Demiştim ya güney yada barış güney cıktı o akşamı baloya giderken arabadaki halinden belliydi
Demiştim ya güney yada barış güney cıktı o akşamı baloya giderken arabadaki halinden belliydi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
guney bi ise yaradi sonunda![]()
intikam soğuk yenilen bir yemektir (kurtlar vadisinden alıntıama...
kuzey de onu yapacak ne *** ne de yürek varyürek varda , vefa lisesinden mezun kuzey pek ıhtımal vermıyorum
ama onunda zamanı gelır,pozısyon olursa kuzey ortayı keser mecbur kalırsa
zor ıhtımal
brother love is brother love ( 60.second fılmınden alıntı![]()
Bu arada Barış, Cemre'ye; Güney köşkten ayrılana kadar benimle köşkte yaşıcaksın yoksa senden boşanmam, sende Kuzey'le evlenemezsin dedi..
Bu yüzden Cemre zorla köşke gitmek zorunda kaldı.
Benden bu kadar, hadi iyi geceler![]()
Fragmandaki yanıltmacayı yazıcaktım vazgeçmiştim. Fragmanlarda farklı yerlerden laflar ve sahneleri ard arda göstererek yanıltma vardır hep. Babam öldürmüş olamaz dedikten hemen sonra tabancada parmak izleri var diyor fragmanda. Halbuki ayrı ayrı yerlerden alıntı her ikisi de.
Neyse bu bölüme gelelim. Bölüm sonuna kadar yanıltmalar devam etti ve sonunda herkes Güney yaptı sandı. Bence o yapmadı ama yapmadığını söylemeyip hem babasının gözüne giriyor hem de Kuzey'e artık sana borcum yok tribi yapıcak. Babası Güneyin öldürdüğünü söylemiyor zaten. Kardeşini korudun diyor. Fakat aşağıda neler olduğunu bilmiyor muhtemelen. Çünkü Güney'e silahı verip fenalaşıyor. Zaten Simay'ın annesiyle Ferhat'ın vurulduğu silah aynıymış. Demekki neymiş Ferhat kendi silahıyla vurulmuş, Sami'nin silahıyla değil. Çatalcalı'nın vurma ihtimali çok yüksek. Ama ne alıp veremediği varki Ferhat'la diye düşünmeden edemedim az önce tuvaletteOnu da buldum. Güney öldürdü sanıp hapse atsınlar diye büyük ihtimalle.
Forum kurallarına karşı çıkmıyım diye Simay'a bişey demiyorum ama çok sinirlendim yine. Kuzey içinde tuttuklarını ona söyleyip tokadı bassa harika olurdu. kendini zorla Kuzey'e yamayıp bir de Kuzey'i suçlaması ve artık en büyük düşmanınım demesi bir de yetmiyormuş gibi burda kalıcam boşanmıcam demesi delirtti beni. Yalnız şu psikopata bağlayınca saç kesme olayı da baydı artık. Kaç filmde kaç dizide gördüğümü hatırlamıyorum o olayı.
Bu arada Venüs ve Demet'te surat yok ama 2si de fizik olarak alayını bozar
Bir de demedi demeyin yeni bir Ali doğuyor dizide bence. Komiser Ali'nin yerini doldurabilir hem Kuzey hem Demet açısından![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)