User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
141 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Volvo S70 T5 ?

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amacım alıp satmak değil bi aksilik çıkmazsa 1 -2 yıl binmeyi düşünüyorum.Asıl sıkıntı şu km baya yüksek baktığım araçların,bu sebepten tırsmıyo değilim,çevremdeki kullanan kullanmayan herkes manueli tavsiye ediyo,şanzıman kronik bi sorunmuş sanıırm.Birde 99 öncesini tavsiye ediyolar,sebebi ise 99 dan sonrası gaz kelebeği elektronikmiş ve bi hayli pahalı olduğuymuş,şimdilik edinebildiğim bilgiler bunlar.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    forumda kelalper nickli arkadaş vardı onda vardı gelirse yazar buraya..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde vardı s70 t5 gayet iyi arabaydı valla,taş gibiydi çokta güzel gidiyodu , lpgdede pek bişey yakmıyodu açıkcası. ölü fiyata vermiştik aciliyetten dolayı
    Livestrong

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi (kelalper) konuyu görürse size detaylı bilgi sunabilir diye düşünüyorum

aliozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 5 aydır v70 t5 r design sahibiyim 98 model otomatik vites. Sormak istediklerinizi bildiğim kadarıyla cevaplarım
    Legen...wait for it...dary!

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sorulduğundada yazmıştım bence tam parasının hakkı

Volvo S70 2.0 T5 1997 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102206177

çiçek gibi birtane alınıp binilebilir veya çok uyguna alınıp güzelce toplanırsa uzun sure sorun çıkarmaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliozel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 5 aydır v70 t5 r design sahibiyim 98 model otomatik vites. Sormak istediklerinizi bildiğim kadarıyla cevaplarım
    İlgi alakanız için teşekkürler.Sormak istediğim şeyler genelde klasik, bakımı mesela pahalımıdır.parça sorunu varmı?ortlama lpgde tüketim nedir?kaporta parçası incelediğim kadarıyla baya pahalı,mekanik parçalarda öylemi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakımı pahalı değildir gelen yağ değişimi vs. Parçalar büyük servislerde rahatlıkla bulunabiliyor sorunu olduğu söylenemez yani. Ben lpg taktırmadım fakat yakıtın güzel bir seviyede azaldığı söyleniyor. Şehir içinde yakıt olarak üzebilir fakat uzun yolda çoğu arabadan az yakıyor bu sebeple hep kilometreler yüksek Kaporta parçaları evet pahalı o yüzden kaskosuz vs siz gezilmez En çok şanzımanından söz ediliyor. Evet bu konuda biraz bende duydum sıkıntıları fakat yağ değişimine km si gelmeden gitmek ve aksatmamak çok önemli. Sorun çıkarmıyor o zaman. Benimki 240.000 de daha ne şanzımanda tamirat olmuş nede motorda. Kontrol ettirip alırsanız kesinlikle başınız ağrımaz.

Ek olarak manuel bulabilirseniz yüklenmede gerçekten önü en açık araçlardan biri. Yazılım + Filtre + DP + Egsoz la 300+HP ler görülebiliyor. Otomatikte sanırım sıkıntı olabilir fakat

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaya gibi arabadır volvolar...

yakın bi arkadaşımda s80 t5 vardı, hiç unutmam bitane tempraya 50 ile arkadan vurmuştuk, tempranın 0-100 3 saniye olmuştu volvoda çizik dahi yok sadece ön panjurun klipsi kırılmıştı

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaya gibi arabadır volvolar...

yakın bi arkadaşımda s80 t5 vardı, hiç unutmam bitane tempraya 50 ile arkadan vurmuştuk, tempranın 0-100 3 saniye olmuştu volvoda çizik dahi yok sadece ön panjurun klipsi kırılmıştı

Sizde en ciddi volvoyla en garip kalçalı arabaya vurmuşsunuz hee

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvo S70 2.0 T5 1999 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 100543117

Bu araç bucadan gitmiştir eski belediye başkanın aracıdır bilginize (belediye başkanın özel aracıdır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volvo S70 2.0 T5 1999 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 100543117

Bu araç bucadan gitmiştir eski belediye başkanın aracıdır bilginize (belediye başkanın özel aracıdır)
    araç gerçekten çok diri duruyor fakat sahibini aradım pazarlık düşünmüyorum diye baya bi diretti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliozel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakımı pahalı değildir gelen yağ değişimi vs. Parçalar büyük servislerde rahatlıkla bulunabiliyor sorunu olduğu söylenemez yani. Ben lpg taktırmadım fakat yakıtın güzel bir seviyede azaldığı söyleniyor. Şehir içinde yakıt olarak üzebilir fakat uzun yolda çoğu arabadan az yakıyor bu sebeple hep kilometreler yüksek Kaporta parçaları evet pahalı o yüzden kaskosuz vs siz gezilmez En çok şanzımanından söz ediliyor. Evet bu konuda biraz bende duydum sıkıntıları fakat yağ değişimine km si gelmeden gitmek ve aksatmamak çok önemli. Sorun çıkarmıyor o zaman. Benimki 240.000 de daha ne şanzımanda tamirat olmuş nede motorda. Kontrol ettirip alırsanız kesinlikle başınız ağrımaz.

