arkadaşlarla birlikte kafamıza takılan bir olay bu. kimisi yararlı diyor kimisi zararlı diyor arada kaldıkvarmı bunun yararlarını veya zararlarını bilen birisi.
![]()
arkadaşlarla birlikte kafamıza takılan bir olay bu. kimisi yararlı diyor kimisi zararlı diyor arada kaldıkvarmı bunun yararlarını veya zararlarını bilen birisi.
![]()
Çeşme suyunu buzluğa buz kabina koyup buz yapin su ilede uğraşmayin direk buz atin bi fark olmazsu yerinede şalgam suyu yada ayran kullanin
istanbulda çesmeden akan su ne akdar saglıklıki boyle birşey kafanıza takılmıs
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Musluk suyu deseydin keşke,çeşme suyu diyince İzmir - Çeşme'mi diye bi espri yapasım geliyo![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
hazır suyla içiceksin rakıyı yoksa kokuyo buzda atmıycaksın içine tadını bozar.bizim çesme suları aytaç sırma kardelen falan aynı yerden doluyo musluktan içiliyo yani sular adapazarı su cenneti zatenöyle bile tadı değişiyo hatta yanında su falanda içmek pek iyi diildir soda şalgam hep tad bozar.aydın boysandı zannedersem okumuştum bişiler denedik gayet doğru
hee rakı arası çay yapın cok iyi gider ne alaka demeyin deneyin
![]()
Sek iç Hacı polemiğe girme![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
ya çeşme suyu bi kere kokuyor hani ilçelere göre belki süper akan yer vardır ama apartmanın tesisatından hatta apartamanın deposuna kadar bir temizlik şart.
buz bile yapmak gerektiğinde damacana sudan buz yapıyorum ben şahsen ama yinede bir koku oluyor.En güzeli soğuk su yetiyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)