII
    Misafir
    Cabrio bakmıyorum zaten coupe olcak, cabriolar fiyat olarak aşıyor şimdilik belki yaza doğru olursa olur üzerine ekliyip
    Tampon gibi şeyler sonradanda yapılır benim için sorun değil benim sorunum bütçeme uygun yürüyeni motoru temiz bir araç bulmak, ha bulsam bile merak ettiğim bu araçların piyasası hızlımı elimde kalır mı.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinde kalmaz 3 serisi her zaman para eder

tampon felan diosunda sonradan cevirme m tech lere sakın girme derim

ya alacaksan fabrika cıkısı olsun yada duz model al
    BOZBEY

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben aldım bi tane daha e 46,cuma satışı var inşallah,daha öncede aldım sattım hiç sıkıntı yaşamadım.her zaman müşterisini bulursun e 46 ların.kendi arabamı 2 hafta olmadan sattım,temizde 3.30 bulmuştum hemen kaporasını verdim. Satabilirmiyim acaba diye bi soru işareti aklımda hiç yok,canım sıkılana kadar binerim çokta rahat satılıyor valla.
    3.30 alırkende açıkçası hiç manuel alayım daha iyi diye düşünmedim,zevk için aldım zevk için binicem,yardırıyim at koşturiyim diye bi niyetim yok o yüzden,triptronik baktım.ama 3.0 zevkini alıcam diyosan manuel alacaksın,o söylediğina rakamlarada 3.30 biraz hayal hele temizse,3.28 piyasası hakkında pek bilgim yok.3.30 ların temizni bulmak zor gerçekten ben 3 aydır kovalıyorum bulur bulmazda kendi arabamı verdim yapıştım arabaya.fiyatlarıda ona göre oluyor.

EdgeVII
    Misafir
    38e 3.30 1 tane buldum, 40 a 1-2 tane var..
    Şu anda ilk olarak ilgilendiğim araç düz tamponlu temiz diri duran bir 3.30 ama şehir dışı olduğu için henüz baktıramadım araca arkadaşa rica ettim bugün bakabilirse bakıcak..
    Bu e46 3.30ları alırken en çok dikkat edilmesi gereken nedir..
    40 küsürlere 3-5 ilan var çünkü biri bile temiz çıkmaz mı şimdi gerçekten çok heves ettim aceleye getirmekte istemiyorum ama bu ötv zammıyla 2. eller fırlar mı diye düşünüyorum bu hafta bitireyim istiyorum araç işini..

Limit biraz sıkısık olunca bu tarz araçlar gerçekten sıkıntı 2. el alırken:/

Edit : Manuel bende isterim ama gerçekten yok denecek kadar az, öyle yanlıyım sıfır çiziyim derdim olmadığı için aslında madem e46 alıyorum tiptronik alayım diye düşündüm..
    Araçtan tek beklentim düz yollarda 0-100leri eğlenceli olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaradaki laciverte bi bak o zaman ben alıcaktım ama e46 coupe ye 40 41 vermek içimden gelmiyo.. bi de bursada bi tane smg vardı o da güzel duruyodu ama smg hakkında bilgim yok

EdgeVII
    Misafir
    Ankaradakinin linki atar mısın bulamadım
    Bursadaki SMG ye 43.500 diyor ilanda beni biraz aşar gibi hadi 40a inse bir nebze ama SMG hakkında bilgimde yok aynı şekilde bir arkadaşın aydınlatması gerekir..
    + ları - leri şeklinde tiptronik vitese göre.

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursadaki smg 41 e bırakıyordu yanlıs hatırlamıyorsam ben hepsine sordum.su an 40 ve altı ilandaki aracların hepsine baktırdım yada sorgulattım hepsininin ciddi hasarlı kazası var ama o bursadaki temizdi.

EdgeVII
    Misafir
    41 e biraz zor çıkarım gibi geliyor.. Ayrıca SMG şanzımanın + ları - leri nedir hiç bilmiyorum.

+ Bursadakide kapatmış plakayı, nefret ediyorum ilan verip plaka kapatanlardan aklıma ilk olarak ciddi kaza geçirmiş olduğu geliyor.

EdgeVII
    Misafir
    Arkadaşlar tecrübeli kişiler 3.30ci de tiptronik mi yoksa 2002 modeldeki SMG şanzıman mı önerirler ?
    İki araçta 160bin km de eğer yardımcı olucaksa yorum yapmaya

Not : iki tip şanzımanıda hiç kullanmadım sanırım SMG de yokuş kalkış desteği yok,tiptronikte öyle bir rahatlık var sanırım yakın zamanda aracı alıcamda çok sıkıştı vakitten dolayı herşey bir çok şeyide bilmiyorum

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda ve internette smg ile ilgili çok bilgi var oralardan araştır,sana sadece şunu diyim 3 aydır kovalıyorum 3.30 veya 3.25,internetteki arabalar dahil pek çok araba baktım sorguladım,şu anda sitelerdeki arabaların çoğu yukarıda arkadaş değinmiş ya sağlam hasar kaydı var ya da kötü durumda.40' a smg li 3.30,hemde temiz olması çok çok zor,ancak çok sıkışan birini yakalarsan belki alırsın.rakamı biraz daha yukarı çekmen lazım bence imkanın varsa

EdgeVII
    Misafir
    SMGli olan 43.500istiyor zaten iner mi inmez mi bilmiyorum..
    Diğer tiptronik olan ise 39.500den kapı açıyor pazarlık yapmadık tabi ikisiylede..
    Zaten SMG şartı koşmadım sadece Bursa'da araç görmek ilgilenmek daha kolay olur diye onu ekledim listeye tabii SMG hakkında detaylı araştırma yapmam gerek önce..

BMW 3 Serisi 3.30Ci 2001 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 60138671

BMW 3 Serisi 3.30Ci 2001 Model 37.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 59027522

Şu iki araç hakkında araştırmış olan varmı acaba? Birde sadece plakadan hasar kaydı çıkarabiliyor muyuz,çıkarabliyorsak nasıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    43500lük bursadakinin bi ilanı daha var galeriden.. iki ilanı da ara pazarlık et bence.. bu araba bayadır favorilerimde jantıydı tamponuydu döşemelerin kumaşına kadar en beğendiğim kombinasyna sahip.. ama ben de smg den korktuğum için pazarlık bile etmedim..

BMW 3 Serisi 3.30Ci 2002 Model 43.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 56140720

benim söylediğim buydu kmsinin orjinal olduğu söylendi bana ama benim için fazlaca masraflı tamponu jantı vs.

BMW 3 Serisi 3.30Ci 2001 Model 43.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 60542727

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçlarda mutlaka alırken ısıtmalı hafızalı recore koltuk olmasına ve tiptronık şanzımanlı olmasına dikkat et..Tabiiki iç döşemesının de siyah olması tercih sebebidir...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)