User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: volvo c70 hakkında

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question volvo c70 hakkında

Arkadaşlar 2. araç olarak kullanılmak üzere volvo c70 2.0t5 almaya karar verdim araç kasa ve donanım olarak beni yeterince tatmin etti fakat daha önce hiç volvo kullanmadım ***** 12-13 yaşında araba bide otomatik şanzıman.
    Beni korkutan öncelikle şanzıman problemi çıkartır mı?
    Diğer kronik problemleri var mıdır?
    Parça fiyatları konusunda zaten az çok tahmin edebiliyorum.
    Aracı sürekli kullanmayı düşünmüyorum.Özel günlerde, hafta sonları çıkıp turlamak için falan düşünüyorum.Alınabilecek fiyatları nerelerdedir?
    Sahibinden bulup henüz görüşmediğim bir araç var bileniniz varsa yorumlarınıza ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkürler..

Volvo C70 2.0 T5 1999 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49053959

Bi de bu 2.0t ile 2.0t5 arasındaki fark nedir hiç bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
    no car no fakin fuel

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timmaah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2. araç olarak kullanılmak üzere volvo c70 2.0t5 almaya karar verdim araç kasa ve donanım olarak beni yeterince tatmin etti fakat daha önce hiç volvo kullanmadım ***** 12-13 yaşında araba bide otomatik şanzıman.
    Beni korkutan öncelikle şanzıman problemi çıkartır mı?
    Diğer kronik problemleri var mıdır?
    Parça fiyatları konusunda zaten az çok tahmin edebiliyorum.
    Aracı sürekli kullanmayı düşünmüyorum.Özel günlerde, hafta sonları çıkıp turlamak için falan düşünüyorum.Alınabilecek fiyatları nerelerdedir?
    Sahibinden bulup henüz görüşmediğim bir araç var bileniniz varsa yorumlarınıza ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkürler..

Volvo C70 2.0 T5 1999 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49053959

Bi de bu 2.0t ile 2.0t5 arasındaki fark nedir hiç bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
    yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama ikiside 5 silindir, birinde düşük basınçlı turbo diğerinde yüksek basınçlı turbo kullanılmıştır. bloklar hemen hemen aynıdır..2.0 T5'in 2.5 T5 hali güncel focus ST'de kullanılan makinadır. volvo şanzımanları hakkında genelde iyi şeyler söylemezler, hassas olması ile ilgili ondan dolayı göstermekte fayda vardır. Parça sorunu yaşanmıyor bildiğim kadarı ile..2.0 5 silindirli makinanın bir dönemki derdi sanırım lpg idi. Taktırmayacaksanız problem yok..hayırlısı olsun..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba şanzıman çok önemli mutlaka şanzımanını kontrol ettirin geçtiğimiz aylarda bizde niyetlenmiştik c70 e sonradan vazgeçtik biraz zor satılan bir araba olduğu için internetten yazılan fiyatların çok daha aşağısına alınabilmekten 18-20binTL gibi rakamlara 2.0T 160hp 2.0t5 225hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı u.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba şanzıman çok önemli mutlaka şanzımanını kontrol ettirin geçtiğimiz aylarda bizde niyetlenmiştik c70 e sonradan vazgeçtik biraz zor satılan bir araba olduğu için internetten yazılan fiyatların çok daha aşağısına alınabilmekten 18-20binTL gibi rakamlara 2.0T 160hp 2.0t5 225hp
    Tesekkur ederim aciklama icin siz neden vazgectiniz almaktan?
    Bir de bu ilandaki arabayi bilen var mi acaba?
    no car no fakin fuel

