şöyle birşey var bi de:)
HAARP
Printable View
şöyle birşey var bi de:)
HAARP
okumak isteyen varsa m.sikkofield ın bu konuyla ilgili yazısını atabilirim özelden.hatta burayada koyayım biraz küfürlü direk yazıyı koyamıyorum.buyrun link isteyen okur.
Tesla,HAARP ve İlluminati
edit:ufak tefek küfürler var tekrar hatırlatayım ama çok şaşıracağınıza eminim.kendi süzgecinizdende geçirin tabi bunu yazan genç bi arkadaş her dediği doğru olamaz .
klasik amerika israil oyunu bunlar :D
Hala daha bu forumda bu konunun 2 sayfada kalmasının utanç verici olduğunu söylüyorum sadece demekki PKK amerika İsrail Türkiye ve kazanın etrafındaki diğer ülkeler ile amaçları ve hedefleri alakalı kimsenin bir bilgisi yok masonluk nedir amac nedir yıllardır verilen Savas nedir neden Türkiye yıllarca çile çekmiş her an Savas yapabilme özelliğine sahip kimsenin haberi yok kızım oldu 7 sayfayı gecti tebrik bu konu dünya için cok önemli bir konu kimsede tık yok belki okuma gereği duymuyorlar aradan ogret o zaman diyen çıkacaktır şimdiden cevabınıda vereyim baban ben değilim kusura bakmayın sinirleniyorum her şeyi kaldırıyor benim bünyem ama konu bu olunca çıldırıyorum.
Şirket sahibi George Westinghouse, Tesla'ya durumu izah eder, eğer kontrat yenilenmezse şirketinin yakın bir tarihte kepenkleri indireceğini söyler. Tesla ise zaten yıllardır Edison denen şerefsizden uzakta, insanlığa katkı yapma uğraşındayken, Westinghouse'un kendisine yardım eli uzatmış olması ve kendisine yakın bir dost olarak görmesi gerekçeleriyle Westinghouse ile hali hazırda bulunan milyon dolarlık kontratı yırtıp, 126.000$'lık bir anlaşma yapar. Yemişim o almayı reddettiği milyon dolarlık kontatı, şu an dünyada alternatif akımın, yani bildiğin elektriğin ne kadar kullanıldığını bir düşünün ve alternatif akımın her kullanıldığı üründen, tesisten Tesla'nın telif ücreti aldığını bir hayal edin. Adam milyoneri geç, milyarder olurdu, o zamanın parası ve koşullarında bile... Hayal edilmesi dahi güç bir serveti elinin tersiyle iten Tesla'nın hayatı zaten bu şekilde fedakarlık yapmakla geçiyor ki dediğim gibi bunların kendisi için pul kadar bile bir değeri olmamakta. O sadece kendisine çalışmaları için imkan sağlanmasını ve yaptıklarından insanların faydalanmasını istiyor.
Radyoyu bulan Marconi değil, Tesla'dır. Tesla'yı bürokratik işlemler ile bu telif hakkına sahip olmaktan mahrum ederler ve kendisinden 10 yıl sonra Marconi'nin radyosu hesapta icat edilir.
Dünyanın muazzam bir enerjiye sahip olduğunun farkında olan Tesla, bu enerjiyi insanlara ücretsiz ulaştırmak için iyonosferden yararlanabileceğini keşfeder. Bu projesi için gerekli finansmanı kendisine sağlayan, yahudi bir bankerdir. Tesla, bütün dünyaya tek bir noktadan ulaşılabileceğini, yayın verilebileceğini, kısacası şu an günümüzdeki haberleşme ağını (belki daha da gelişmişini) kurabileceğini iddia eder. Projesi yarı yolda feshedilir. Sebebi yahudi bankerimizdir. Yahudi bankerin ismi mi? J.P. Morgan... Federal Rezerv'i kuran, o meşhur Wall Street bankerlerinden biri, daha önceki yazılarımda isminin geçmiş olması muhtemel. Kendisi anglikan kilisesine üyeliği ile biliniyor olsa da, Illuminati'nin söz sahibi bankerlerinden birisidir. Neden desteğini çekti peki? Bu proje sonunda Tesla dünyaya bedava enerji sağlayacaktı, bedava! Bir banker ise babasının hayrına böyle bir projeyi zaten desteklemeyeceği gibi, bir de bunun sonucunda kendi kâr marjı zarar görecekse desteği bırak, bu projeyi baltalamaktan bile kaçınmaz. Bu proje için Morgan'ın inşa ettiği kuleyi Nikola Tesla zaten maddi desteği kalmadığı gibi bir de borç batağına düştüğü için hurda fiyatıa satmak zorunda kalır. Yıllar sonra Tesla'nın bu projesi "Edison Onur Ödülü" ile ödüllendirilir. Küfür gibi dimi?
