Arkadaşlar selam
punto 1.3 multijet hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? alınırmı? yakıtları filan nasıldır? kronik problemleri çok mudur?
Arkadaşlar selam
punto 1.3 multijet hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? alınırmı? yakıtları filan nasıldır? kronik problemleri çok mudur?
merhaba bir önceki kasa punto kullanıcısı olarak yakıtı muhteşem..grande puntolarıda çok kullanmak nasip oldu..bence yakıt konusunda multijet çok cimri..
Clio punto fabia falan bakıyodum bende ama clioyla punto üstünde duruyodum clio nasip olduPuntoda yakıtıyla falan gayet başarılı bence tek eksisi kokpiti. Biraz göze hitap etmiyor vasat kalıyor
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
evet yakıt konusunda inanılmaz övüyorlar aracı.linea kullandım 100 tl lik mazotla 740 km yol yaptım.aynı motorlara sahipler herhalde.
ya bende araba arayıorum kardeşimMelih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
inan çıldırıcam keşke satmasaydım arabamı melih.yok piyaasada araba
puntolar hoşuma gidiyor ama işte aklımda soru işaretleri var. kör noktası çok diyolar,kronik sorunları çok diyolar,uçan teneke diyolar ne biliyim diyolar işte
) fabialar da güzel de onların da ön farlar filan bayık. yoksa alınır.
![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
[QUOTE=ddddgkhn;2682412]evet yakıt konusunda inanılmaz övüyorlar aracı.linea kullandım 100 tl lik mazotla 740 km yol yaptım.aynı motorlara sahipler herhalde.
bende linea multijet 90 lık da fiesta 1,4 tdci da var bariz ford az yakıyor 160 tl ile 1 depo ile 600 km yapıyor araba 3000 km de fiesta 130000 km de.
Bende gp kullanicisiyim eğer bulabilirseniz 90lik olanindan bakin derim 6 ileri ve daha tatminkar.
Kronik sorun olarak öyle cok sıkıntılı şeyleri yoktur.
*bozuk yolda arabaya bakmiyorsaniz ince tıkırtılar gelir
*2 balatalarini opar kullanirsaniz cabuk biter cok toz yapar
*bakimlarini kendiniz bile yapabilirsiniz cok kolaydir
*yakit konusunda eğer yazilimli ve filtrenizi temiz tutarsaniz 1 depo ile yapacağiniz kilometrenin sınırı ayağinizda olur.
kesinlikle çoook keyifli ve az yakan bi araç özellikle gp fiat grubunda çok sevilen bi araç 1.4 tjetleri olsun 1.3 dizelleri olsun.
Yakıt olarak çok ekonomik
yedek parça sıkıntısı asla yok
farklı motor ve şanzuman seçeneğin var
tune etmek istiyorsan bir sürü parçası var
daha sayılabilecek bir sürü şey eğer almayı düşünüyorsan doğru karardasın
www.egeturbo.com
Turbo asker
sorunsuz bir arabadır bakımlarındanda korkma. yakıtta cok cımrı
sana iki tavsiyem var az km ve 90 hp bak
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Kronik sorunumu varmış GP 'lerin 70binde arabam 0 almıştım. Allaha Şükür hiç başımı ağrıtmadı. Lifte kaldırıyoruz altında 1gr yağ lekesi yok. Kaldıki çokda nazık kullanmıyorum. Ben çok memnunum .
Everyday I ** Çapulling!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)