Arkadaslar otekı aracım servis arabası crafterı satıyorum ve servisten cıkarttım, elımdeki opet yakıt kartının ıcınde 1300 tl lık bı param var... bu parayı nasıl alırız veya ne yapmam gerekli?
Teşekkürler
Arkadaslar otekı aracım servis arabası crafterı satıyorum ve servisten cıkarttım, elımdeki opet yakıt kartının ıcınde 1300 tl lık bı param var... bu parayı nasıl alırız veya ne yapmam gerekli?
Teşekkürler
nakit olarak vermeyecekleri kesin , yakıt alınabilir veya bir kısmı paro üye işyerlerinde harcanabilir.
şöyle bir bilgi buldum opet kartın sitesinde
* Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun 15.12.2010 tarih ve 2924/2 sayılı kararı gereği, 1 Şubat 2011 tarihinden itibaren Opet istasyonlarından yapılan akaryakıt alımlarında kazanılan Paropuanlar, sadece Opet istasyonlarından yapılacak akaryakıt alımlarında kullanılabilecektir.
tum paro uye alısverıs yerlerınde kullanılabılıyordu dıye bılıyorum arcelıkten falan alısverıs yapıldıgını gormustum ama detayını bılmıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
o tarihten önceki puanlar üye iş yerlerinde kullanılır kalanlada yakıt alcaksın zaten yakıt alınca kartı işlettikten sonra çıkan slipte yazar ne kadarını nerde kullanabilceğin
Yakit kartla puan kartini karistirdi sanirim arkadaslar
Yakit karta yuklu paralarini bir sekilde alabiliyorsundur mutlaka, yarin bir istasyonu sorup en dogru bilgiyi ogrenebilirsin..
Puan kart olsa arkadaslarin dedikleri dogru sadece yakit alabilirsin de seninki farkli![]()
Opet'in tasit tanimamsi bir sistemi ama lanet olsun oyle sisteme, az cektirmedi bana, her seferinde ugrastiriyor, daha 10dk'dan once cikamadim pompadan, yakit ikmali suresi haricinde![]()
Tasit tanima gibi, ama aylik nakit hesabi calisiyor, aylik belli bir miktar seciyorsun o kadar hakkin oluyor, her pompaya gittiginde ondan cektiriyorsun kredi karti yerine
Bi BP veya Shell'in tasit tanima sistemlerinin yanina yaklasamaz
He Opet'in de pompayi depoya sokunca manyetik halkadan araci taniyan sistemleri vardi gibi hatirliyorum, onlar iyidir heralde
kendı aracıma vts ye de benzın alıyorum.. baska araçlarada alabılırız.. ama ben hepsını bı kerede almanın peşindeyım![]()
ben olsam arkadaşlarıma yakıt alır parasınıda nakit alırdım110puanı 100e satabilirsin mesela
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)