Tesla'nın alternatif akımı, artık Edison'un savunduğu doğru akımın pabucunu dama atmaya başlayınca, Edison sokak köpeklerini toplatır ve seminerlerde köpeklere alternatif akım vererek insanların gözü önünde öldürür. "Evinizde eşinize bu çılgın şey ile mi yemek yaptıracaksınız?" diye çığırtkanlık yapar, hatta ve hatta şerefsizlikte master yapmış olan Edison abimiz, idam mahkumlarının ilk defa elektrikli sandalye ile infaz edilmesi fikrini sunan kişidir. 1890'da ilk defa bir insan elektrikli sandalye ile infaz edilir. Şu an evlerimizde hatta her yerde kullandığımız alternatif akımın ölümcül ve vahşi bir şey olduğunu göstermek için yapmadığı çığırtkanlık kalmaz. Edison bir mason mu? Muhtemelen. Birçok mason kaynağında ismi geçer ve öyle de bilinir. Tabii bir kişinin %100 mason olduğunu ispatlamak, kendi açıklamadığı sürece imkansızdır. Ayrıca ek bilgi olarak Edison bir teozofisttir.
bir bilim insanı olarak HAARP'ın bu tip şeylerle ilişkilendirilmesini saçmalık olarak değerlendiriyorum :)
Buraya tıklayarak HAARP'ın resmi web sayfasından indüksiyon manyetometresinin data bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.
16 Ağustos'un son saatleri,
17 Ağustos'un tamamı,
18 Ağustos'un ilk yarısı
DATA'DA YOK. BİZLE PAYLAŞILMIYOR.
o aurora muhabbeti bu konuda geçmişti.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...5082011-a.html
dağılın yok bişey yeter anaaaaa boşu boşuna forum kirletionuz kapatın konuyu boş boş işlerle güçlerle sinirlendim :D
adam deprem yapan ir silah yapacak ama sinyali karışacak :D
tesla cihazının varlığı ve haarp'ın varlığı kanıtlandı ama yok ışık gördüm deprem oldu amerikanın oyunu vs saçma işler ;)
Sinyal karışması sadece bir tahmin. Bu deprem haarpın olduğu yerde alaskada oluyor belkide deneme amaçlı yapıldı. bu deprem sonrası tsunami uyarıları iptal edildi neden ? Olağan bir deprem 7 altında olsa dahi tsunami uyarısı her zaman yapılıyor. Haberleri okuyun neden tsunami uyarısı 1 saat içinde iptal edildi?
Deprem olmayacak bir yerde antenle kuntinle deprem yaratamazsınız.
Ülkemiz deprem kuşağında, ve milyonlarca yıldır bu depremler oluyor.
İstanbul'da 557 yılında taş üstünde taş bırakmayan deprem sırasında HAARP mı vardı? Ya 1039'dakinde (6.8)? Ya 1556'da? Bizans anten mi kurdu minareleri yıkmak için?
Yine olacak bu deprem, hep te oldu, sadece medyanın bulunduğu İstanbul değil, Erzincan, Muş, Tekirdağ, Bolu, Samsun, Aydın, Kıbrıs, bir sürü fay hattımız var, çoğu hala aktif ve gerilmeye devam ediyor. Bir şekilde kayacak ve deprem oluşturacak bu faylar, biz bunu yazarken bile enerji birikimi sürmekte, sonuçta bütün dünyada tektonik plakalar yer değiştirmeye devam ediyorlar, dünyanın sonuna kadar da devam edecek gibiler...
Bilimadamları bas bas bağırıyor, onları da el çabukluğu ile maymuna çevirip yok "Prof. üşümezsoy karda donla yuvarlandı" yok "bilmemne mühendisi ezik diyor ki depremi kuşuma bakıp anlıyorum" gibi medya ayakları ile boğuyorlar. TV'de bilimsellikle, bilgiyle laf anlatmaya çalışan hocaları yanlarında programa reyting gelsin diye oturtulan şarlatanlarla yan yana görünce üzülüyorum, sinirleniyorum...
Asıl herkes evine, oturduğu mahalleye baksın, daha deprem yokken dahi kendi başına duramayan malzemeden çalınmış apartmanlar, kendiliğinden çatlayan yollar ve kopan gaz hatları, patlayan trafolar ve kopan elektirik tellerimiz var... Depremde bunlar ne olur, hayatta kalsak bile hırsızla uğursuzla soğukla ishalle pislikle nasıl uğraşıcaz kimse aklına getirmez, evine deprem kontrolü yaptırmaz, zorunlusunu da iki imza bi çorbayla geçiştirir, ciddi yapılan işte önerilen tadilatı pahalı bulur veya sümenaltı eder...
Neyse...
Allah akıl fikir versin, depremi de antene kuntine bağladılar ya, içinde oturduğun evi kontrol edip, çürük müteahitten kaçınacağına, git elalemin bilmemne deneyine bak, antene bak, ağzın açık havalarda gez... çok güzel valla...
Adamlar deprem mi yapacak ? yeri mi oynatacak adamlar fay hatlarını tetikliyorlar. Biz yeri sallıyorlar demiyoruz depremi tetikliyorlar. Haiti,endenozya,şili buralar geçmişte büyük bir depreme tanık oldular mı? Neden sıra sıra hepsinde deprem oldu sorgulamak lazım.
inanan inanır inanmayan anten kuntin den depremmi olurmuş der
amaaaaaaaaaaa kimsenin kimseye SALAK demeye hakkı yok salaklık insanların düşünceleriyle dalga geçmektir