User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Akbank'ta çalışan varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Akbank'ta çalışan varmı?

Akbankta yönetici adaylığı adı altında kredi satış pazarlama bölümü için mülakat görüşmelere katıldım cuma günü son bir görüşme daha olucak büyük ihtimal şartlarını sunucaklar diye düşünüyorum.

Akbank hakkında firma olarak değil fakat çalışanlarına verdiği hizmet ve davranış olarak pek olumlu şeyler duymadım açıkçası.Maaş azlığı yada çalışanlarına karşı tutumlarının çok iyi olmadığı yönünde söylemler duydum.

Birinci ağızdan çalışan veya yakın arkadaşı çalışan varsa bilgi verirse çok sevinirim.Şu anda hali hazırda başka bir teklif almış bulunuyorum benim için önemli bir karar yardımlarınızı bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diger teklif aldıgın firma kurumsal bi şirket mi yoksa orta ölçekli bi yer mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orasıda kurumsal büyük bir yer.Fakat oranın çalışma şartları daha ağır haftada bir gün hafta içi izin vardiya sistemi tarzında.Makrocenter'da müdür yardımcılığı.

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailemde 9 akbank emeklisi 1 çalışan var kimse memnun değil.Emekli olanlarda tam zamanında bıraktıklarını şimdi olsa çalışmanın çok zor olacağını dile getiriyorlar.Maaş az, pazarlama satış baskısı çok fazla vs.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    2008de arkadşımla beraber girmiştik sınava ve görüşmelere.Hala akbank'ta çalışıyor o.

Direk şubede başlatıyorlar , arkadaşımın girdiği dönemde yemek parası yoktu.Bdüzünden hergün gayrettepe şubeye gidiyordu.Şubeninde çalışma saatlerini biliyorsundur 6da çıkmayı unut

Maaş olarak diğer bankalara göre daha az verdiği ama senede 3ikramiye alıyorlar,özel sigortan falan o yönden iyi.

Sonuç olarak , arkadaşım memnun mu? Hayır değil

Şubeden binbir zorlukla genel merkez'e geçti biraz daha rahat etti

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ailemde 9 akbank emeklisi 1 çalışan var kimse memnun değil.Emekli olanlarda tam zamanında bıraktıklarını şimdi olsa çalışmanın çok zor olacağını dile getiriyorlar.Maaş az, pazarlama satış baskısı çok fazla vs.
    +1 komşumuzun kızıda akbankda çalışmakta sadece şikayet bugüne kadar güzel birşey demedi.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-4 ayda bir çift maaş olayını bende duymuştum ama bireysel emeklilik sistemi zayıfmış sanırım.Yol parası vermiyolarmış sanırım yemek parasını bilmiyorum.

Makrocenterde yol+yemek var ayırıca her ay prim de var ama haftasonu yok

Eskiden iş olasada girsek derdim şimdi 2 ateş arasında kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulaktan dolma bilgilerle bahsediyorum;
    3 yakın arkadaşım farklı zamanlarda farklı bankaların kredi verme kısmında müşteriyle yüzyüze çalıştı. Nefret ediyorlardı işlerinden.Daha da önemlisi önlerini göremediklerinden yakınıyorlardı..
    Henüz çok gençsin.Yanlış anımsamıyorsam bayadır da iş arıyordun. Benim kişisel tavsiyem, rahat etmen için henüz çok erken. Önünü görebileceğin yere gir.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolay iş istiyorsan kpss gir memur ol dostum. satış baskısı yoğun. kart satışından gişeye yada operasyona geçmek çok zor. bir nevi kart satışından kullanıp atıyorlar başarısızsan...
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    akbank 2008 yılında sanırım personel çıkarmada en üst sıralarda idi yanlış hatırlamıyorsam.krizi fırsat bilip çok kişinin ekmeğinden etmişliğide var

macrocenterde 3,4 yıl geçirip daha iyi firmalara tecrübe sayesinde rahat bir geçiş yapmakda olabilir.

zor karar
    Dr.ECU

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hatırladım şimdi , evet yol parasıda yoktu.Aldığı maaşın büyük bir kısmı yol ve yemeğe gidiyordu zaten.

Özel sektörde çoğu yerde ctesi de çalışılıyor zaten.

Hiçi hergün en iyi ihtimalle 7.30 gibi işten çıkmaktansa hiçi 6da çıkıp 1gün ctesi çalışmayı tercih ederim

Bu arada çok iyi anlıyorum seni , iş aradığım dönemlerde hep aynı anda üst üste gelirdi 2-3 seçenek arasında kalırdım

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-4 ayda bir çift maaş olayını bende duymuştum ama bireysel emeklilik sistemi zayıfmış sanırım.Yol parası vermiyolarmış sanırım yemek parasını bilmiyorum.