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7-8 ay kadar bir süre zarfında 2.0 T5 bir c70 kullanmış birisi olarak size fikir vereceğini ümit ettiğim birşeyler yazmak istiyorum. benim kullandığım araba turuncuydu, dış hatlarıyla ve rengiyle kendine baktıran bir arabaydı. ön tarafının görüntüsü yan tarafına ve arka tarafına göre vasat ama her türlü dışarıdan güzel bir görüntüye sahip. benim hız sabitleyicim çalışmıyordu ve ankarada kendimce sanayi çevrem olmasına rağmen bir çözüm bulamadım. sağ airbag ile ilgili 2-3 haftada bir arıza lambam yanardı ve ustaya gidip hata kodunu sildirmekten başka birşey yapamazdım. kağıt üzerinde 225 beygir deniyor olmasına rağmen araba çok hantal bir araba. devir arttıkça 5 silindirden dolayı farklı ve hoş bir ses çıkarır ama ses dinlemekle kalırsınız. şahsi fikrim "40 yaş üstü iş adamları için yapılmış bir spor arabamsı" dır kendileri son olarak her direksiz coupe araba gibi içeri rüzgar sesi alıyor...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gakko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7-8 ay kadar bir süre zarfında 2.0 T5 bir c70 kullanmış birisi olarak size fikir vereceğini ümit ettiğim birşeyler yazmak istiyorum. benim kullandığım araba turuncuydu, dış hatlarıyla ve rengiyle kendine baktıran bir arabaydı. ön tarafının görüntüsü yan tarafına ve arka tarafına göre vasat ama her türlü dışarıdan güzel bir görüntüye sahip. benim hız sabitleyicim çalışmıyordu ve ankarada kendimce sanayi çevrem olmasına rağmen bir çözüm bulamadım. sağ airbag ile ilgili 2-3 haftada bir arıza lambam yanardı ve ustaya gidip hata kodunu sildirmekten başka birşey yapamazdım. kağıt üzerinde 225 beygir deniyor olmasına rağmen araba çok hantal bir araba. devir arttıkça 5 silindirden dolayı farklı ve hoş bir ses çıkarır ama ses dinlemekle kalırsınız. şahsi fikrim "40 yaş üstü iş adamları için yapılmış bir spor arabamsı" dır kendileri son olarak her direksiz coupe araba gibi içeri rüzgar sesi alıyor...
    kafamdaki bir çok sorunun cevabı olmuş bu aslında.Benim korkum çok seri olmaması yada silindir sesinden ziyade konfor ve şanzımanla alakalı.Çünkü tamamen keyfi olarak 2. araç olarak nadiren kullanılcak içeri ses alması falan şuan tamamen beni araçtan soğutan bir etken olur ama ilandaki aracın çok temiz durması belki de dediğiniz problemlerin bazılarının yaşanmamasında etken olabilir sizin aldığınız araç nasıldı km-kaza durumu olarak çünkü airbaglerin daha önceden bi problemi olmuş olabilir mi acaba diye düşünmeden edemedim?
    no car no fakin fuel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler.Bu ilanı gördüm daha önce inceledim hatta sahibindende favorilerimde de ekli fakat eklediğim ilandaki araç biraz daha ön sırada benm için şimdilik.
    no car no fakin fuel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timmaah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafamdaki bir çok sorunun cevabı olmuş bu aslında.Benim korkum çok seri olmaması yada silindir sesinden ziyade konfor ve şanzımanla alakalı.Çünkü tamamen keyfi olarak 2. araç olarak nadiren kullanılcak içeri ses alması falan şuan tamamen beni araçtan soğutan bir etken olur ama ilandaki aracın çok temiz durması belki de dediğiniz problemlerin bazılarının yaşanmamasında etken olabilir sizin aldığınız araç nasıldı km-kaza durumu olarak çünkü airbaglerin daha önceden bi problemi olmuş olabilir mi acaba diye düşünmeden edemedim?
    hakkını yememek lazım benim kullandığım araba 300k gibi bir km de, ağır birkaç kazası olan bir arabaydı. iyi bir kondisyonda olduğu kesinlikle söylenemezdi ama inanın onu iyi bir kondisyona taşıyabilmek için çok zaman harcadım ve harcadığım emeklerin karşılığını da vermedi. hoş, bunları bile bile neden bu arabayı kullandın derseniz inanın kendi seçimim değildi hatunun arabasıydı ve bir türlü o arabadan vazgeçirememiştim kendisini bence müsait olduğunuz vakitlerde internetteki ilanları gidip canlı canlı görün, benim dediklerimden veya başka birisinin dediklerinden çok daha sağlıklı fikirler verecektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkını yememek lazım benim kullandığım araba 300k gibi bir km de, ağır birkaç kazası olan bir arabaydı. iyi bir kondisyonda olduğu kesinlikle söylenemezdi ama inanın onu iyi bir kondisyona taşıyabilmek için çok zaman harcadım ve harcadığım emeklerin karşılığını da vermedi. hoş, bunları bile bile neden bu arabayı kullandın derseniz inanın kendi seçimim değildi hatunun arabasıydı ve bir türlü o arabadan vazgeçirememiştim kendisini bence müsait olduğunuz vakitlerde internetteki ilanları gidip canlı canlı görün, benim dediklerimden veya başka birisinin dediklerinden çok daha sağlıklı fikirler verecektir.
    Dediğinize göre sizin araçta biraz sıkıntı olması normalmiş kesinlikle gidip görmek baktırmak en doğrusu ama izmir'de yaşıyorum ve dediğim ilan istanbulda :S o yüzden bilen tanıyan birileri vardır belki diye burda açtım konuyu.
    no car no fakin fuel

