En güzeli kablo tv , aç nat geo veya nat geo adv.'yi insan en azından birşeyler öğreniyor :D
Printable View
En güzeli kablo tv , aç nat geo veya nat geo adv.'yi insan en azından birşeyler öğreniyor :D
geçen gece ela ameliyat oluyordu, kalbi falan durdu hatta, sabah kahvaltıda bi açtım ela ameliyat yapıyor :D tıp çok ilerledi beyler :D
insan en azından bölümleri sırayla yayınlar, bölüm sıralamasını da random seçmişler galiba :D
Show tv nin cocukluguna inmek lazim kesin doktorlarla ilgili bir problemi vardir ya da adam doktor olucaktida bu kanali mi kurdu simdi tatmin oluyorlar boyle :D
son 2 yoruma koptum :D :D
Nan ahmet hala doktorlarımı izliyorsun :D
Kardeşim tıp okumaya karar verdi. arkadaşımın babannesinin tansiyonu düşmüş heyecana gerek yok demiş çaresini hemen bulmuş.bende artık inne vurabiliyorum diki atabilirim :D :D kızım olursa ela koyucam adını :D
O Değilde hastane hastane değil aşk yuvası. Boşta bir doktor asistan yok onu bırakın hasta bile yok :D
kusucam artık onları görmekten ya
Gerçektende bıktırdı..Birisi şu diziye dur desin artık...
Açmayın doktorlar.
horttt , show sezonu açmış beyler vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
http://b1207.hizliresim.com/z/3/96l44.jpg
ahuauha çok iyii:D
Geçen ramazan ne çektik bunlardan be :D Bu ramazanda aynı çile :D
1 doktorlar 2 akasya durağı. 2 side birbirinden beter :D
genemı doktorlar baslıyo offff
başladı gene :(
şu diziler sezon finaline girdiğinden beri tv izlemek işkence oldu. Allah tan spor ve belgesel kanalları var da zaman öldürmeye yardımcı oluyorlar. gerçi klasik belgesel oldu hepsi. bir köpek balığı yakalayıp chipliyorlar hayvanı :)
Show yine yalan oldu o zaman
önceden show diye bi kanal vardı arada doktorları yayınlıyodu, şimdi doktorlar diye bi kanal var arada show tv'yi yayınlıcak :D
valla oynuyor :D