Makrocenterde yol+yemek var ayırıca her ay prim de var ama haftasonu yok

Eskiden iş olasada girsek derdim şimdi 2 ateş arasında kaldım
    Maddi olanaklar hangisinde iyiyse orayı tercih etmelisin bence.

10 sene vardiya ile çalışan h.sonu bayram yılbaşı vs hiçbirinde tatil olmayan ama kamyonla para veren kurumsal bir firmada çalıştım.

Şimdi 08:30 - 17:00 çalışan c.tesi pazar kapalı olan bir yerde daha az paraya çalışıyorum ama geçen o 10 senede gerekli şeyleri yaptığım için şuanda gelen para yeterli durumda Allaha şükürler olsun.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol yemek yok düzeltiyorum çalışan 2 kişi var kuzeni unuttum.Müdürün kaprisli biriyse yandın zaten bu kadar yoğunluğun üzerine birde müdür kaprisleri ile burnundan fitil fitil geliyor.Müdürün iyiyse biraz daha iş yoğunluğuna dayanıyorsun.Bazen cumarteside çalışıyorsun ama mesai ücretini alıyorsun.Burda çok üzücü birşey paylaşıcam şuan akbank emeklilerden kurtulmak için yanlış bilmiyorsam tekaüt sandığı ssk ya devrediyor Bu kadar olumsuz konuşmak istemezdim ancak durum böyle.Garanti işbankası nispeten daha iyi olduğu söyleniyor maaş konusunda.

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akbank hakkında benim de duyumlarım çok iyi değil, ilk sene süründükten sonra belli bir yerlere gelebilirsin ...

macrocenter migrosun nish market grubu ve kurumsal yapı ve çalışana bakış emin ol akbank'tan iyidir...

meslek dalı olarak çok farklılar tek ortak nokta satış baskısı vs olur... diğer yandan da iki işin de farklı artı ve eksileri var....

her zaman iş değiştirme şansın olacak ancak yine de tercihini sana daha uygun meslek yönünde kullanabilirsin...

2 işin de mesai saatleri yıpratıcı olacak, macrocenter haftasonu,tatil vs günleri de açık olacağından eş-dost organizasyonlarından uzak kalmanı sağlayabilir... bankaya göre daha esnek olacağı için de günlük işlerini ara izinlerle de çözebilirsin....

akbank'ta iyi performans gösterirsen hızlı terfi ya da başka bankaya rahatça transfer olabilirsin...

macrocenter'da iyi bir yönetici olursan memleketteki her market,mağaza vs'de yöneticilik yapabilir teklif alabilirsin....

değiştirdiğim 4 pazarlama işi ve 2 yıldır çalışmakta olduğum banka pazarlama tecrübem doğrultusunda.

ben macrocenter'ı öneririm (aynı ücret olarak varsayıyorum)

dipnot: akbank'ta çalışmış, çalışan, istifa etmiş çok sayıda tanıdığım bulunmakta ve banka hakkında olumlu konuşan tek kişi tanımıyorum.

dipnot2: kredi pazarlama görevi bankadaki en hızlı yükselme sağlayacak görevdir.(torpil dışında

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akbankda çalısmıyorm ama maaş müşterisi olmak bile bana yetiyor nefret etmem için hiç bir işi düzgün yapamayan elemanlara ve call centera sahip bu nedenle akbanka girdiğimde istemsiz geriliyorum... benden daha beter olanlarıyla karşılasacaksn bunuda unuta macro daha iyi gibi.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001-2005 seneleri arasında yengem akbankda çalıştı. Bazı olaylar yüzünden ayrılıp dava açtı. 6 senedir dava devam ediyo. Çalışanı bırakın davalarıyla bile ilgilenmiyolar
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ablam akbank merkezde avukat olarak çalışıyor. ilk girdiğinde maaş çok azdı ama zamanla çok iyi duruma geldi. işten çıkarılmanın yoğun olduğu dönemi hatırlıyorum. üst düzey bi sürü insanı acımadan çıkardılar. şuan baya memnun ablam ama kriz anında kimseye acımazlar akbankta..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işbankası bu sektörde çalışanlar için en iyisidir.personeline değer veren bir bankadır.
    Dr.ECU

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çalışırken bir anda ekranının kapanıp, sabah işe geldiğinde turnikede kartının çalışmaması sonrasında işine son verilenleri duyduğum bi firma artık gerisini siz düşünün

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)