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link için teşekkurler

araç çocukluk arkadaşımın olduğundan ilk alırken yaptığımız uğraştığımız şeyler vs birçok şeyini biliyorum

2.0T ler 160 hp olarak geliyor T5 ler 225hp geliyor

aralarında çok ciddi farklar yok zaten blok vs aynı

mekanık olarak hiçbir parçasını bulmakta zorlanmazsınız ayrıca parça fiyatları oldukçada uygudur

biz aldığımızdan bu yana mekanik boya vs tüm masrafları keyfi yaptık

sadece sunroof gibi iç parçaları bulması sıkıntı parça varda çok para çekiyor çakallar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 t'yi bilmem de t5'ler her türlü yürür. 850sini de s70 ini de sürdüm, t5 koltuğa yapıştırır. hantal demek hakaret olur.
    BBK90 CORSA OPC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 t'yi bilmem de t5'ler her türlü yürür. 850sini de s70 ini de sürdüm, t5 koltuğa yapıştırır. hantal demek hakaret olur.
    kimsenin hakaret etmeye niyeti yok için rahat olsun

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimsenin hakaret etmeye niyeti yok için rahat olsun

sıkıntı yok dostum gavur yapmış biz yorum yapıyoruz.
    BBK90 CORSA OPC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah bizim ürettiğimize milletin yorum yaptığı günler de gelir

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 sene c70 2.0t aracımız oldu araç konforludur ve güzel bir filtre ile motor sesi inanılmaz güzeldir. Parça fiyatları pahalıdır ve bu makinalardan her usta anlamaz. Biz maslak gençler volvo da yaptırıyorduk bakımlarını. 2.el de satmak istediğimiz inanılmaz sıkıntı yaşadık ve bir dünya masraf yapmaya rağmen 15.500 gibi bir fiyata verdik 1998 modeldi internette yazan fiyatlara bakmayın satıcı gerçekten satmak istiyorsa zaten fiyatı epey düşüyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5 sene c70 2.0t aracımız oldu araç konforludur ve güzel bir filtre ile motor sesi inanılmaz güzeldir. Parça fiyatları pahalıdır ve bu makinalardan her usta anlamaz. Biz maslak gençler volvo da yaptırıyorduk bakımlarını. 2.el de satmak istediğimiz inanılmaz sıkıntı yaşadık ve bir dünya masraf yapmaya rağmen 15.500 gibi bir fiyata verdik 1998 modeldi internette yazan fiyatlara bakmayın satıcı gerçekten satmak istiyorsa zaten fiyatı epey düşüyor.
    bedavaya gitmiş be

biz o paralara satıcağımza garaja koyarız kız gibi araba yazık olur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla onur şanzuman problemi vardı oyüzden uyguna verdik 3.000tl masrafı çıkmış. ama eğer satmak istiyorsanız fiyatı düşüyorsun başka türlü satılmıyor bu araçlar

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sene kadar c70 kullandım kimseye tavsiye etmem.
    abuk subuk parçaları aşırı rakamlaradır ve sık sık bozulurlar.
    koltuk mekanizmaları gibi iç aksamları çok canınızı sıkabilir.
    genel olarak keşke aynı özelliklerde ama sorunları daha az olan bir araç olsaydı dedirtiyor.

edit: linkteki araç ETS li google a volvo ETS fault yazarsanız almamanız için birincil sebebi görürsünüz. düşmana tavsiye edilecek araçtır elektronik gaz kelebekli olan motronic 7.3 işletim sistemli versiyonları.

2.0t ler genellikle ets li me7 dir kronik elektronik sorunlu araçlardır.
    2.3 t5 ler çok daha sorunsuz olan distrübütörlü mekanik gaz kelebekli eski teknoloji motronic 4.5 araçlardır çok daha sorunsuz ve güçlülerdir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)