arkadaslar opel gtc almayı dusunuyorum tavsıye edermısınız? kronık arıza bılgısı olan varmıdır acaba ?
arkadaslar opel gtc almayı dusunuyorum tavsıye edermısınız? kronık arıza bılgısı olan varmıdır acaba ?
hangi motor?
1,6 sport dıye gecıyor ornek olarak da sunu gosterebılırım
Opel Astra GTC 1.6 Sport 2005 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57353015
Kullanıyorum çok memnunum bence on numara bir araç , fazla yakması dışında herşeyi iyi ... motor küçük diye düşünmeyin gidişi gayet güzel ...
gıdısı onemlı degıl de kronık arızaları varmıdır pekı ? ıkıncı elı nasıldır ..
-Tipini beğeniyorum aracın
-5 cm eibach yay ile kullanıyorum ve konfor ile alakalı sıkıntı yaratmıyor.Kesinlikle tıkırtı v.s. yok
-Yol tutuşu iyidir ancak arkayı çabuk bırakıyor IDS paketli aracım 80-90 la bile arkayı bıraktığında anında toparlıyor güvenlik açısından çok iyi aracı savurmak gerçekten zor
-Donanımları çok iyi
-Yakıt şehir içi 10 lt civarı yakıyor , filtre olduğu için sesi duymak için basma hissi uyanıyor aslında basmadığınız zaman yakıtı çok kötü değil. 45 kuruş civarı yakıyor sanırım şu anda bu benzin fiyatları ile kuruş hesabı yapmak zor ...
Beni uğratmadı açıkçası , ne beklediğinize bağlı tabi . turbo gtc'den inip buna binerseniz üzülürsünüz ama standartta gayet iyi.
benım eskı aracım . gereksız cok yakan bır araç . type r lar senden cok daha az yakıyor . ıcı dısı konfor olarak solenıcek laf yok ama yakıtı buyuk sıkıntı . yakıt benım ıcın sıkıntı degıl dıyosan 1.6turbo sunu al maxımum 100 bın lıra fark eder km de hıc olmassa gıttıgını hıssedersın .
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Arkadaş 2-3 hafta olmadı istanbuldan aldı opel astra GTC ,İç konforu vs.. gayet güzel ama gidişi beni tatmin etmedi ,yakıt konusunda bir şey söyleyecek olursam çok yakıyor
imzasız..
Aslan besleyen yemine katlanır diyeceğimde Aslan gibi gitmiyor mubarek![]()
Ama arkadaş çok üst performans beklemiyor ben tavsiye ederim basmazsanızda yakıtı çok çok değil ... Temiz turbo ve uygun fiyat olursa tabiki onu tercih edin...
Tamamen zevk ve tercih meselesi gerisi size kalan bir olay ...
vay arkadaşş yaa hondalar pahalı 106lar temızı yok gibi GTC ler cok yakıyo neye bınıcez bız ? (benzınlı) ?
okadarda degıl canımhahahah
colt CZT ler hakkında ne dusunuyosunuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)