Merhabalar ,
bildiğiniz sağlam bir mp3 indirme programı varmı acaba youtube için
bir tane vardı çok iyi indiriyordu felan ama bozdu o nedense sildim yeniden yükleyim dedim hata veriyordu ( FreeYouTubeToMP3Converter )
hayırlı ramazanlar dilerim![]()
Merhabalar ,
bildiğiniz sağlam bir mp3 indirme programı varmı acaba youtube için
bir tane vardı çok iyi indiriyordu felan ama bozdu o nedense sildim yeniden yükleyim dedim hata veriyordu ( FreeYouTubeToMP3Converter )
hayırlı ramazanlar dilerim![]()
ben firefox download helper ile indirip herhangi bi programla (total video converter gibi) mp3 e çeviriyorum. 720p filan sesler gayet net oluyor
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
abim nasıl yapabilirim onu firefox kullanıyorum
YouTube zu mp3 Konverter
hiç uğraşma programla, en kolayı bu , linki kopyala düzenlesin sonra download de yeterli![]()
YouTube to MP3 Converter - SnipMP3 Hiç gerek yok programlara hiçte kullanmadım gayet memnunum bu siteden.
Teşekkür ederim![]()
http://www.zamzar.com/url/ direk mailine atıyor ve daha birçok formata çevirebiliyorsun sadece mp3 değil
çok teşekkür ederim sağolun hayırlı ramazanlar dilerim![]()
direk youtube daki videoyu nasıl indirebilirim eskiden kolay program siteler vardı bir kaç tane denedim işe yaramadı var mı çalışan güzel bişey
YouTube to MP3 Converter - Video2mp3 - Converter bu siteyi kullan alttaki kutucuga youtubedeki linki copy yap. convert de, sonra cıkan linkden indir
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
bir de bi sorum olacaktı
bu youtubeden indirdiğimiz mp3 ler teypte sorunsuz çalar dimi ?
![]()
Idman kullanın herşeyi indiriyor
keepvid.com youtube linkini ordaki adres boşluğuna yapıştır MP3,MP4,VLC formatlarında indirebilirsin
internet download manager internetdeki bütün ses,video vs şeyleri yakalıyor indermesi'de çok kolay + total video converter indirip istediginiz video'yu ses dosyasına sorunsuzca çevirebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)