Instagram: mutusgarage
bu supermen tsortu olan gömlekli kızın elleri kendine mi ait başkasımı arkasından gömleği tutuyo çözemedim
bilgisayar ciddi anlamda cok tehlikeli... allahdan bi hala oğlunun değişimini gördüm gözlerimle kimsede bu kadar yaygın deilken bir pc aldı eve ve ondan sonra insanlarla ilişkileri zayfladı ozamanlar nascar vardı msdosdan girdiğimiz bzde ufakdık yanında izlerdik falan fistan neyse pc almasa ciddi anlamda bu kadar kopuk olmazdı insanlardan... ve sırf bunun yüzünden eve bilgisayar almaya korktum aramzda 10 yaş vardı ama görebiliyordum bişeyleri.... belki inanmazsnz pc eve daha geçen yıl girdi oda belki tech yüzündendirşaka bi yana kardeşim şehir dısında okuyordu annemle kameralı görüşsünler olayına aldık öyle kaldı....
bilgisayar kontrolsuz olarak cocuga verilirse anne babanın yaptıgı en büyük kötülük olacakdır diye düşünüyorm yanlıs anlamayın şahsi fikrimdir iyi kullanılırsa cok güzel şeylerede ulaşılacağını biliyorum.
edit:imla
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abiler ikinizde çok güzel yazmışınız, eklemek istediğim bir kaç şey var,
yeni nesil gençleri ünlü olmaya heveslendiren programlar;
gelinim olur musun? benimle evlenir misin? starım olur musun? akademik türkiye, pop star, top star, biri bizi gözetliyor.... vs.. isimleri tam hatırlayamadım, uydurduklarım olabilir, ama her şeye rağmen bu tarz saçma sapan programlar yüzünden, gençleri kolay para kazanmaya, ünlü olmaya heveslendirdiler,
belki öncedende vardı ama şimdi sayıları giderek artıyor, işin en kötüsüde bu olsa gerek, kanser virüsü gibiler giderek saçma - sapan çoğalıyorlar...
@ 8.000rpm; abi bold ve kırmızı yaptığım kısımı bende çok merak ediyorum, ama iyi bir yere gitmeyeceğimiz kesin![]()
Abi kopardın beni ya![]()
![]()
![]()
Ama birşey dikkatimi çekti Erkekler Justin Bieber, Kızlarda Selena Gomez havasındalar ne iş anlayamadım. Benim ergenliğimin son zamanında Converse sevenler ve Emo'lar vardı. Şimdi Daha Kötü olmuş. Ama eskiden farklıydı ya bir ayakkabı muhabbetine sevgili olanlar bile vardı![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Benim yüreğim çok temiz, yemin ederim linki tıklamadan önce deniz kıyısındaki irili ufaklı taş falan göreceğimi sandım![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
İzmir'de bu iş çığrından çıktı. Özellikle 95 - 97 doğumlu kızlar kafayı yemiş durumdalar, muhabbetleri çok değişik yani yazık olacak hepsine. Ailelerinin zaten umrunda değil
gençliğin örnek aldığı adamlara bak castin biber miber kolay para bol şöhret uu beybi![]()
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)