Ek olarak manuel bulabilirseniz yüklenmede gerçekten önü en açık araçlardan biri. Yazılım + Filtre + DP + Egsoz la 300+HP ler görülebiliyor. Otomatikte sanırım sıkıntı olabilir fakat
    manuel düşünüyorum.işin aslı ailecek kullanılacak olmasından dolyı yükleme filan hiç düşünmüyorum 225 beygir fazlasıyla yeter bize.Volvodaki amaçta bebişimiz dünyaya geldi sağlam ve geniş araç lazım,ama reelde kimle konuşsam volvodan soğutuyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben otomatik vites kullanıyorum. Şanzımanda şu anda yağ problemi bile yok. Yazılımı en sonunda bu yaz başı yaptık. LPG hiç takılmadı. Şu anda yazılım sonrası uzun yolda 9.5 litre yakıyor. Şehiriçi de 12-13 lerde. Yazılım öncesi 15 lt civarındaydı. Yazılımın avantajı şu oldu gaz kelebeği daha duyarlı oldu. Gaz tepkisi arttığı için bastığında yürümüyor etkisi gitti. Eskiden basardın basardın yürümezdi sonra bir anda yürümeye başlardı fazla yakardı şu anda ne kadar basarsan o kadar yakıo.Eskiden 10 ile giderken gaz kelebeğine hızlı hızlı basıp çektiğin zaman araba hiçbişey yokmuş gibi aynen 10 la giderdi şimdi algıladığını hissediosun.
    Şanzımanı ben manuel gibi kullanıyorum kompresör de yaptırıyorum sürekli D de gitmiyorum araba solluyacağım zaman manuel düşürüyorum yani tiptronik gibi kullanıyorum dediğim gibi ne ses ne bişey tık yok. Milletin şanzımanı dağıtma nedeni bak ne güçlü araba diip kalkarken N de gaza basıp D ye alıp kalkmasıdır her ne kadar S70 te 4000 i geçmesede N de şanzımanı doğrarsın.

Kronik sorun elektroniksel sorunları oluyor. Cam mödülü arıza yapabiliyor bulması zor 0 ı pahalı.Farlar maalesef çok başarısız. Xenon şart. Ben C70T5 clear lensleri aldım taktım problem bitti. Bendeki en büyük sorun şu anda ön paneli tuttan ayakların kırılmış olması o nedenle çok fazla gacır gucur ses yapıyor dash board. Onunda nedeni arabanın bütün yaz yazlıkta denize 10 metre mesafede güneş altında yatması. Kapı içlerindeki deriler sarkma yapmaya başladı bu kış onlara el atıcam.
    İlk yaptığımız yazılımda araba çıldırmıştı dehşet gidiodu sonra yazları annem kullanıo diye kıstık. Kışın model uçaklar çok rahat sığıyor diye haftasonları ben kullanıyorum. Viraj yapmadığın sürece zevkli makinalardır. Viraj için hem çok uzun hem çok yatar hem de direksiyon hissi bütün Volvolardaki gibi azdır. Keskin değildir. Uzun yolda buradan Gaziantepe git çıkar bi de halısaha maçı yaparsın. Ben Megane Rs le buradan yazlığa gidiyorum Assosa hışırım çıkıo.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgidirme için teşekkür ederim tekrardan.İlgilendiğim aracın ilanını ekliyorum sahibinni dediğne göre değişen yok .Resimlerde gördüğüm kadarıyla diğer t5 lerde far sileceği mevcut bunda yok bu kafamı karıştırdı.Sol çamurlukta dikkatli bakarsanız macun çatlaması var.Acaba bu aracı alsam başıma çok sorun çıkarır mı?
    Volvo S70 2.0 T5 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 101229757

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgidirme için teşekkür ederim tekrardan.İlgilendiğim aracın ilanını ekliyorum sahibinni dediğne göre değişen yok .Resimlerde gördüğüm kadarıyla diğer t5 lerde far sileceği mevcut bunda yok bu kfamı karıştırdı.Sol çamurlukta dikkatli bakarsanız macun çatlaması var.Acaba bu artacı alsam başıma çok sorun çıkarırmı?
    Volvo S70 2.0 T5 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 101229757
    bu araba hiç iç açıcı durmuyor söyleyim
    high power tuning [ subaru -honda]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana çok yorgun duruyor gibi geldi. Çamurluğun ve tamponun durumu içleracısı..

Bütçeniz nedir ? Vagon düşünürseniz benim aracımı satmayı düşünüyorum. Temizliği konusunda sıkıntısızdır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)