Nasipse salı sabahı yola çıkacağım. Yol üstünde uğramamı önereceğiniz lezzet noktalarıvar mı? Şu siteye bak orada süper yerler var diyeceğiniz sitelere de bakabilirim...
Nasipse salı sabahı yola çıkacağım. Yol üstünde uğramamı önereceğiniz lezzet noktalarıvar mı? Şu siteye bak orada süper yerler var diyeceğiniz sitelere de bakabilirim...
Dostum denizliyi geçtikten sonra dağa tırman maya başlıyosun , yaklaşık 10 km sonra yolun sağında 4-5 lokanta var en baştaki muhtarın yeri, bahçesine oturyoğurt birde fırında tandır söle
![]()
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Denizliden gitme, Burdur dan git yol daha kısa, Burdurdan Korkuteli, daha cumartesi geldim en kısa yol orası oluyor.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Denizli'ye girme yolu uzatırsınben 7 yilimı Fethiye'de geçiren biri olarak o yolda çok yolculuk yaptım ve bana göre en iyi yer Afyondan sonra sandıkli var sandiklida ana caddede yolun sol tarafında Bi restaurant var
damak tadına çok düşkün bir hatayli olarak şiddetle tavsiye ediyorum orayı
pirzolasi çok iyi
Hatta ben Su anda bodrum Dayim giderken orda durdum
donerkende kesin uğrayacam
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Burdur'dan gidersen burdurun şiş köftesi ço meşhurdur, ulu cami ye çıkarken lokantalar var. bir de kaliteli ceviz ezmesi yersiniz üstüne süper olur. canı çekti vallayemeyeli yıllar oldu.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Burdurdan yol daha kısa.antalya yayla yolundan gelirken mısır alın.Güzel olur.
Çocukluktan beri yazları en az 2 ay fethiyedeyim.
Fethiyede kesinlikse yenlmesi gereken 2 yer var.;
1-cezayir usta
2-Konya etli ekmek cidden konyadaki kadar güzel ingilizkerin ortak mekanı![]()
Cezayir usta biraz salaş bir mekan gibi gözükür ama fethiyedeki en iyi dönercidir.Eskiden 2-3 kötü mekanı olmuştu.Ama artık çok iyi.Sadece 1 tane et geçirir şişe öyle dönerciler gibi gün boyunca şişteki eti değiştirmez 1 şiş geçirir o et en kalitelisidir.1tane şiş bittimi kapatır dükkanı(evet temmuz gibi iyi bir sezonda saat öğlen 1'de dükkanı kapatıp gitmişliği vardır).Paspatur'a gidin paspaturda çarşı diye kime sorsanız gösterir.Çarşıda cezayir usta demeniz bile yeter.Yine paspaturda sorun(ama paspaturdaki otogar karşısı değil) mevlana sofrası diye onuda gösterirler 1,5 metrelik bıçak arası en iyisidir.
Ayrıca akşam yemeğinizi biraz şık bir yerde yemek isterseniz çalış plajında bella mama var.Orasıda iyidir de biraz monşer bir mekandır.Ama gereksiz bence.Akşamınızı ya çalışta yada hisarönünde geçirin.En gözde en gezilecek mekanlar oralardır
Eğer aydında gelecekseniz çine köftesi yemenizi öneririm.Zaten çineye gelince köfteciler kendini belli eder orta refüjde bile adamları var![]()
![]()
hepsini print ettiriyorumteşekkürler.
Fethiyeye gidince Kayakoyde cin bal a gitmeyi unutma![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)