fluence 210 tl 1000km şehir içi fiyat bilgim yok otomatiklerde
Printable View
fluence 210 tl 1000km şehir içi fiyat bilgim yok otomatiklerde
Focus dizel otomatik ?
Megane coupe EDC ...
clio 3 veya polo 1.6 tdi dsg
kia pro ceed veya hyundai i30 1.6 115hp crdi ve otomatik versiyonları var
çok keyifli araçlar donanım olarakda yeterli
bu arada mmt şanzımanın ne gibi bir dezavantajı var ? civic i-shift i alırken bizede almayın etmeyin demişlerdi ama kullanmayı bildikten sonra çok güzel şanzıman kişisel goruşum :D
kia ceed , i10 crdi aynı arabalar zaten
megane edc yada
c4 , 308 1.6hdi
40 lira polo sınıfına bilemiyorum daha geniş daha donanımlı araclar mevcutken ozellikle
ne gibi problemli ? ben hic bir sorununu gormedim. 50binde bir orjinal cvt sanzuman yagi ve filtrelerini degistiriyorum. seyir halindeykende vitesle oynamiyorum. rampalarda park ederken ence N konumuna alip el freni ile duruyor sonra P'ye atiyorumki sanzumana yuk binmesin diye. garc gurc kullanimda mercedesin 7gtronic sanzumanlari bile problemli olabiliyor bunun yaninda. problemli kismini biraz acarmisiniz lutfen ?
Ben şuan 2009 focus benzinli Otm kullanıyorum. bildiğiniz klasik otomatik yani ve bu aracı almadan önce Dizel 7 ileri otomatik araştırması yaptım ve bana sorun çıkarmaya daha elverişli şanzıman olduğunu ve sık sık problemlerle karşılaştıklarını söylediler (Ford Özel servisi). Ayrıca 2008 yılında makyajlı kasa ve yeni kasalarda da bu şanzıman bir daha kullanılmadı. bunun nedenin bu olduğu görüşünde olduğum için önermiyorum.
citröen c3, c4 mcp yada peugeot 308 hdi auto6r özellikle euro5 112 hplik motorlar hem sessiz hem ekonomik.
Yanlız mcp ve robotize şanzımanları tam otomatik şanzıman OLMADIĞINI ve buna göre kullanılması gerektiğini hatırlatmak isterim.hatalı kullanımlarda erken km ler de baskı balata sorunu ile karşılaşılıyor.
407 2.0 hdi executive hem performansı tatmin eder hem yakıtı makul
olayin arastirip ogrendigim kadari ile sehir ici cok fazla dur kalk trafiginde uzun yolda uzun sureli sabit hizda stabil kullanimda isinma sorunu vardi. Farkli devirlerde farkli hizlarda seyretmek bu isinma sorununun onune ciddi anlamda gecmektedir. misal ankara istanbul arasi seyahatlerimde goruyorum bazi insanlar otobanda aciyorlar sabitleyiciyi 500km yi sabit hiz ve devirde gidiyorlar. ben zaten o sekilde kullanmadigim icin ister istemez molalar hiz kesmeler kameralar ve gerektiginde fazlasi ile hiz yaptigimdan ayrica sehir icindede gunde en fazla 1 - 1.5 saatim yogun trafikde gectiginden isinma sorunu ile karsilasmadim. onceki mesajimda yaazdigim otomatik vites kullaniminada dikkat ederseniz hic bir sorun cikmayacagi kanaatindeyim. bu hususlar zaten sadece focusa has degil tum sanzumanlar icin dikkat edilmesi gereken hususlar olarak dikkat edilmesi gerektigini dusunuyorum.
Çok güzel bir konuya değindiniz gerçi konununda içine ediyoruz ancak bence çok önemli bir bilgi bu. Bende sizin dediğiniz gibi özellikle otobanda hız sabitleyici kullanıyorum. şimdi bu otomatik şanzımana zarar veren yada ısınmasına yol açıp arıza yapmasına bir neden midir?
surekli uzun sureli olarak ayni hizda seyretmek sanzumanda isinmaya neden olabilir. bunun icin degisik devir bandinda ve hizlarda seyretmek en iyisidir. ben sehir cinde bile kullaniyorum sabitleyiciyi. ama uzun sureli atiyorum 200-300km sabitlemiyorum. bunaliyorum zaten ayni hizda kimi zaman biraz yavaslayip kimi zaman yuksek hizlarda seyrediyorum sabitleyiciyi kullanarak. bu konu cogu kullanici tarafindan es gecilen pek onemsenmeyen konudur aslinda. birde yagisli havalarda sabitleyiciyi kullanmamak onerilir. nedeni ise kimi zaman algida secicilik yapip devreden cikmamasi buyuk olcekli kazalara sebebiyet verebilmektedir.
yenı c4 ınalızmaz az yakıyo..