Öncelikle forumda yeniyim herkese kolay gelsin özel plaka almayı düşünüyorumda istediğim plaka henüz sanırım kimsede yok ( 34UTK34 ) bilgisi olan arkadaşlar acaba bu plaka bana nekadara mal olur ve bunu almak için sıfır arabamı almam lazım?
Öncelikle forumda yeniyim herkese kolay gelsin özel plaka almayı düşünüyorumda istediğim plaka henüz sanırım kimsede yok ( 34UTK34 ) bilgisi olan arkadaşlar acaba bu plaka bana nekadara mal olur ve bunu almak için sıfır arabamı almam lazım?
Kardesim 1gun okuldan dönerken serviste bir plaka gördüm opel vectraydı galiba 34UTK yazıyordu sonu acaba onunmu 34du yabirde üye tanıtımı ne ?
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
üyelerimizin kendini tanıttıgı yer![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Kusura bakmayın bilgim yoktuya o opeli çok merak ettim, şimdi satılık ilanlarındamı ?
Neyaptın usta sen ya ben 34UTK34 u 500tl - 1 mılyar arası sanmıstım baya pahalıymıs mesela 75UTK75 diye bir plaka yoksa onu almak ıcın sıfır arabamı almam lazım?
Usta 5mılyar cok fazla ya birde 34 UTK 34 cok pahalı olur ozaman mazide kaldı plaka işi galiba![]()
Evet cok karısık 1-2 kısıyle gorustum 34UTK.. plakalara 1-2 mılyar ıstıyolar cok fazla ya
Oha ya abartmıslar baya olmayan bir plakayı almak için sıfır arabamı almak lazım?
kardeşim ben taaaa 4 sene önce niyetlenmiştim bu plakaya sen hiç yorma kendini başka bak![]()
Vorsprung Durch Technik
3 harfli isimden (ECE, EFE vs) oluşan plakalar ve 4 harfli isimlerin (MERT, BERK, SARP, vs) anlamlı plakalarını 500-1000 arasına alamazsınız. 2000 TL üzerini çok rahat verirsiniz.. ENG plakaya bile 1.500 TL istediler 2 yıl önce![]()
ben sıfır araç aldım plakamıda özel istedim eşimin oğlumun ve benim baş harflerim oldu 100 liraya yaptılarşans işte bana denk geldi istanbulda piyasa çok yüksekmiş değmez bence
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
İstenilen paradan yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın mutlaka, sonuçta yazılı bir etiket fiyatı yokTamamen insafa kalmış durumda bu işler.
Biraz arastırdımda örneğin 34UTK25 böyle plakalar 1-2mılyardan dusuk değil ben 34UTK34 u ıstıyordum bu en az 5 olur biraz hayal işi oldu![]()
Vayy ße Kara ßorsa gißi Plaka işine mi girsek 3 ayda kapıya S2000 çekeriz herhalde hahaha
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)