Benim 3 takım çalındı.. İşin tuhafı yerine siyah plastik kapaklardan taktı her seferinde de.. Ona da Allah razı olsun dedim ve adamla inatlaşmayı bıraktım.
Şimdi siyah bildiğiniz siyah plastik kapaklardan var.
![]()
Benim 3 takım çalındı.. İşin tuhafı yerine siyah plastik kapaklardan taktı her seferinde de.. Ona da Allah razı olsun dedim ve adamla inatlaşmayı bıraktım.
Şimdi siyah bildiğiniz siyah plastik kapaklardan var.
![]()
4 tane yı calıp bısıklete takıyorlar onların bısıkletten calınırsa dıye 4 taneyi alıyor mantıklımahallede baya basıma geldı alıstım artık
![]()
En güzeli,pense ile iyicene sıkmak.Ben her zaman öyle yapıyom.Petroldeki lastikciler biraz şikayetçi oluyor.
etraf çakal carlos doldubenımde bı aralar kayboluyordu ama şimdi oyle bı durum yok
![]()
sibop kapagi neden calınır?
1-etrafınızda bisikletli veletler vardır
2-zevk için yapan veletler vardır
3-uyuzluk olsun diye yapan veletler vardır
sonuç olarak arabanın etrafında dolanan tonla velet vardır bunlar bisikletli veya bisikletsiz olarak ikiye ayrılırlar![]()
fitil yapmak istemiştir belki baska ne yapcak
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Benimde cok gitti celik kapakhepde bisikletlerde goruyodum butun bucurlerinkine aldim
artik siyah plastik var
benimde totalde 7-8 tane çalındı sanırım . artık takmıyorum
veledül zinalar çalıyorbisikletlerinde görüyorum hep benim kapakları
dövmekle bitiremeyeceğim kadar çoklar sittir çekiyorum görünce bende ne yapayım
![]()
.
Benim kapakları çalanlar velet değil..
Adam bildiğin sığır.. Ama mal olanından..
Ulan çaldın madem yanıma parketmediğin gün çal şerefsiz herif.
Yazılanları okuyunca benim sibop kapakları pek bi masumane geldi gözüme...
Siboplar çelik zaten, acaba kapak almasam mı bundan sonraen güzeli çelik sibop kapak derdi yok
Bu da farklı bir tipmiş, yerinde olsam kapaklarımı geri alır, bonus olarak da o lastikleri indirirdim, tabii aynı gün takmazdım kapaklarıBenim kapakları çalanlar velet değil..
Adam bildiğin sığır.. Ama mal olanından..
Ulan çaldın madem yanıma parketmediğin gün çal şerefsiz herif.
Yüksek ihtimal Aşkınım, yoksa mahallenin ufaklıkları severler beni sevmeyen de korkar zaten yapmazlar öyle şeyler, muhtemelen ortaköyün otoparkındaki esmer veletler götürdü para koparamayınca diye düşünüyorum.
Eski evdeyken otopark yoktu ve cok trafık olan bıyerdı ev tam cadde üstü. Aynen böyle sürekli çalıyorlar. Çıldırıcam artık jantcıda yakındı ugramaktan bıkmıstım arabada yedek gezdiriyodum kol dayamanın içindeEn son bigün giyindim apartmandan bi çıktım aynen dediğiniz o bisikletli veletlerden 2 tane arabanın yanında biri jantlara bakıo
diğeri camdan içeri sempatikçe yaklaştım çocuk tabi eleverdi vücut dilinden anladım bi *** yemiş derken iyice sıçtı batırdı cebine sokmaya çalıştığı sibop kapağım yere düştü
Bi baktım janttaki yok aha dedim yakaladım seni. Diğeri bastı feryadı kaçtı birini tutabildim. Çocukla çocukta olunmuyor, velet başladımı zır zır ağlamaya. Lan diyorum sus bi ağlıyor dövme abi bokunu yiyim vs. Ya güzelim bir dur diyorum. Sosyal mesaj vericem aklı sıra
Bebe ağladı ağladı en son dayanamadım bi ufak dokundurdum
Sonra sustu. Oğlum dedim ne çalıyonuz imanım gevredi lan. Ne dese begenırsın. Bunlaırn abileri varmış onlar çalıyomuşta. Beraberkende çaldılarmı dövüp alıyolarmışta. Kendisi için iki tane almış arkadaşıylaymışta vs. vs. acındırdıda durdu. Yani anladım ki Türkiye öyle biryer ki bu ufacık yaşta bu kadar minik şeyde bile büyük rant var
Çete lan bildiğin elebaşları döverek ellerinden hasılatını alıyomuş mahallede bildiğin ahahaha
![]()
çocuklar alır genelde.Allahtan ucuz bişey can sıkmaya gerek yok
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
arabanın nazarı sadakası olarak düşünün çok pahallı birşey değil çocuklar alır genelde, adı üstünde çocuktur , ama ahlaksızlık biraz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)