Merhaba arkadaşlar , evimden başka ildeki arkdaşımın evine counter nasıl oynarız takılmadan ?teşekkürler
Merhaba arkadaşlar , evimden başka ildeki arkdaşımın evine counter nasıl oynarız takılmadan ?teşekkürler
hamachi ile ağ kurun sonra normal bağlıymış gibi işlem yapın![]()
...
Dünya kadar server varHatta sunucularin herhangi birinden mac serveri adina server alip 20 liraya sıkıntısız oynayabilirsiniz
Server olarak nasıl yapılıyor peki arkadaşlar?
ip mizi mi weriyoruz karşı tarafa
OyunYoneticisi Game Hosting , Counter-Strike Server Kiralama , Cs 1.6 Serverları - Counter-Strike Serverlar
Burdan iletişim adresini ekleyin ordan 20 30 lira olmasi lazim ordan server alin rahat rahat oynayiz ne kasma olur ne bişey
bilgisayarıma gir ordan program files gir valve ye içinde hlds var ona gir map şifre server ismi vs seç kur ölede oynayabilirsiniz ben öle oynuodum.. start diyince ip vs herşey karşına çıkıcak server kurulmuş olucaktır
Arkadaşlar yapamadık evden eve yaw ağ adını görmüyor yöntemler war onları da denedik olmuyor napmalıyız(((
Bnede oynuorum bısey kurmana gerek yok counter 1.6 yukle forumlarda var sxe.li oynuorum takılma gıbı bısey soz konusu olamaz zaten serverları ındırıosun bı kere yukluosun bıdaha ugrasmıosun kendın server olursun sıfre koyarsın ıkınız oynarsınız bende hergun oynuorum![]()
Aaah ah..Eski server varken ne güzel oynuyorduk be..Girip biraz oynıyım netten.. Yanlız giriyorum 2 el sonra atıyolar wall diye
![]()
Arkadaşlar yardımcı olsanız injected kuruoruz counter'ı açmıyor hamachiden açıyoruz bağlanıyor diğer ilden arkadaşlar kendi evindekiler görüyorlar lan'da beni göremiyorlar vs.... not defteriyle dizin ekleniyormuş felan denedim onlarıda.. yolu yokmudur....
arkadaşın pc deyım ya bnım pc ınternet kafede format yio garibim kantır yok bu zevksızlerde olsa taç pedle bıle oynardım yanı canım çekti2 hafta sora pm den server atarım oynayalım antalyaya gıdıom masaustunden oynarız
![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)