Konu biraz değişik oldu ama aklına farklı şeyler yada fikir sunabılıcek arkadaşlar varsa lütfen
+Ben çok saçma bi karar aldım ve senin de onayın gerekiyor ?
-Ne oldu hayatım.
+Biz aynı evde yaşasak nasıl olur ?
-Evlenmeden olmaaaz..
+Heh işte..Evlenelim mi ?
![]()
Bu geldi aklıma ilk
![]()
siemens evlenme teklifi - YouTube
benim ilgimi çekmişti baya. bu tarz bişey yapma cesaretin varsa bence güzel.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
sahilden olta atın balık tutmaya gidelim de, onun oltasının ucuna yüzük bağla ve çaktırmadan salla denize.
sonra hadi çek bakalım yem takalım de ve çektiğinde yüzüğü gösün denize karşı evlenme teklif et.
Not:Yüzük tek taş filan olmasın, olta takılıp denizde kalabilir![]()
(denenmiştir)
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bu da güzelhadi cevap verin bakem simdi
Edit: Burada Rıdvan'ın kotu bir niyeti veya benim kotu bir niyetim oldugunu dusunmuyorum. Biz genel anlamda evlilik teklifi seceneklerini yazıyoruz, arkadas begenirse yapacak. Yani burada direkt su veya bu kisiye ithafen bir sey yazılmamıs. Yine de bir hata varsa affola...
allah yardımcın olsn geçen sene bu zamanlar kara kara düşünmüştüm![]()
ne düşünürsen ya bu abartı ya bu az v.s. diye geçiyor insanın içinden... o yüzden cok kasmamanı öneririmben planı yaptım ettim hiç olmaz arabanın kilidi bozuldu kapı acık bi yere gidemiyosn haliyle araba şahin olunca geldiğinde bulamayız ayağına
planın içine etti ama daha güzel bi plana sebeb oldu o bozulma
allah yardımcın olsn yine diyorm cok kasma bu dert insanı deli eder![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aga erkeğiz aynı mantıkdayız ama onlarda hatun illa olacakmış arkadaşzaten niyet belli cidiyiz ama teklif sartmıs
![]()
zor işler zorrr
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
altın yüksek benzin yüksekkendini düşünmüyosan bizi düşün
şaka bir yana boğazda güzel restorantta veya adalarda evlenme teklifi süper olur nasıl söylersin orasını bilemem kaldıki çıkma teklifi bile zor eden insanın ben
ha birde fake üyelik alıp bayan forumlarında nasıl evlenme teklifi gelirse evet dersiniz diye bi başlık aç biraz ordan kopya çek![]()
bu ne şimdi ????
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)