Bir yakınım yeni araba alacak dizel clio vardı sattı.Peugeot 206 cc cabrio modelini düşünüyorlar yalnız açılır tavan sorun çıkarır mı diye biraz temkinliler.
206 cc cabrio hakkında 2.0 1.6 farketmez nasıldır.
Bir yakınım yeni araba alacak dizel clio vardı sattı.Peugeot 206 cc cabrio modelini düşünüyorlar yalnız açılır tavan sorun çıkarır mı diye biraz temkinliler.
206 cc cabrio hakkında 2.0 1.6 farketmez nasıldır.
PROJECT01 GARAGE
1,6 sını alabilir aracın kilometresi ve önceki kullanımı onemli bende vardı 25000 kmde almıştım 55000km de sattım hiç sorun açmadı sadece üstü kapalıyken gıcırtısı fazla
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Bu yaz başı aldım kullandım , kesinlikle keyifli heleki akşam üstü saatlerinde muhteşem. Ben bi sorunla karşılaşmadım gerçi 2-3 ay kullandım ve sattım sorun yaşamaya vakit bulamadım belkide.
Ankara da açıkta kapalıda ses yapmıyordu araç fakat Kuşadası'na gidince heryerinden ses gelmeye başlamıştı bozuk yolda yada taşlı asfaltta kapalıyken fena takırtı tukurtu oluyor , bu ne böyle demiştim.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
1.6 yla 2.0 arasında cok bi yakıt tüketimi yok 2.0 tercih ederim arkadan hasarlı olanları almayın arkşların dedi gbi gıcırtı yapiyor birde almadan araci yıkayın su alma sorunu varmı bakın fitilleri baya bir pahalı
Bendeki 1.6 olmasına karşın 2.0 Clio Rs 'den daha fazla yakıyordum kısacası yakıttan pek memnun değildim.
Clio Rs şehir içi yolbilgisayarı ortalamam 7.4 - 7.5 arası
206 CC şehir içi yolbilgisayarı ortalamam ise 8.5 - 8.6 arasıydı.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
yakıtı biraz yüksek otomatik vites 1.6 da
onun dışında fitilleri eskidiği için su alma problemi yaşıyorsun tavan ses yapabiliyor ozellikle gıcırdama sesleri
fitilleri bi donem komple servisde 1-2bin tl civarıydı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu fitilleri kestiremiyormuyuz ?
vardır illaki çozumu biz çozum bulmadan satmıştık![]()
ama gezmesi bir okadar keyifli bence ufak detaylar temizini bulduktan sonra bu sorunlar basit![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aracı arkadasın dedıgı gıbı yıkayın su alıyormu ve arkadan hasarlı olanlarda tente kapanma problemı olabılıyor bazen bıkackere ac kapat yapıyorsun. ve Cok kullanıslı degıl GTİ RC modelleri daha duzgun duruyor gıbı gelıyor bana.Ama Cc Güzeldir yani
hort
kullanan arkadaslardan 136 ps lik 206 cc nin yakit konusunda gercek degerleri ögrenebilir miyiz?
asagida buldugum kagit üzerinde ki bilgiler haricinde,reel tüketimi merak ediyorum?
Getriebeart: Schaltgetriebe
Antriebsart: Front
Gänge: 5
Hubraum: 1997 cm³
Zylinder: 4
Leergewicht: 1227 kg
Alle Kraftstoffe: Benzin
Kraftstoffverbrauch***:
8,0 l/100 km(kombiniert)
11,2 l/100 km(innerorts)
6,2 l/100 km(außerorts)
CO2-Emissionen***: 191 g/km(kombiniert
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)